senin varmışta silmişsin biz onuda bulamadık yaaaa
ya aslında amacım silmek degildi çizelgede bebegim 12+3 gözüküyordu halbuki en son girdigim ultrasona göre 13+1 im onu degiştirmek istemiştim hepsi birden uçtu gitti
canım gül test yapmış çoooook çok silik ikinci çizgi varmış. o hamile olmadıgına karar vermiş. hoşgeldin bu çizelgelgeyi bana didem yapmıştı ama daha önce 2 kez yaptıgı için utanıyorum ona söylemeye ayıp oluyor ama istiyorum işte. o didem bir gelsin saçını başını yolucam bana çizelge yapmazsa
ya aslında amacım silmek degildi çizelgede bebegim 12+3 gözüküyordu halbuki en son girdigim ultrasona göre 13+1 im onu degiştirmek istemiştim hepsi birden uçtu gitti
ağlama bebem çizelgerin hepsi kurban olsun sana yapacak bi arkadaş bulunur elbet uçmaz uçmaz bi yere merak etme gülü merak ettim bi bakayım dedim koçiş öğle yemeğine gelecek gitsin tekrar dönerim öptüm
kız ozaman pozitiftir benim ilk hamileliğimde de çok çok silik çıkmiştı umarım pozitiftir niye öyle değil diye düşünmüşki
kız ozaman pozitiftir benim ilk hamileliğimde de çok çok silik çıkmiştı umarım pozitiftir niye öyle değil diye düşünmüşki
selam cnmmm yaaa sorma negatf gibi bişiey yaaa gölge gibi görünüyoo bazen kayboluyoo. o yüzden takmıyom artık adeti bekliyom cnm. yarın acile gidip kanda baktırcam ve doktora gidicem artık.
selam cnmmm yaaa sorma negatf gibi bişiey yaaa gölge gibi görünüyoo bazen kayboluyoo. o yüzden takmıyom artık adeti bekliyom cnm. yarın acile gidip kanda baktırcam ve doktora gidicem artık.
gül işte ne yapıcan laftan anlamıyor ki. kabına sıgmıyor. kan testi yaptıracak inşallah onda da çıkarda hep birlikte 2011 ilk hamişine göbek tokuştururuz. o kadar silikmişki sadece güneşe tutunca zar zor gözüküyormuş
nasip cnmmm ben ihtimal vermiyorum artık ve umutlandırıp kendimi snradan üzülmek istemiyom.kız benimde öylreydi valla bak ama hamileymişim çok acık renkte olsa pozitif oluyo valla kız sen kendine dikkat et biraz gör bak yarın kesin müjdeyi verirsin canım
nasip cnmmm ben ihtimal vermiyorum artık ve umutlandırıp kendimi snradan üzülmek istemiyom.
sunger sen bi söyle bana ben bi deneyim çizelgeyi kaç günlük son adetin onları soruyordu yapabilirsem hepinize yaparım
ne kaç günlük kız bebişi mi soruyon yok anam yok daha beceremedik biz onuda ha bana görede bi çizelge varsa diye bacım
var bacım olmaz mı en son ne zaman adet oldun kaç günde oluyon onları söyle bak bende beceremedim ama yumurta günü falan hesaplıyo
kiz aglama kiz ben sana cizelge yapayim hemen. sat söyle birde tahminen dogum tarihini
yapim hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?