Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

günaydınnnnn ay şekerim sizede yaranılmıyo

hayrola kız ne bu neşe
offf iyi sayılırım dün kocişle didiştik sonra bi sürü ağladım sonaaaa geldi özür diledi 2 de yattım

hoşbuldum tatlımmm

aman yaa nolmuş sana böyle yaa
ay bugün herkeste var bişeyler yaa
gıcık herif madem özür dileyecen ne diye ağlatıyon ki o kadan

aman yaa nolmuş sana böyle yaa
ay bugün herkeste var bişeyler yaa
gıcık herif madem özür dileyecen ne diye ağlatıyon ki o kadan

dimi cmt günkü nişan mevzusu açıldı ulan herşeyi geçtim pazar sabahı benim babam geliyo evimi toplayacam
nişanda anam bi lüks yerde ne giyecem şimdi gidip alışverişmi yapcam onun için
neyse sonunda anladı ama sinir etti beni uyuz

cnmmm çok uzun bir rüyaaa maşallah tabi dinlenemezsin. hayır olsun valla cnmm polis fln iyi haberler alcan anlamına geliyo ve çok sevincen haber sonrası. aile içinde bir telaş olacak buhaberle.
çok kafana takıyon herhalde herşeyiii rüyanda cebelleşiyon.

tek gelemem kızım var bide onu nire bırakam hıı söyle bakim
bırakamda küçücük bebe tek başına ağlasın mı söylesene
diyomya tek gelemiyon illa birileri olcakkk irkeksen yalnız gel olummmm
hayrola kız ne bu neşe
offf iyi sayılırım dün kocişle didiştik sonra bi sürü ağladım sonaaaa geldi özür diledi 2 de yattım

hoşbuldum tatlımmm
ay nebilimyaaa sabhdan iyi kalktım uykum var ama olsun neşem yerinde nedense. gece vc taşınmakdan uyuyamıyom sabahda kalkamıyom.
amannnnnn erkek milletiii al kafasına vur kazmayıı hepici aynı

olsun bacım bulan bebişin iyi gelişiyo demektir. ammada çok severmişsin müdürünü bi ağlamadığın kaldı bee. merak etme iyi biri gelir inşallah yerine

hala o konumuu pes kocana da yaniii. yola gelmişya sonunda şükür.

hımmm anladım
neyse sonunda anlamış seni

ben yeni üyeyim. Bende artık bebişim olsun istiyorum
hoşgeldin canım inş. Tez zamanda gelir bebişin

Aman yaaa deli herifler sende ne ağlıyon kız manyak:)

ben yeni üyeyim. bende artık bebişim olsun istiyorum

Günaydınnnnnnn kızlarrrrr

Hoşgeldin canım hayırlısı olsun anlat bakalım kendini gerçi kepekli sorar bu soruyu hep ama neyse:)

canlarım günaydın. biraz geçmişi okudum bende bugün tam olarak adını koyamıyorum sinrililik mi yoksa üzüntümü yada her neyse bir garip bir güne başlamış gibiyim. bugün 2 li test yaptıracaktık ama eşimle konuşup vazgeçtik ama muayene için gidecektik ne yazık kı eşimin iş yerindeki iş arkadaşı bugün izinliymiş o yüzden gelemeyecekmiş bende eşiminde benimle birlikte kontrole gelmesini ve bebegimizi görmesini istiyordum ama bugün mümkün olmayacak. belki yarın gideriz ama onada umudum yok açıkcası. bugün bana mı öyle geliyor nedir karnımın içinde çok net hissettigim bir kalp atışı tarzında bir hareket var bagırsakmı nedir bilemedim bebek bu kadar küçükken hissedilmez dime 15 haftalık hamile arkadaşım bile hissetmiyor bebegini. bu bagırsak tır dime bebek degildir.

günaydın canım
ewet eşinle gitmen iyi olurdu neyse artık yarın gidersiniz sıkma canını
tatlım bebiştir yaa hareketleri çok zayıf ya ondan sana öyle geliyo

selam cnmmmmm bebektir o bebekkk ben oğlanı 13 haftalıkda hissettiydimm bence bebektir..
inşallah muayeneden güsel haberler alırsın bacımmm
duygutttt hoşgeldin inşallah kıza zamanda sende hamiş kalırsın

insallah abla ya. simdiye gördügüm her rüyaya iyi haber dedin. insallah öyle olur ablam ya. ailem beni unuttu sanki. yani önce ararlardi napiyon falan diye aramiz zaten yürüsen 10 dakika. ama ablam geldiya simdi avusturyadan o gldi geleli kimsecikler arayip sormuyo beni. bende küstüm bende aramiyorum. bi kardesim aradi iste gecen 2hafta önceki haftasonu annemgil avusturyaya gitti diye, birde ertesi gün 1-2 saat icinde gelirlermis diye. ondan sonrada tik yok. yani ne kimse ablan geldi diye aradi ne kimse bi yigenimle konusayim diye aradi. kimse ne olup bittigini anlatmiyo. gecen birde facebookta arkadasim yigenimin resimlerini görmüs, kardesim koymus yani. dogum günü yapmislar cocuga kimse beni cagirmadi resimelre sonra bende baktim amcamlar dedemler ablamlar herkes var. zaten onlarla konusmuyorumya benide ondan cagirmamislar dislanmis hissediyorum kendimi. esimede birsey diyemiyorum bak gördün mü senin ailen böyle böyle yapioy sana demesin diye. konusmadigim ablamda hamileya sanki hep onunla ilgileniyorlar beni unuttular. galiba ondan hep o ablami görüyorum. sonra birde kaynanam yine canimi sikiyo. yani birsey yok aslinda herzamanki hali ama cok geliyo bana ya. kalkmis telefonda sogan kiymak icin robot istiyo. ben zaten alacaktim ona böyle cok pratik. 17 euro mu ne yani kullanislida. benimkini gösterdik yok ben tefalden oluyo ya rondeo mu rodeo mu ondan istiyorum diyo onun dedigi 80 euro burda yuh dedim artik ya. istemesi yetmiyormus gibi birde demezmi ben fazla kullanmamda iste sen gelince pratik olur. ben cegizime almistim o robottan daha bir kere cikarip kullanmamisimdir. neyse sinir ediyo iste. sonra patron gecen diyor ki annelik izinine ayrildiginda bilgisayar alalim senin eve evden is yap diyo. adam maasimin sadece %65ini verecek birde bana is yaptiracak. alla alla ben niye yapayim ki. ayni parayi yapmasamda mecbur verecek. ya öf hepsi iste aklimda birde esimin dersleri, anlamiyo onu anlatiyorum. e ögretmende degilimki yani hemen anlasin. üfff yoruldum valla.

Ağlamadığımı kim söyledi dün çok ağladım kız Üzüldüm tabi ne kadar iyi davranıyodu 1 kere kızdım işte ona onuda anlatmıştım size:)

Bebiş gelişiyomu bilmiyom teyzesi ama artık daha iyiyim en azından evham yapmamaya çalışıyorum bu arada sağlık ocağına gidip ne yapcam kızlar ben bilen varmı?

aman gülüm iyi ol sen
işte öleee bacılar sinirlerim bozuldu ağladum bende

işin çok zor sumrucumm allah yardımcın olsun bak dedim kafanda takmışsın herşeyi rüyana yansımışş.. bırak herkes ne yaparsa yapsın. gerçi kardeş oldumu konu farklı oluyo. dicek bişi bulamıyorum böyle ailelere bende çok kızıyorum. üzülme cnm eşinle iyi mutlu olmaya çalış artık tek tesellin eşin ve bebeğin.

Bacım sende ben gibisin bazen bana da herşey alehime işliyor gibi gelir ama ne yaparım biliyor musun kendimden başkasını kaale almam milletin bana ihtiyacı var diye düşünürüm rahat ol gerçek dostların yanında olur zaten:Ç)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…