gittim s.o idrar tahlili istedi doktorumda bugün yokmuş artık akşama kadar geçmezse eşimle acile gider hemen tahlil yaptırırızz...gebelik testi için çok erken dedi doktor...
günaydın canlarım nasılsınız bakalım.
Afrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yüzünü gördünmü bence o kesinlikle yüzü:)
bebedorda iyi tatlım
bübchenin çantalı seti kiraz bebede var bak istersen netten lacivert çantası ama ekstradan çanta alcam bende bakıyom çok pahalılar
günayydın günaydın günayydın günayyyydıııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnn biz geldikkkkk.
kuşum senin çizelgene nolduuuu
Olur canım sabret:) Allah sana da gösterir o güzel günleri:)
Nimetcim geçmiş olsun inşallah bir sıkıntı yoktur.
kIZLAR BU ARADA NETTE YAZIŞTIĞIM DOKTORA SIKINTILARIMI TELAŞLARIMI ANLATTIM ADAM BANA SABIR DİYİP DURUYO:)
Hocam merhabalar,
SAT 15.11.2010, 18.12.2010 da yapılan beta hcg sonucum 2065, 25.12.2010da doktorum keseyi gördü fakat kaç haftalık olduğumu söylemedi 04.01.2011 da gittiğimde tekrar keseyi gördü ve tahmini olarak 01.12.2010da hamile kaldığımı söyledi kese canlılığını sorduğumda hamileliğin küçük olduğunu 15.01.2011de öğrenebileceğimi söyledi pkolu olduğum için klomenle hamile kaldım. TSH yüksekliği sebebiyle yarım levatron kullanıyorum sizce kaç haftalık hamileyim ve şu anki durumum normalmi?
Cevap : merhaba. durumunuzda bir sıkıntı yok. acele etmeyin her şey sırasıyla görülecektir. bhcg sonucunuz son adetiniz ile uyumlu gözüküyor. bol şans
Hocam vermiş olduğunuz cevap için teşekkür ederim bu verilere dayanarak gebeliğimin sağlıklı olduğu söylenebilir mi? Nedendir bilmiyorum ama boş gebelikten çok korkuyorum sizce öyle bir durum olsa şimdiye kadar doktorum anlayabilr miydi? Hamilelik belirtileri gösterir miydim? Kasıklarımdaki sızıların sebebi nedir? Kanamam lekelenmem yok gayet sağlıklı hissediyorum içimdeki kuşkular dışındaCumartesi doktorum tekrar çağırdı ama ben sabırsızlanıyorum beni aydınlatabilir misiniz?
Teşekkür ederim
Cevap : merhaba. gereksiz yere endişelenmeyin. ultrason ile bakılmadan bir şey söylemek mümkün değil. sabır. hamileliğin ilk haftalarında ufak ağrılar normal.
Sanırım oda anladı çok evhamlı olduğumu yeterrrrrrrrrrrr diyip kaçacak valla adamcağız:)
ama benim hiç öyle bii utrosyonum olmadı ki o yüzden yorum yapamam ki şimdi ben yüzüne benzetiyom ama dedimya anlamam ki
Geçmiş olsun canım
Günaydın biz iyiyiz sen nasılsın
Canım dediğin yer kafası oluyor yüzü değil kafasını öne eğmişs en bana sor:)Yüzü olsaydı göz çukuru burnu falan çok net görünüyor ok
İyi ya bende alıcamda çanta bebek çantası diye almıycam gitcem normal çantaların büyüğünü alıcam pazarda gördüm:))
Günaydın hoşgeldin
Doktoruda delirttin yani
salamm salammm size salamm getirmişemmmmmmm
nabersiniz. ben birazdaha iyiyimm. toplandım silkelendim kendime geldim.
kızlar benim çok işim var öğlene kadar bitirip gelmeye çalışıcam
bana yardım edin ne olur çok üzgünüm becereksiz oldugum için yanlışlıkla çizelgemi sildim yenisini yapamıyorum. aglıyorum bak yazık bana lğtfen biri bana yardım etsin
Geçmiş olsun canım
Canım dediğin yer kafası oluyor yüzü değil kafasını öne eğmişs en bana sor:)Yüzü olsaydı göz çukuru burnu falan çok net görünüyor ok[/B
iyi degilim işte çizelgemi sildim yenisini yapamıyorum çok üzülüyorum. neden bu kadar becereksizim ben
ferdacım bende bilmiyom ki çizelge yapmayı dur kuşum şimdi kızlar yapar sana ağlama hemen
ay canım ya insan beceriksiz olunca ne kötü oluyor. sinir oldum kendime pcden mi benden mi çözemedim gitti. bu kadar basit bir şeyi yapamamak ne kötü
ferdacım bende bilmiyom ki çizelge yapmayı dur kuşum şimdi kızlar yapar sana ağlama hemen
Geçmiş olsun canım
Canım dediğin yer kafası oluyor yüzü değil kafasını öne eğmişs en bana sor:)Yüzü olsaydı göz çukuru burnu falan çok net görünüyor ok[/B
iyi degilim işte çizelgemi sildim yenisini yapamıyorum çok üzülüyorum. neden bu kadar becereksizim ben
senin varmışta silmişsin biz onuda bulamadık yaaaa
kızlar selam ne yaptınız gül bacıdan bi haber var mı onu sorayım dedim merak ettim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?