Ay sanmıyorum taşınmyla ilgili olduğunu başka bişey ya bişey olmasa bile niye konuştuğunu söylemiyor o kadar konuşuyor hiçbirşey konuşmadık diyor böyle bir mallık var mı yazaten şehir değiştirme vaktini bekliyorum ben direk kaynatama diyecem ben yerimden memnunum istemiyorum taşınmak diye zorlarsa açjk açık diyecem aynı şehirde olmak istemiyorum diye kaşınmasınlar
Günaydın hanfendi bu ne kibarlık gözlerim yaşardı
Canım inşaallah hamileliktendir sabırla senide bekliyorum sabret sabret çatladım artıkYok akşamda demesin açıp ben sorucam ne dedin oğlun anlatmadı diye:95:
hayrola kız ne bu neşe
offf iyi sayılırım dün kocişle didiştik sonra bi sürü ağladım sonaaaa geldi özür diledi 2 de yattım
hoşbuldum tatlımmm
aman yaa nolmuş sana böyle yaa
ay bugün herkeste var bişeyler yaa
gıcık herif madem özür dileyecen ne diye ağlatıyon ki o kadan
hayrola kız ne bu neşe
offf iyi sayılırım dün kocişle didiştik sonra bi sürü ağladım sonaaaa geldi özür diledi 2 de yattım
hoşbuldum tatlımmm
günaydin abla. ya bir haftadir falan hic rahat uyumuyorum hep rüyalarla ugrasiyorum. dün gecede tuhaf bi rüya gördüm. ayni böyle hamileydim ama ikizim olacakmis. bi oturma odasinda uzaniyorum böyle. annemler falan var iste erken dogum olacakmis heralde falan diye konusuyoruz, iste karnimda yeterince yer yokmus büyüüyormus falan ölye birseyler konusuyorduk. birden baska bi odadayim polisler basiyo evi. beni konusmadigim ablami birde bir kac kadin daha götürüyorlar merkeze. babam falan geliyo iste almaya böyle birsürü akraba geliyo iste hepsi erkek polislerle konusuyorlar bizim kizlar böyle birsey yapmaz falan gibisine kaynatamda var. neyse yine ilk bastaki evde oluyoruz beni yatiriyorlar böyle bi kanepeye hamileyimya. sonra esim geliyo. yüzügü yanima koyuyo benim senin gibisiyle isim olmaz deyip gidiyo. ben bi ciglik atiyorum böyle hickira hickira agliyorum. sonra pesidnen gidiyorum bakiyorum avluda kardesimle araba yikiyorlar ben gidiyorum yanina hem agliyorum hem konusmaya calisiyorum en son böyle kocaman bir damla yas gördüm gözümden akan sonra uyandim hemen. ay abla ne demek ki bi bakiversen. valla geceleride dinlenemiyorum artik ya bu rüyalar yüzünden. gece esim zaten bir kac kez uyandirdi niye sicrayip duruyorsun dua oku bir kactane öyle uyu dedi. okurken uyumusum yine
uyyyy canim ya günaydin kiyamam sana.
diyomya tek gelemiyon illa birileri olcakkk irkeksen yalnız gel olummmmtek gelemem kızım var bide onu nire bırakam hıı söyle bakim
bırakamda küçücük bebe tek başına ağlasın mı söylesene
ay nebilimyaaa sabhdan iyi kalktım uykum var ama olsun neşem yerinde nedense. gece vc taşınmakdan uyuyamıyom sabahda kalkamıyom.hayrola kız ne bu neşe
hoşbuldum tatlımmm
olsun bacım bulan bebişin iyi gelişiyo demektir. ammada çok severmişsin müdürünü bi ağlamadığın kaldı bee. merak etme iyi biri gelir inşallah yerineEvet gülüm bulanıyom helede arabada benim nohut arabaya biner binmez anlıyo başlıyo böğk yapmaya:) Onun dışında çok şükür herşey yolunda ah birde uyku olmasa:)
Didemmm hoşgeldin,
Nimet diyorsun ya bazen gden için iyiyki gitmiş denir diye bu müdürüm önceki için öyle dedirtmişti bakalım yeni gelecek olan ne yapacak oooof offf bari son aylarımda gideydi müdürüm yaaws
dimi cmt günkü nişan mevzusu açıldı ulan herşeyi geçtim pazar sabahı benim babam geliyo evimi toplayacam
nişanda anam bi lüks yerde ne giyecem şimdi gidip alışverişmi yapcam onun için
neyse sonunda anladı ama sinir etti beni uyuz
hımmm anladımdimi cmt günkü nişan mevzusu açıldı ulan herşeyi geçtim pazar sabahı benim babam geliyo evimi toplayacam
hoşgeldin canım inş. Tez zamanda gelir bebişinben yeni üyeyim. Bende artık bebişim olsun istiyorum
dimi cmt günkü nişan mevzusu açıldı ulan herşeyi geçtim pazar sabahı benim babam geliyo evimi toplayacam
ben yeni üyeyim. bende artık bebişim olsun istiyorum
Günaydınnnnnnn kızlarrrrr
canlarım günaydın. Biraz geçmişi okudum bende bugün tam olarak adını koyamıyorum sinrililik mi yoksa üzüntümü yada her neyse bir garip bir güne başlamış gibiyim. Bugün 2 li test yaptıracaktık ama eşimle konuşup vazgeçtik ama muayene için gidecektik ne yazık kı eşimin iş yerindeki iş arkadaşı bugün izinliymiş o yüzden gelemeyecekmiş bende eşiminde benimle birlikte kontrole gelmesini ve bebegimizi görmesini istiyordum ama bugün mümkün olmayacak. Belki yarın gideriz ama onada umudum yok açıkcası. Bugün bana mı öyle geliyor nedir karnımın içinde çok net hissettigim bir kalp atışı tarzında bir hareket var bagırsakmı nedir bilemedim bebek bu kadar küçükken hissedilmez dime 15 haftalık hamile arkadaşım bile hissetmiyor bebegini. Bu bagırsak tır dime bebek degildir.
canlarım günaydın. biraz geçmişi okudum bende bugün tam olarak adını koyamıyorum sinrililik mi yoksa üzüntümü yada her neyse bir garip bir güne başlamış gibiyim. bugün 2 li test yaptıracaktık ama eşimle konuşup vazgeçtik ama muayene için gidecektik ne yazık kı eşimin iş yerindeki iş arkadaşı bugün izinliymiş o yüzden gelemeyecekmiş bende eşiminde benimle birlikte kontrole gelmesini ve bebegimizi görmesini istiyordum ama bugün mümkün olmayacak. belki yarın gideriz ama onada umudum yok açıkcası. bugün bana mı öyle geliyor nedir karnımın içinde çok net hissettigim bir kalp atışı tarzında bir hareket var bagırsakmı nedir bilemedim bebek bu kadar küçükken hissedilmez dime 15 haftalık hamile arkadaşım bile hissetmiyor bebegini. bu bagırsak tır dime bebek degildir.
cnmmm çok uzun bir rüyaaa maşallah tabi dinlenemezsin. hayır olsun valla cnmm polis fln iyi haberler alcan anlamına geliyo ve çok sevincen haber sonrası. aile içinde bir telaş olacak buhaberle.
çok kafana takıyon herhalde herşeyiii rüyanda cebelleşiyon.
diyomya tek gelemiyon illa birileri olcakkk irkeksen yalnız gel olummmm
ay nebilimyaaa sabhdan iyi kalktım uykum var ama olsun neşem yerinde nedense. gece vc taşınmakdan uyuyamıyom sabahda kalkamıyom.
amannnnnn erkek milletiii al kafasına vur kazmayıı hepici aynı
olsun bacım bulan bebişin iyi gelişiyo demektir. ammada çok severmişsin müdürünü bi ağlamadığın kaldı bee. merak etme iyi biri gelir inşallah yerine
hala o konumuu pes kocana da yaniii. yola gelmişya sonunda şükür.
insallah abla ya. simdiye gördügüm her rüyaya iyi haber dedin. insallah öyle olur ablam ya. ailem beni unuttu sanki. yani önce ararlardi napiyon falan diye aramiz zaten yürüsen 10 dakika. ama ablam geldiya simdi avusturyadan o gldi geleli kimsecikler arayip sormuyo beni. bende küstüm bende aramiyorum. bi kardesim aradi iste gecen 2hafta önceki haftasonu annemgil avusturyaya gitti diye, birde ertesi gün 1-2 saat icinde gelirlermis diye. ondan sonrada tik yok. yani ne kimse ablan geldi diye aradi ne kimse bi yigenimle konusayim diye aradi. kimse ne olup bittigini anlatmiyo. gecen birde facebookta arkadasim yigenimin resimlerini görmüs, kardesim koymus yani. dogum günü yapmislar cocuga kimse beni cagirmadi resimelre sonra bende baktim amcamlar dedemler ablamlar herkes var. zaten onlarla konusmuyorumya benide ondan cagirmamislar dislanmis hissediyorum kendimi. esimede birsey diyemiyorum bak gördün mü senin ailen böyle böyle yapioy sana demesin diye. konusmadigim ablamda hamileya sanki hep onunla ilgileniyorlar beni unuttular. galiba ondan hep o ablami görüyorum. sonra birde kaynanam yine canimi sikiyo. yani birsey yok aslinda herzamanki hali ama cok geliyo bana ya. kalkmis telefonda sogan kiymak icin robot istiyo. ben zaten alacaktim ona böyle cok pratik. 17 euro mu ne yani kullanislida. benimkini gösterdik yok ben tefalden oluyo ya rondeo mu rodeo mu ondan istiyorum diyo onun dedigi 80 euro burda yuh dedim artik ya. istemesi yetmiyormus gibi birde demezmi ben fazla kullanmamda iste sen gelince pratik olur. ben cegizime almistim o robottan daha bir kere cikarip kullanmamisimdir. neyse sinir ediyo iste. sonra patron gecen diyor ki annelik izinine ayrildiginda bilgisayar alalim senin eve evden is yap diyo. adam maasimin sadece %65ini verecek birde bana is yaptiracak. alla alla ben niye yapayim ki. ayni parayi yapmasamda mecbur verecek. ya öf hepsi iste aklimda birde esimin dersleri, anlamiyo onu anlatiyorum. e ögretmende degilimki yani hemen anlasin. üfff yoruldum valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?