biliyorum hayatım sen hiç bagırmassında ark. yanlış anlamış sevgi kelebegim benim Eki Görüntüle 125181
can ben kaçıyom hiç bırakıp gidilecek gibi değilsiniz ama namaz kaçıyo sonra yemek yapmam lazım yoksa adam ikinci bebiş vermeden boşayacak sonrada soyumun tek devamı aşiretimin tek hanım ağası kızımı okuldan almam lazım gül haberini merakla bekliyom didoş kepekli evhan afr eflalim ebrar hepicinizi öpüyom
ya ben sana küstüm işte küstümmmmmyaa arkadasıım neden boyle davranıyorsun bana hep
beni çekemiyorsan böyle kirletmeye çalışmamalısın..
kıskanclıgın genetik oldugu bulunmus bılıyormusun..suç senin değil yani atalarının
Yapıyım bacım bugün hamaratlığım tuttu yoksa hamile kaldığımdan beri sallıyordum yemekleri:86: komşuyada götrüdüm bir tabak yemekten birde tatlı:)
vah vah garibim benimmmmmm kızım bi tanede bizim çocuklara ör ne var elinemi yapışırFakirliğin gözü körolsun neyleyimdedimya kız alıcak herif bu ay cep telefonu onla çekip atıcam sırf fotoğraf çeksin diye istiyorum yoksa benim telefon merakım yoktur öyle:) ay ama minicik elbise bere kaşkol ördüm yeni doğana göre:)
hoşgeldin kızzzzzyettiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ya banane başka türlü yazacağınız yok napayımmmmmmmmm
bencede canımsınnnn arkadaşımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bizde seni öptük kuşum iyi akşamlarcan ben kaçıyom hiç bırakıp gidilecek gibi değilsiniz ama namaz kaçıyo sonra yemek yapmam lazım yoksa adam ikinci bebiş vermeden boşayacak sonrada soyumun tek devamı aşiretimin tek hanım ağası kızımı okuldan almam lazım gül haberini merakla bekliyom didoş kepekli evhan afr eflalim ebrar hepicinizi öpüyom
hacılarrrrrrr ben gidiommm ya sıkıldım sizdennnnnnnnnnnn
can ben kaçıyom hiç bırakıp gidilecek gibi değilsiniz ama namaz kaçıyo sonra yemek yapmam lazım yoksa adam ikinci bebiş vermeden boşayacak sonrada soyumun tek devamı aşiretimin tek hanım ağası kızımı okuldan almam lazım gül haberini merakla bekliyom didoş kepekli evhan afr eflalim ebrar hepicinizi öpüyom
offffffffffffyaaaaa ışığı gören çıkıyooooooooo bugünde kabul günü gibi burasıı nerden çıkıyo bu insanlar hazır yalnızım. size kondsntre olamıyom
kzıım bizden sıkılınacağımı var bugün hiççç hele bakkkkkkkkkkkk
aaaaaaaaaa gül abla umutsuzluk yok bu ay olmassa geceler çuvalamı girdi yaparsın daha teyzem bana soruyo sizin ordan tren falan geçmiyo mu gece uyanmıyonuz mu hiç diyo yok teyze dedim bende benim uyku agır ondan olmadı daha dedim eşimde teyze biz gündüzlerin adamıyız diyo
yaaa şakaa daha kağıtlar beni bekliooooooooooooo
oyy dideeeem didem didemm dideeem sensiz nerelere gideeeem uyyy dideeeeemmm..
vayyyyyyyyyyyyssss demek bizden sıkıldın haaaa git güle güle sevdigim özletme kendini
Kuzlar ben kaçar iyi akşamlarrr allaha emanet olunnn öptüm sizi
Kuzlar ben kaçar iyi akşamlarrr allaha emanet olunnn öptüm sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?