ebrar bişiler öğrenince haber et biliyorsun ikiz delisiyim bir dünya soruyla fundayı bezdirebilirim ama olsun gelsin konuşalım sorayım bişiler:))
hoşgeldin canım benim.. valla ev okadar sıcakki şortla dolaşıyoruz :)))kızlar herkese günaydınlar olsun inşallahbizde sabah erkenden 2.ci tetenoz aşımızı olduk geldiiikkk ayyy ne soğukkk yaaaa varya ...... yerlerimiz donduu vallahiiii..............
kızlar herkese günaydınlar olsun inşallahbizde sabah erkenden 2.ci tetenoz aşımızı olduk geldiiikkk ayyy ne soğukkk yaaaa varya ...... Yerlerimiz donduu vallahiiii..............
Arıyorum kızlar:) Ama aşk sarhoşu ferda değilmiş ikiz olma ihtimali olan diğer ferdaymış sanırım:) Onun numarası yok bende melisten haberi olan varmı cuma kanaması olmuştu?
kızlar herkese günaydınlar olsun inşallahbizde sabah erkenden 2.ci tetenoz aşımızı olduk geldiiikkk ayyy ne soğukkk yaaaa varya ...... yerlerimiz donduu vallahiiii..............
ferda deil kızz funda funda
geçen msn de konuştuk iki kese görmüş dr ama biri kendiliğinden eriyedebilir demiş
nasıl olcaksa artık bilmiyom yani şuanda ikiz olma ihtimali yüksek
hoşbulduk tatlıımmmmmmm ayyy ne güzel bende açtım sobabı bide çay napayım içim isinıyo böyleeeehoşgeldin canım benim.. valla ev okadar sıcakki şortla dolaşıyoruz :)))
günaydın canım hoşgeldinnn nassın bakam
çok saol sumrucum rabbim hepimize sağsalim kucağımıza almayı nasip eder inş.günaydin kizlar.
Ohhh kizlar buranin sogunu karini size yolladim :) haftasonu bi yagmur yagdi yollardaki karlar kalkti cok sükür. Ama yinede soguk. Nasilsiniz?
Ebrar kizin hayirli olsun. Sag salim kucagina alirsin insallah. Ay ben öyle sabirsizlaniyorumki anlatamam. Bir an önce günüm gelsede hayirlisiyle oglusumu kucagima alsam. Sevsem, öpsem koklasam diye.
Bu arada esim isim düsünmüs ne dedim pusat diyo. Ay bilmem benim pek hosuma gitmedi ama kaynanamda pek begenmedi ama kaynatam simdiden pusata sunu aldim pusata bunu aldim deyip duruyo. Esimde bayiliyo resmen isme. Sen daha iyisini bulda onu koyalim diyo. Kizlar var mi aklinizda isimler? Ben mesela kiz olunca aylin isterim dedim yok ben sevmem dedi hemen. Simdi o pusat diyo ben begenmedim diyorum yinede vazgecmicek galiba. Bi kac isim söyledinde bu adami ikna edeyim ya.
hoşbulduk tatlıımmmmmmm ayyy ne güzel bende açtım sobabı bide çay napayım içim isinıyo böyleeee
hoşbulduk tatlım 2 .3 gündür midem kötü yine sorma yediklerim çıkıyoooo sabah bi lokma ekmek attım o bile durmadı midemde bizim kız arabaya binmeyi fazla yürümeyi sevmiyo neyapcam bilmem benden havadisler böyleee eeee seninde net belirlenmiş artıkkızın prensesin geliyomuş çok srvindim tatlım rabbim analı babalı büyütsün inşallah
hoşbulduuuk canımmmmmmmm saol ay ne güzeel yyaaaaa izmir de tam kış yaşanıyo 3 gündürHoşgeldin canım, hayırlı olsun.
Valla şehir merkezinde gram kar yok şirketin çevresi karla kaplı
günaydin kizlar.
ohhh kizlar buranin sogunu karini size yolladim :) haftasonu bi yagmur yagdi yollardaki karlar kalkti cok sükür. ama yinede soguk. nasilsiniz?
ebrar kizin hayirli olsun. Sag salim kucagina alirsin insallah. ay ben öyle sabirsizlaniyorumki anlatamam. bir an önce günüm gelsede hayirlisiyle oglusumu kucagima alsam. sevsem, öpsem koklasam diye.
bu arada esim isim düsünmüs ne dedim pusat diyo. ay bilmem benim pek hosuma gitmedi ama kaynanamda pek begenmedi ama kaynatam simdiden pusata sunu aldim pusata bunu aldim deyip duruyo. esimde bayiliyo resmen isme. sen daha iyisini bulda onu koyalim diyo. kizlar var mi aklinizda isimler? ben mesela kiz olunca aylin isterim dedim yok ben sevmem dedi hemen. simdi o pusat diyo ben begenmedim diyorum yinede vazgecmicek galiba. bi kac isim söyledinde bu adami ikna edeyim ya.
çok saol sumrucum rabbim hepimize sağsalim kucağımıza almayı nasip eder inş.
Bende çok sabırsızlanıyorum walla
ewet tatlım benimde prensesim olcak inş.amin canım rabbim hepimizi bebeklerimeze sağsalim kavuştursun
amiiiinnn. Ya benim birde bir hafta icinde baya bi karnim cikti. Yani daha gecen hafta babamgildeydik bu hafta yine gittik. Kardesim diyo ay ablaaa sen nasil cabuk sistin böyle diye. Gercekten artik karnim hizla büyüyor :)
hoşbulduuuk canımmmmmmmm saol ay ne güzeel yyaaaaa izmir de tam kış yaşanıyo 3 gündür
canım benim çok sevdiğim isimler doruk,çınar.toprak,yağız
walla benim şimdiden kocaman zaten 9.ayı düşünemiyorum
canım poyraz; eymen olabilir
aslına pusat mert olabilir . İki isim koyun oda üzülmesin sende... İsimler, İsim Anlamları Sözlüğü, Dini, Erkek, Kız, Bebek İsimleri bak busitede isimlerin anlamlarına kökenine kadar var tavssiye ederim...
Günaydın hanımlar yorgun savaşçı geldi sabahın altısından beri ayaktayım ne mi yaptım kahvaltı,kocaya pantol gömlek ütüleme, bulaşık, nevresim değişimi, makinaya çamaşır, doldurma dolapların gözündeki ıvır zıvr kağıt falan temizleme çarşaf dolabını düzenleme vs. sıradaki işler çamaşır asma, ev süpürme, yemek yapma, örgü örme, ütü yapma, tabi bu bel ve kasık ağrısıyla kalan işleri yapabilirsem sizler nasılsınız bakalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?