Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Bir insanı arayıp tüm detayları verip, anlamadım dediğinde tüm sabrınızla 2 kez tekrar ettiğinizde adam yeni işe girdiğini ve bu iş görüşmesine gelmeyeceğini söylerse ne hissedersiniz?

kızlar beni görüp yazmayanlar kabız olur inşallah bu akşammmmmmmmmm

heyyyyyy alooooooooooooooooooooooooooo

kime diyommmm

ben yemek yicem kızım çok acıkmış tepiklemekten başı döndü yazık

iki dk bekleyin çok yazmayın sonra yetişemiyom yaaaaaaaaaaa

ya kızım sizde gitmeyin oturun evde nere gidiyonuz

tatlım benimki 4 gün kala çıkmıştı seninkide çıkabilir

ama ben sabahın köründe açtım internet yoktu komşumla ortak bizimki modemde onda o da doğuran komşum öğlenece yatıyor onlar kız kalk internet yok şu modeme bir bak diyememki sabahın köründe işte böyle bacım ondan sonrada mutfağa bir dirdim döktürdüm bugün yahu:)) ayaklarım ağrımış ayakta durmaktan

Ulennn kepeklim karısı bak en sonunda sinirlendim haa
ben sana yazıyom yazıyom sen beni görmemezlikten geliyon nicen acep
öğrenebilirmiyim sebebini:84::84::84::84::84::84:

kız ebuşcum yazıom ben sana hacım.arada alıntısız yazıom ..yoksa sen benim bu sitedeki ılk göz agrımsın ilk kankamsın.. nasıl yazmam..
Bugünlere gelmemde senin gücünü nasıl unuturum..

hadi bacım çabuk yide gellll

Kızım zaten kabızım uğraşma benle

kız ben seni gördümya cırcır ni olmam demi cgörmeyen kabız olacaksa vay başıma gelen:18::18::18:

sen geldin biz yine çoşarık bacııııııııııı

Yok yok azda ben küsecem bu ne ya hep küsüyor herkesler ben sesimi çıkarmıyorum bende küsecem işte:86::86:

sizin belediye başkanı gecen televizyonda ''cocuklara piskevit dağıtıyoz'' dedi daha bişe demem ben

burdaaa çok komik şeyler oluoo bazennn ben diomki doğru seçeneği yuvarlak içine alınızz arkadaşı anlamıoo dioki ayı byiii karalıcııınnn anlamıon mu

Bir insanı arayıp tüm detayları verip, anlamadım dediğinde tüm sabrınızla 2 kez tekrar ettiğinizde adam yeni işe girdiğini ve bu iş görüşmesine gelmeyeceğini söylerse ne hissedersiniz?

adresini alır gider bi temiz dövüp gelir işime kaldiğim yerden devam ederim ne yapcam başka

maşallah bizede yemek göndersen yaaaaaaaaa
kızım kalk sabah dayan kapısına modeme bak hacııııı de
kız ebuşcum yazıom ben sana hacım.arada alıntısız yazıom ..yoksa sen benim bu sitedeki ılk göz agrımsın ilk kankamsın.. nasıl yazmam..
Bugünlere gelmemde senin gücünü nasıl unuturum..
ya ne yalakasın sen yaaaa

ay kızlar ablamın kızına bir tatlı şeyler ördümki o da doğuracakya kargoyla göndericem süpriz yapcam dünde polar aldım sarı sarı onuda süslüycem battaniye yapıcam aslında örecektim de ponponlu iplerden istediğim renk yoktu bende böyle yapıyım dedim eşimde hastanedeki terziye diktirdi yoksa dün elimde dikiyordum kenarını ay çok tatlı ya:) şimdi didem diycek kızım resmini çeksene diye bu ay inşaallah didoş eşim alıcak bana telefon o zaman çekip koyacam hepsini inşaallah:) hım birde öpme beni ayzna ykalıktan buldum eşim aldırmamıştı intrenetten pişman oldu dünde buldum birde ablama göndericem kaynanasıgil öpmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…