Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

gittim s.o idrar tahlili istedi doktorumda bugün yokmuş artık akşama kadar geçmezse eşimle acile gider hemen tahlil yaptırırızz...gebelik testi için çok erken dedi doktor...

Geçmiş olsun canım

günaydın canlarım nasılsınız bakalım.

Günaydın biz iyiyiz sen nasılsın

Afrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yüzünü gördünmü bence o kesinlikle yüzü:)

Canım dediğin yer kafası oluyor yüzü değil kafasını öne eğmişs en bana sor:)Yüzü olsaydı göz çukuru burnu falan çok net görünüyor ok

bebedorda iyi tatlım
bübchenin çantalı seti kiraz bebede var bak istersen netten lacivert çantası ama ekstradan çanta alcam bende bakıyom çok pahalılar

İyi ya bende alıcamda çanta bebek çantası diye almıycam gitcem normal çantaların büyüğünü alıcam pazarda gördüm:))

Günaydın hoşgeldin

Doktoruda delirttin yani

üf ya kizlar dünyada neden para ve para sikintisi var ya. insan calismaktan baska birseyde yapamiyorki. yani sabahtan aksama kadar calisiyoruz hepimiz niye yinede yetmiyor bazen ya. son iki ay cok sikintiliydi. e zamaninda esim beni dinlemedi böyle oldu. ben böyle olacagini biliyordum ama dinletemedim ne kadar kavga etsemde yine kötü ben oldum. beyefendi elde avucta ne varsa arabaya yatirdi neyimizeyse cabrio falan birde kredi cektik aldik. dedim ben ona sigortadir, vergidir, bakimdir cok olur araba almakla bitmiyo diye ama yok aldi. simdi senelik sigortasi yatacak 630 euro ya ben o parayi nerden bulucam. sonra 300 euro ciktigimiz ayin yakip parasi daha hala ödenecek bekliyo oda mecburen ay sonunda yatirilacak. ya biktim bu para isinden ya. bebegime birsey alamadim daha birsürüde daha ödenecek var. tam bebegimizin dogdugu ayda arabanin vergisi ödenecek. 2 ay sonra araba fenli muayneye girecek ordanda eksikler cikacak yapilacak. üf ya. hayatimda en cok istemedigim sey oluyo bebegim borc icinde büyüyecek parami ivir zivirada vermiyorum ben ya. makyajim falanda yok desemki ordan kisayim. ama yetmiyo iste.

ama benim hiç öyle bii utrosyonum olmadı ki o yüzden yorum yapamam ki şimdi ben yüzüne benzetiyom ama dedimya anlamam ki

Sorma canım sıyırdı adam bence oooof cmt. gelse de rahatlasam:)

salamm salammm size salamm getirmişemmmmmmm
nabersiniz. ben birazdaha iyiyimm. toplandım silkelendim kendime geldim.

salamm salammm size salamm getirmişemmmmmmm
nabersiniz. ben birazdaha iyiyimm. toplandım silkelendim kendime geldim.

bugün bende kendimi hiç iyi hisettmiyoum acayip başdönemem ve mide bulantım var bugün izinde alamadım nasıl geçicek zaman bilmiyorum

kızlar selam ne yaptınız gül bacıdan bi haber var mı onu sorayım dedim merak ettim de

kızlar selam ne yaptınız gül bacıdan bi haber var mı onu sorayım dedim merak ettim de

canım gül test yapmış çoooook çok silik ikinci çizgi varmış. o hamile olmadıgına karar vermiş. hoşgeldin bu çizelgelgeyi bana didem yapmıştı ama daha önce 2 kez yaptıgı için utanıyorum ona söylemeye ayıp oluyor ama istiyorum işte. o didem bir gelsin saçını başını yolucam bana çizelge yapmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…