günaydın canım vcalla bende yaptıklarının bir kısmını hem yapıyorum hem yazıyorum... Ama maşallah sen benden daha hızlısın. aman yorma kendini fazla...Günaydın hanımlar yorgun savaşçı geldi sabahın altısından beri ayaktayım ne mi yaptım kahvaltı,kocaya pantol gömlek ütüleme, bulaşık, nevresim değişimi, makinaya çamaşır, doldurma dolapların gözündeki ıvır zıvr kağıt falan temizleme çarşaf dolabını düzenleme vs. sıradaki işler çamaşır asma, ev süpürme, yemek yapma, örgü örme, ütü yapma, tabi bu bel ve kasık ağrısıyla kalan işleri yapabilirsem sizler nasılsınız bakalım?
canım benimde göbek ve göğüsler büyüyo hamiş pantolonu aldım yine 38 beden ama alt kısmı hala geniş bacaklar ve kollar aynı kalçadanda almadımmasallah.Canim ya sen sadece karnindan mi kilo aldin? Benim gögüsler simdillik bi durdu cok sükür. Patliycaklar sandim nerdeyse. Benim karnimda büyüor ama kalcalarda almis galiba. Yada hani karnimiz ta asagidan basliyorya ondan mi ne pantalonlar olmuyo yani hem dügmesi cok zor kapaniyo hemde poposu dar oluyo. Ya cok asiri kilo aldim yxada gercekten karnimdan dolayi patalon öne cekiliyo
günaydın hanımlar yorgun savaşçı geldi sabahın altısından beri ayaktayım ne mi yaptım kahvaltı,kocaya pantol gömlek ütüleme, bulaşık, nevresim değişimi, makinaya çamaşır, doldurma dolapların gözündeki ıvır zıvr kağıt falan temizleme çarşaf dolabını düzenleme vs. Sıradaki işler çamaşır asma, ev süpürme, yemek yapma, örgü örme, ütü yapma, tabi bu bel ve kasık ağrısıyla kalan işleri yapabilirsem sizler nasılsınız bakalım?
maşallah bu ne enerji bacım ben normal halimle bu kadar işi gün içinde yapamıyorum valla:) hoşgeldin nasıl eşinle düzeldimi aran dün çok üzmüş seni sanırım boşver salla sonuçta gerekli olan herşeyi alacaksınız ha şimdi ha doğuma yakın sen hamileliğin tadını çıkar gerisi güzel gelir:)
benimde bugün beklenmeyen günüm hala bi gelişme yok ama cumartesiye kadar uzayabilir diye bişi yapmıycam:) kasığımın sol tarafı ağrıyo sanki bişi baskı yapıyo gibi hayırdır inşallah:)
MAşallah bu ne enerji bacım ben normal halimle bu kadar işi gün içinde yapamıyorum valla:) Hoşgeldin nasıl eşinle düzeldimi aran dün çok üzmüş seni sanırım boşver salla sonuçta gerekli olan herşeyi alacaksınız ha şimdi ha doğuma yakın sen hamileliğin tadını çıkar gerisi güzel gelir:)
Benimde bugün beklenmeyen günüm hala bi gelişme yok ama cumartesiye kadar uzayabilir diye bişi yapmıycam:) KAsığımın sol tarafı ağrıyo sanki bişi baskı yapıyo gibi hayırdır inşallah:)
günaydın canım vcalla bende yaptıklarının bir kısmını hem yapıyorum hem yazıyorum... Ama maşallah sen benden daha hızlısın. aman yorma kendini fazla...
canım benimde göbek ve göğüsler büyüyo hamiş pantolonu aldım yine 38 beden ama alt kısmı hala geniş bacaklar ve kollar aynı kalçadanda almadım
günaydın eflalcim canım yorma kendini bu kadar yaa
canım sen çalışıyorsun benim gibi boş değilsinki nasıl yapacaksın,eşimlede konuşmuyorum gece sarılmak istedi falan ben normal yaşantıma devam ediyorum sadece onla konuşmuyorum:) alackata burnumdan getireek belkide alamaz daha bişey demiycem şu eksik diye liste var isterse alsın napıyım anneme diycem gecelikle sabahlığı nasıl diyeceksem çekiniyorum ama mecbur ne giycem doğumdan sobra mecbur gecelik giymem lazım ben tesettürlüyrüm evdekiler sıfır kollu olmaz yani neyse canım napıyım koca eline bakınca böyle oluyor allah sorsun bişey demiycem yüzüne.
Canım inşaallah iyi haberdir senin belirti ah üç tane hamile hissetik ama dur bakalım melisadan başka çıkan olmadı kaldı iki hadi hayırlısı inşaallah daha çok olur tabi:))
tatlım hayırdır ya eşinle problemmi oldu canım alacaklar konusunda benim eşimde erken almak istemiyor nedenine gelince allah korusun bebeğimize bişey olsa eşyalara bakınca daha kötü olursun diyor o yüzden son 2 ayda alırız diyor bende geçen annemle bi mağazaya gittim hediyelik bebek takımı aldı annem birine bende bişeylere baktım annem bekle bi daha gelişinde gelir alırız bikaç parça dedi yani şimdilik bizimde hiçbişeyimiz yok
Yok canım bebek için değil ilk başda onada söyleniyorduda ben kendime doğum için pijama gecelik alıcam ona söyleniyor bir sürü varmış anlatamıyorum düğmeli olması lazım nasıl emziricem diye doğumdan sonra gecelik giymem lazım doktor muayene ederken kolay olsun diye canımı sıktı o öyle deyince dahada bişey demedim küstüm işte ağldım falan konuşmuyorum diye eşyaları falan savurdu beyefendi ha bana vurmuş ha eşyalara ne farkı var çok zoruma gidiyor ona muhtaç olmak ama elimden bişey gelmiyor maalesef şimdi yine sinirim bozuldu
zeynom kız bişey diyecem ama umutlanma lütfen bana sanki hamilesin gibi geliyo inş. Yanılmam canım yaa
Canım sen çalışıyorsun benim gibi boş değilsinki nasıl yapacaksın,eşimlede konuşmuyorum gece sarılmak istedi falan ben normal yaşantıma devam ediyorum sadece onla konuşmuyorum:) alackata burnumdan getireek belkide alamaz daha bişey demiycem şu eksik diye liste var isterse alsın napıyım anneme diycem gecelikle sabahlığı nasıl diyeceksem çekiniyorum ama mecbur ne giycem doğumdan sobra mecbur gecelik giymem lazım ben tesettürlüyrüm evdekiler sıfır kollu olmaz yani neyse canım napıyım koca eline bakınca böyle oluyor Allah sorsun bişey demiycem yüzüne.
canım inşaallah iyi haberdir senin belirti ah üç tane hamile hissetik ama dur bakalım melisadan başka çıkan olmadı kaldı iki hadi hayırlısı inşaallah daha çok olur tabi:))
ya lütfen üzülme eflal ya erkekler laftan anlamıyor be güzelim şimdide benmi sıktım yoksa canını sana hatırlatarak
selam kıslarrrrr patron gittti 1-2 saat yok sizlerletyimmmmmmmmmmmmmm
izmire dünde yağmış kar ıspartada 30 cm varmış kayınpeder dün diyo gel hadi karda yuvarlim seni diyo ben çok seviyorum kar yağdımı.
Ebrarım bende bekliyorum yaaa Allahım bu ay gülsün yüzüme insanlara açıklama yapmaktan bıktım ve bebişimi artık hissetmek istiyorum:)
merhaba canım nasılsın ohhh ne güzel patron yok
hoşgeldin ceylinn güzel bir hafta olsun senin için....günaydın kızlar nasılsınız bakalım ne var ne yok
ohh 1-2 saat bizimsin desene şükür valla....selam kıslarrrrr patron gittti 1-2 saat yok sizlerletyimmmmmmmmmmmmmm
izmire dünde yağmış kar ıspartada 30 cm varmış kayınpeder dün diyo gel hadi karda yuvarlim seni diyo ben çok seviyorum kar yağdımı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?