Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

selam kıslarrrrr patron gittti 1-2 saat yok sizlerletyimmmmmmmmmmmmmm
izmire dünde yağmış kar ıspartada 30 cm varmış kayınpeder dün diyo gel hadi karda yuvarlim seni diyo ben çok seviyorum kar yağdımı.
hoşgeldin gülüm afferin patrona bak gözüme giriyor ha

günaydın kızlar nasılsınız bakalım ne var ne yok
canım hoşgeldin biz iyiyiz sen nasılsın

Yok canım üzülme sen zaten aklımda benim

tamam ama sede üzülme artık tamam mı

izmire dünde yağmış kar ıspartada 30 cm varmış kayınpeder dün diyo gel hadi karda yuvarlim seni diyo ben çok seviyorum kar yağdımı.

Aleykümselam canım oh ne güzel gitsin patron :) ya antalyayada kar yağdı diyorlardı haberlerde yağmadımı?

bende anlamiyorum bu erkekleri canim biz onlardan bi parca tasiyalim onlar böyle yapsin. sen üzülme ama. biz simdi normalden daha hassasiz. benimde en ufak sey zoruma gidiyor. agliyorum hemen ama ben aglayinca o daynamiyor. cok sükür bizim uzatilacak birseyimiz olmadi hamile kaldigimdan beri ama sus ama artik gülüm diyo ben devam aglayinca oda cok kiziyo. böyleler iste. e ben sanki kendim kazaniyorumda istedigimi alabiliyormuyum? bende danismadan demeden sormadan alamiyorum hicbirseyi. hesabimiz ayni. sanki onun hesabi gibi kullaniliyo ama. ihtiyactir canim sen üstüne düsme cok o alir. sen merak etme

evttt kafa dinlim sizlerle birasss. burasıda çok soğukya donuyomm. bende kansızlık var galiba hiç ısınmıyom

günaydın kızlar nasılsınız bakalım ne var ne yok
günaydın tatlımmmm saol sen nasılsın bu arada ALLAH kavuştursun sağ sağlim

günaydın tatlıımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ne var ne yok

Aleykümselam canım oh ne güzel gitsin patron :) ya antalyayada kar yağdı diyorlardı haberlerde yağmadımı?
dün dolu yağdıı sadece çok soğukk. sizler çıkarın tadını.
evet canım dün sabah 10 arabası ile gitti şekerim

ayyy kıyamam yalnız kaldın allah kavuştursun sağ salim gelmek nasip etsin. varmışmı birliğine cnm.

oy oy oyy canım allah kavuştursun tez zamanda
ayrılmak zor olmuştur şimdi

Ceylinim Allah tez zamanda kavuştursun inşallah bebiş haberini de alırsınız eşine de süpriz olur o gelene kadar yalnız mı yaşıycan kimse gelmiycekmi yanına?

çok tşk ederim kızlar aminn inşş
canım benim bilmiyorum aramadı ama varmıştır canımm

Sağol canım ya düşünmen yeter gerekirse eskileri giyerim umrumda değil artık geçti içimdeki heves oğulları neki anasından babasından istiyim hem ben onlardan asla bişey istemem hakkımı çok yiyorlar Allah sorsun, zaten hamile kaldığıma bir sevinemedim doğru düzgün nasıl anneysem bebeğimide üzüyorum bir huzurlu ortamım yok benim(

eşim gelene kadar tek yaşayacam annem gelemez anne annem var kaynanam hiç gelmesin zaten işten yorgun yorgun gelip ona hizmet edemem ve yaptığı işleri sevmiyorum zaten o yüzden en güzeli tek kalmak

Boşver hayatım huzurlu ortamını sen sağla sen çok iyi bir anne olacaksın gebeliğin ufak tefek sıkıntıları bunlar sen bebeğini içinde taşıyorsun herşeyden etkileniyor annesi bir defter edin kendine yaz bütün herşeyini bebeğine sonra senin içinde güzel bir anı olur ama sakın üzüntülerini yazma sadece bebeğinle konuş orda hayallerini yaz. Sonrasında sende rahatlarsın emin ol insanın en iyi terapisi kendisidir:)

kizlar kocalari cekistirirken hemen bende patlatayim geceki konusmayi. simdi yatiyorduk gece konu acildi. dediki esim. kardesim evlenince bizim odayi onlar alir. dedim niyeymis. dedi e biz bir ay kaliyoruz orda onlar bir sene kalacak. hic kusura bakmasinlar ben bir ay gideceksemde evime giderim. elimde valizlerle kucagimda cocuklarimla koltuklarda yatamam dedim. neymis biz misafirmisiz. n emisafiri eltide kim oluyo alla alla. ben önce geldim dagdaki gelecek bagdakini kovacak ha. pisssiiiiiik. hem o odada bana alindi. benim dolaplarinda esyalarim var o odada. ben baskasi geliyo diye bütün herseyimi alip bosaltamam o odayi dedim. hem ben yazdan yaza gidiyorsamda kalacak yerim belli olsun isterim. ben kendi kendimi dislatamam. elin kizi gelsin konsun benim odama ben birde kendi elimle vereyim ona odayi, hergün senelik izinimde cekyatlari acip toplayayim. sonra birde beni misafir gibi görsünler beni cekistirsinler sanki fazlalikmisiz biz o evde gibi birde o evin isini kendi evimmis gibi ben göreyim. yok öyle ben istemem dedim. agladim bende gece. sonra sen kendini kandiriyorsun o oda onlarin olacak dedi. bende susmadim hayir vermem ozaman onlarda bize ayri ev alsinlar dedim. tmm tmm dedi sonra sarildi uyumusuz zaten. gicik ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…