yağın altını açık unuttunuz gıı kokusu taaa buraqya geldiiiiiii
ay kızlar ablamın kızına bir tatlı şeyler ördümki o da doğuracakya kargoyla göndericem süpriz yapcam dünde polar aldım sarı sarı onuda süslüycem battaniye yapıcam aslında örecektim de ponponlu iplerden istediğim renk yoktu bende böyle yapıyım dedim eşimde hastanedeki terziye diktirdi yoksa dün elimde dikiyordum kenarını ay çok tatlı ya:) şimdi didem diycek kızım resmini çeksene diye bu ay inşaallah didoş eşim alıcak bana telefon o zaman çekip koyacam hepsini inşaallah:) hım birde öpme beni ayzna ykalıktan buldum eşim aldırmamıştı intrenetten pişman oldu dünde buldum birde ablama göndericem kaynanasıgil öpmesin
maşallah bizede yemek göndersen yaaaaaaaaa
kızım kalk sabah dayan kapısına modeme bak hacııııı de
ya ne yalakasın sen yaaaa
maşallah bizede yemek göndersen yaaaaaaaaa
kızım kalk sabah dayan kapısına modeme bak hacııııı de
ya ne yalakasın sen yaaaa
ay kızlar ablamın kızına bir tatlı şeyler ördümki o da doğuracakya kargoyla göndericem süpriz yapcam dünde polar aldım sarı sarı onuda süslüycem battaniye yapıcam aslında örecektim de ponponlu iplerden istediğim renk yoktu bende böyle yapıyım dedim eşimde hastanedeki terziye diktirdi yoksa dün elimde dikiyordum kenarını ay çok tatlı ya:) şimdi didem diycek kızım resmini çeksene diye bu ay inşaallah didoş eşim alıcak bana telefon o zaman çekip koyacam hepsini inşaallah:) hım birde öpme beni ayzna ykalıktan buldum eşim aldırmamıştı intrenetten pişman oldu dünde buldum birde ablama göndericem kaynanasıgil öpmesin
yaa arkadasıım neden boyle davranıyorsun bana hep
Beni çekemiyorsan böyle kirletmeye çalışmamalısın..
Kıskanclıgın genetik oldugu bulunmus bılıyormusun..suç senin değil yani atalarının
kız bende ne çabuk kandırılıyom öyle benim herife niye o kadar direndim onu anlamıyom
cnmm yarın sabah yapıcam test. nasılsa negatif çıkıcakne zaman test yapacak mış gül abla test yap gül abla test yap maduruzda maduruz maduruz da maduruzzzzzzzzz allahım bize bebiş ver (aminnnnnnnnn )
ne dicekler sapık diyip kacıcaklar.ayyy vallahiiiiiiiiiiiiiii ya gül gül çatladım ay çok komikler yaaaaaaaa :)))))) yeni gelenler dicek bu nasıl bi siteee:))))))))))))))))))
nayırrrrrrrr mende sıra küserim bakkYok yok azda ben küsecem bu ne ya hep küsüyor herkesler ben sesimi çıkarmıyorum bende küsecem işte:86::86:
kız bende ne çabuk kandırılıyom öyle benim herife niye o kadar direndim onu anlamıyom
kızım hani foto yaaaaaaaaaaaaaaaaa
cnmm yarın sabah yapıcam test. nasılsa negatif çıkıcak
ne dicekler sapık diyip kacıcaklar.
nayırrrrrrrr mende sıra küserim bakk
heyaaaaaa adam kandırmassını bilememiş bacım
yettiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmhadi bacım çabuk yide gellll
ya banane başka türlü yazacağınız yok napayımmmmmmmmmKızım zaten kabızım uğraşma benle
kız ben seni gördümya cırcır ni olmam demi cgörmeyen kabız olacaksa vay başıma gelen:18::18::18:
biliyorum hayatım sen hiç bagırmassında ark. Yanlış anlamış sevgi kelebegim benim Eki Görüntüle 125181
elin becerikli yani bacım banada gel de öğret olmamı
can ben kaçıyom hiç bırakıp gidilecek gibi değilsiniz ama namaz kaçıyo sonra yemek yapmam lazım yoksa adam ikinci bebiş vermeden boşayacak sonrada soyumun tek devamı aşiretimin tek hanım ağası kızımı okuldan almam lazım gül haberini merakla bekliyom didoş kepekli evhan afr eflalim ebrar hepicinizi öpüyom
can ben kaçıyom hiç bırakıp gidilecek gibi değilsiniz ama namaz kaçıyo sonra yemek yapmam lazım yoksa adam ikinci bebiş vermeden boşayacak sonrada soyumun tek devamı aşiretimin tek hanım ağası kızımı okuldan almam lazım gül haberini merakla bekliyom didoş kepekli evhan afr eflalim ebrar hepicinizi öpüyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?