Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

kız ozaman pozitiftir benim ilk hamileliğimde de çok çok silik çıkmiştı umarım pozitiftir niye öyle değil diye düşünmüşki

kız ozaman pozitiftir benim ilk hamileliğimde de çok çok silik çıkmiştı umarım pozitiftir niye öyle değil diye düşünmüşki

gül işte ne yapıcan laftan anlamıyor ki. kabına sıgmıyor. kan testi yaptıracak inşallah onda da çıkarda hep birlikte 2011 ilk hamişine göbek tokuştururuz. o kadar silikmişki sadece güneşe tutunca zar zor gözüküyormuş

selam cnmmm yaaa sorma negatf gibi bişiey yaaa gölge gibi görünüyoo bazen kayboluyoo. o yüzden takmıyom artık adeti bekliyom cnm. yarın acile gidip kanda baktırcam ve doktora gidicem artık.

selam cnmmm yaaa sorma negatf gibi bişiey yaaa gölge gibi görünüyoo bazen kayboluyoo. o yüzden takmıyom artık adeti bekliyom cnm. yarın acile gidip kanda baktırcam ve doktora gidicem artık.

kız benimde öylreydi valla bak ama hamileymişim çok acık renkte olsa pozitif oluyo valla kız sen kendine dikkat et biraz gör bak yarın kesin müjdeyi verirsin canım

ya öyle deme sen git kan tahlilini ver hayırlısı ile pozitif olur inşallah

kız benimde öylreydi valla bak ama hamileymişim çok acık renkte olsa pozitif oluyo valla kız sen kendine dikkat et biraz gör bak yarın kesin müjdeyi verirsin canım
nasip cnmmm ben ihtimal vermiyorum artık ve umutlandırıp kendimi snradan üzülmek istemiyom.

kız gül sen başka marka olan bi iki tahlil daha al ayine aynı olursa pozitiftir ben öyle denemiştim hepsinde aynı sonucu vermişti dene bi bak

sunger sen bi söyle bana ben bi deneyim çizelgeyi kaç günlük son adetin onları soruyordu yapabilirsem hepinize yaparım

nasip cnmmm ben ihtimal vermiyorum artık ve umutlandırıp kendimi snradan üzülmek istemiyom.

kızzzzz dayak istiyon sen niyeymiş ihtimal vermiyomuş sus otur oturduğun yerde öğleden sonra görüşürüz sen bi test daha yap bak beni dinle

sunger sen bi söyle bana ben bi deneyim çizelgeyi kaç günlük son adetin onları soruyordu yapabilirsem hepinize yaparım

ne kaç günlük kız bebişi mi soruyon yok anam yok daha beceremedik biz onuda ha bana görede bi çizelge varsa diye bacım

ne kaç günlük kız bebişi mi soruyon yok anam yok daha beceremedik biz onuda ha bana görede bi çizelge varsa diye bacım

var bacım olmaz mı en son ne zaman adet oldun kaç günde oluyon onları söyle bak bende beceremedim ama yumurta günü falan hesaplıyo

neyse anlaşıldı kimse benden çizelge istemiyor bende yemege çıkıyorum gelince görüşürüz kib.

var bacım olmaz mı en son ne zaman adet oldun kaç günde oluyon onları söyle bak bende beceremedim ama yumurta günü falan hesaplıyo

en son 29 aralık ta adet oldum 27 gün de bir oluyom yap bacım yap banda bi çizelge

Kızlar deliricem site çok yavaş kapanıyor falan sinir bastı bana ya

gelince gör bak ben istiyom kız çizelge hadi yaaa nereye gittin olmaz ki böyle heveslendim amma yaaaaaaaaniye gittin yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…