Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

kızım hani foto yaaaaaaaaaaaaaaaaa

maşallah bizede yemek göndersen yaaaaaaaaa
kızım kalk sabah dayan kapısına modeme bak hacııııı de

ya ne yalakasın sen yaaaa

yaa arkadasıım neden boyle davranıyorsun bana hep
beni çekemiyorsan böyle kirletmeye çalışmamalısın..
kıskanclıgın genetik oldugu bulunmus bılıyormusun..suç senin değil yani atalarının

maşallah bizede yemek göndersen yaaaaaaaaa
kızım kalk sabah dayan kapısına modeme bak hacııııı de

ya ne yalakasın sen yaaaa

Yapıyım bacım bugün hamaratlığım tuttu yoksa hamile kaldığımdan beri sallıyordum yemekleri:86: komşuyada götrüdüm bir tabak yemekten birde tatlı:)

elin becerikli yani bacım banada gel de öğret olmamı

ne zaman test yapacak mış gül abla test yap gül abla test yap maduruzda maduruz maduruz da maduruzzzzzzzzz allahım bize bebiş ver (aminnnnnnnnn )
cnmm yarın sabah yapıcam test. nasılsa negatif çıkıcak
ayyy vallahiiiiiiiiiiiiiii ya gül gül çatladım ay çok komikler yaaaaaaaa :)))))) yeni gelenler dicek bu nasıl bi siteee:))))))))))))))))))
ne dicekler sapık diyip kacıcaklar.

Yok yok azda ben küsecem bu ne ya hep küsüyor herkesler ben sesimi çıkarmıyorum bende küsecem işte:86::86:
nayırrrrrrrr mende sıra küserim bakk
kız bende ne çabuk kandırılıyom öyle benim herife niye o kadar direndim onu anlamıyom

heyaaaaaa adam kandırmassını bilememiş bacım

kızım hani foto yaaaaaaaaaaaaaaaaa

Fakirliğin gözü körolsun neyleyim dedimya kız alıcak herif bu ay cep telefonu onla çekip atıcam sırf fotoğraf çeksin diye istiyorum yoksa benim telefon merakım yoktur öyle:) ay ama minicik elbise bere kaşkol ördüm yeni doğana göre:)

cnmm yarın sabah yapıcam test. nasılsa negatif çıkıcak

ne dicekler sapık diyip kacıcaklar.

nayırrrrrrrr mende sıra küserim bakk

heyaaaaaa adam kandırmassını bilememiş bacım

Aaaaa olmazki canım sen hep küsüyon sıra bende yiter ya yiter sustum bugünece artıkın dayanamıycam bende küsecem:86:

offffffffffffyaaaaa ışığı gören çıkıyooooooooo bugünde kabul günü gibi burasıı nerden çıkıyo bu insanlar hazır yalnızım. size kondsntre olamıyom

elin becerikli yani bacım banada gel de öğret olmamı

Öğretirim bacım ni demek bak öğretme konusnda iyiyimdir kız görümcem hiç bilmiyordu yelek ördürmüştüm ona:) anacığıma telefondan bilgisayar kullanmayı öğretmiş kadınım ben yahu tabi bunda annemin zeka payı yüksek

can ben kaçıyom hiç bırakıp gidilecek gibi değilsiniz ama namaz kaçıyo sonra yemek yapmam lazım yoksa adam ikinci bebiş vermeden boşayacak sonrada soyumun tek devamı aşiretimin tek hanım ağası kızımı okuldan almam lazım gül haberini merakla bekliyom didoş kepekli evhan afr eflalim ebrar hepicinizi öpüyom

ulen yanlışlık olmuş üparmağım kaymış yok sa busize değildi size don sallamak istemiştimmm

güle güle bacım

aaaaaaaaaa gül abla umutsuzluk yok bu ay olmassa geceler çuvalamı girdi yaparsın daha teyzem bana soruyo sizin ordan tren falan geçmiyo mu gece uyanmıyonuz mu hiç diyo yok teyze dedim bende benim uyku agır ondan olmadı daha dedim eşimde teyze biz gündüzlerin adamıyız diyo

güle güle sevgii kelebeğiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…