hoşgeldin gülüm afferin patrona bak gözüme giriyor haselam kıslarrrrr patron gittti 1-2 saat yok sizlerletyimmmmmmmmmmmmmm
izmire dünde yağmış kar ıspartada 30 cm varmış kayınpeder dün diyo gel hadi karda yuvarlim seni diyo ben çok seviyorum kar yağdımı.
canım hoşgeldin biz iyiyiz sen nasılsıngünaydın kızlar nasılsınız bakalım ne var ne yok
Yok canım üzülme sen zaten aklımda benim
selam kıslarrrrr patron gittti 1-2 saat yok sizlerletyimmmmmmmmmmmmmm
izmire dünde yağmış kar ıspartada 30 cm varmış kayınpeder dün diyo gel hadi karda yuvarlim seni diyo ben çok seviyorum kar yağdımı.
Yok canım bebek için değil ilk başda onada söyleniyorduda ben kendime doğum için pijama gecelik alıcam ona söyleniyor bir sürü varmış anlatamıyorum düğmeli olması lazım nasıl emziricem diye doğumdan sonra gecelik giymem lazım doktor muayene ederken kolay olsun diye canımı sıktı o öyle deyince dahada bişey demedim küstüm işte ağldım falan konuşmuyorum diye eşyaları falan savurdu beyefendi ha bana vurmuş ha eşyalara ne farkı var çok zoruma gidiyor ona muhtaç olmak ama elimden bişey gelmiyor maalesef şimdi yine sinirim bozuldu
naber cnmmmm gittimi eşinnn.
günaydın kızlar nasılsınız bakalım ne var ne yok
zeynom ben kaç gündür senin adına bebiş var gibi hissediyorum inş. rabbim bu ay güldürür yüzünü
evet canım dün sabah 10 arabası ile gitti şekerim
günaydın tatlımmmm saol sen nasılsın bu arada ALLAH kavuştursun sağ sağlimgünaydın kızlar nasılsınız bakalım ne var ne yok
selam kıslarrrrr patron gittti 1-2 saat yok sizlerletyimmmmmmmmmmmmmm
dün dolu yağdıı sadece çok soğukk. sizler çıkarın tadını.Aleykümselam canım oh ne güzel gitsin patron :) ya antalyayada kar yağdı diyorlardı haberlerde yağmadımı?
evet canım dün sabah 10 arabası ile gitti şekerim
oy oy oyy canım allah kavuştursun tez zamanda
ayrılmak zor olmuştur şimdi
günaydın tatlıımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ne var ne yok
İnşallah canım bekle sabret hayırlısı olsun eşinde senin boynunun bükük olmasını istemez olmadı kaynanlara dersin onların da torunu onlar alır yavrum kimse almazsa sen müdana etme ben sana istediğini alır yollarım:) Yeterki üzülme için rahat olsun bebişine yazık
Sağol canım ya düşünmen yeter gerekirse eskileri giyerim umrumda değil artık geçti içimdeki heves oğulları neki anasından babasından istiyim hem ben onlardan asla bişey istemem hakkımı çok yiyorlar Allah sorsun, zaten hamile kaldığıma bir sevinemedim doğru düzgün nasıl anneysem bebeğimide üzüyorum bir huzurlu ortamım yok benim(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?