Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

günaydın canım vcalla bende yaptıklarının bir kısmını hem yapıyorum hem yazıyorum... Ama maşallah sen benden daha hızlısın. aman yorma kendini fazla...

canım benimde göbek ve göğüsler büyüyo hamiş pantolonu aldım yine 38 beden ama alt kısmı hala geniş bacaklar ve kollar aynı kalçadanda almadım

günaydın eflalcim canım yorma kendini bu kadar yaa

zeynom kız bişey diyecem ama umutlanma lütfen bana sanki hamilesin gibi geliyo inş. Yanılmam canım yaa

Canım sen çalışıyorsun benim gibi boş değilsinki nasıl yapacaksın,eşimlede konuşmuyorum gece sarılmak istedi falan ben normal yaşantıma devam ediyorum sadece onla konuşmuyorum:) alackata burnumdan getireek belkide alamaz daha bişey demiycem şu eksik diye liste var isterse alsın napıyım anneme diycem gecelikle sabahlığı nasıl diyeceksem çekiniyorum ama mecbur ne giycem doğumdan sobra mecbur gecelik giymem lazım ben tesettürlüyrüm evdekiler sıfır kollu olmaz yani neyse canım napıyım koca eline bakınca böyle oluyor Allah sorsun bişey demiycem yüzüne.

canım inşaallah iyi haberdir senin belirti ah üç tane hamile hissetik ama dur bakalım melisadan başka çıkan olmadı kaldı iki hadi hayırlısı inşaallah daha çok olur tabi:))

günaydın canım vcalla bende yaptıklarının bir kısmını hem yapıyorum hem yazıyorum... Ama maşallah sen benden daha hızlısın. aman yorma kendini fazla...

Ay napıyım canım namazdan sonra uyumadım daha ben sinirli olunca ev işiyle uğraşırım ama tabi eskisi gibi enerjim yok koptu belim kasıklarım.

Günaydın canım pazartesi benim genel temizlik günüm birde kocaya sinir eklenince çoştum şimdi belim ağrıdıda mecbur oturdum yoksa bu hızla akşama kadar giderdim:))

tatlım hayırdır ya eşinle problemmi oldu canım alacaklar konusunda benim eşimde erken almak istemiyor nedenine gelince allah korusun bebeğimize bişey olsa eşyalara bakınca daha kötü olursun diyor o yüzden son 2 ayda alırız diyor bende geçen annemle bi mağazaya gittim hediyelik bebek takımı aldı annem birine bende bişeylere baktım annem bekle bi daha gelişinde gelir alırız bikaç parça dedi yani şimdilik bizimde hiçbişeyimiz yok

Kızlar akşama ne pişirsem bir fikir verin bana yemek yapmaktan nefret ediyorum artık işkence gibi geliyor ya.

ayyyyy izmirime bugünde kar yağıyoooorrrrrr ne güzelll inşallah tutar yaaaaaaaaaaaaaaaa

Yok canım bebek için değil ilk başda onada söyleniyorduda ben kendime doğum için pijama gecelik alıcam ona söyleniyor bir sürü varmış anlatamıyorum düğmeli olması lazım nasıl emziricem diye doğumdan sonra gecelik giymem lazım doktor muayene ederken kolay olsun diye canımı sıktı o öyle deyince dahada bişey demedim küstüm işte ağldım falan konuşmuyorum diye eşyaları falan savurdu beyefendi ha bana vurmuş ha eşyalara ne farkı var çok zoruma gidiyor ona muhtaç olmak ama elimden bişey gelmiyor maalesef şimdi yine sinirim bozuldu

ya lütfen üzülme eflal ya erkekler laftan anlamıyor be güzelim şimdide benmi sıktım yoksa canını sana hatırlatarak

zeynom kız bişey diyecem ama umutlanma lütfen bana sanki hamilesin gibi geliyo inş. Yanılmam canım yaa

Ebrarım bende bekliyorum yaaa Allahım bu ay gülsün yüzüme insanlara açıklama yapmaktan bıktım ve bebişimi artık hissetmek istiyorum:)

selam kıslarrrrr patron gittti 1-2 saat yok sizlerletyimmmmmmmmmmmmmm
izmire dünde yağmış kar ıspartada 30 cm varmış kayınpeder dün diyo gel hadi karda yuvarlim seni diyo ben çok seviyorum kar yağdımı.

İnşallah canım bekle sabret hayırlısı olsun eşinde senin boynunun bükük olmasını istemez olmadı kaynanlara dersin onların da torunu onlar alır yavrum kimse almazsa sen müdana etme ben sana istediğini alır yollarım:) Yeterki üzülme için rahat olsun bebişine yazık

ya lütfen üzülme eflal ya erkekler laftan anlamıyor be güzelim şimdide benmi sıktım yoksa canını sana hatırlatarak

Yok canım üzülme sen zaten aklımda benim

izmire dünde yağmış kar ıspartada 30 cm varmış kayınpeder dün diyo gel hadi karda yuvarlim seni diyo ben çok seviyorum kar yağdımı.

merhaba canım nasılsın ohhh ne güzel patron yok

günaydın kızlar nasılsınız bakalım ne var ne yok
hoşgeldin ceylinn güzel bir hafta olsun senin için....

ohh 1-2 saat bizimsin desene şükür valla....
bizde halen kar yok soğuk var ama buradakiler ilk defa aralık oldu halen kar gelmedi diyorlar.. dedim ben burdayım ondan mevsimlerin bile kafasını karıştırdım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…