Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

hacılarrrrrrr ben gidiommm ya sıkıldım sizdennnnnnnnnnnn

Kzıım hastayım senin çocuğun hakkındaki yorumlarına:)

yaa arkadasıım neden boyle davranıyorsun bana hep
beni çekemiyorsan böyle kirletmeye çalışmamalısın..
kıskanclıgın genetik oldugu bulunmus bılıyormusun..suç senin değil yani atalarının
ya ben sana küstüm işte küstümmmmm

Yapıyım bacım bugün hamaratlığım tuttu yoksa hamile kaldığımdan beri sallıyordum yemekleri:86: komşuyada götrüdüm bir tabak yemekten birde tatlı:)

vah vah garibim benimmmmmm kızım bi tanede bizim çocuklara ör ne var elinemi yapışır
yettiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ya banane başka türlü yazacağınız yok napayımmmmmmmmm

bencede canımsınnnn arkadaşımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hoşgeldin kızzzzz

bizde seni öptük kuşum iyi akşamlar
dananinninini yaprak dökümü başladımı ne akşam oluy yaaaa

allah kabul etsin sevgi kelebegim bizide dualarına ekleEki Görüntüle 125197

offffffffffffyaaaaa ışığı gören çıkıyooooooooo bugünde kabul günü gibi burasıı nerden çıkıyo bu insanlar hazır yalnızım. size kondsntre olamıyom

kızzzzz ışığı gören geliyor desene delüüüü
test test test test testt isitoyrummmmmmmmmmmmmmmmm

İlk evlendiğimzi zamanlar (sanki daha sonra tekrar evlenmiş gibi oldu bu ama idare edin) ben çok uyuyordum teyzemlere gidince erken kalkarken gidin siz gidin diyolardı eşimde zeynep çocuğun uyuyarak yapıldığını zannediyo gidelimde uyusun belki olur ççocuk derdi:)

vayyyyyyyyyyyyssss demek bizden sıkıldın haaaa git güle güle sevdigim özletme kendini

kısss takıldık b ee bol çalışmalı bol bebişliii bol hamişliii günler diliorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…