aman gülüm iyi ol sen
işte öleee bacılar sinirlerim bozuldu ağladum bende
ağlamaaaa sennnn kıyamammmmmm dövimmi herifini.
cnmm baban gelicek mutlu ol bak. dün benim babamda şubatta gelcem dedi baya sevindim ben gidemedim o gelcek özlemiş evimi yurdumu grmek istiyomuş hiç görmediydi.
ağlamaaaa sennnn kıyamammmmmm dövimmi herifini.
Cnmm baban gelicek mutlu ol bak. Dün benim babamda şubatta gelcem dedi baya sevindim ben gidemedim o gelcek özlemiş evimi yurdumu grmek istiyomuş hiç görmediydi.
dövvvvvvvvvvvvvv
ay ne güzel gelsin işteeee bizimkide gelsin artık yaaa çok özledim babişimi
uyuz kişilik 10 kere laf attım sana hıııh
Gül ailen nerde ne kadarlık evlisin sen?
kepeklim nerde bugün yaffffffffffffff
sabah geldi yoklamayı çekti gitti cnmm
hımmmmmmmmmmmm
senin patron geliyo dimi bugün
ivettt dün kendi ellerimle alıverdim biletini sankim yer yok deseydim iyi olcaktı. gece 1 de bindi sabah inmiştir şimdi horluyodur yatakda. öğlene kadan gelmez. diğer uzun saçlı ortak gelir birazdan.
işin çok zor sumrucumm allah yardımcın olsun bak dedim kafanda takmışsın herşeyi rüyana yansımışş.. bırak herkes ne yaparsa yapsın. gerçi kardeş oldumu konu farklı oluyo. dicek bişi bulamıyorum böyle ailelere bende çok kızıyorum. üzülme cnm eşinle iyi mutlu olmaya çalış artık tek tesellin eşin ve bebeğin.
iyi insan lafının üstüne gelirmişş kepeklide geldiiiii.
bugün kimsenin ben hariç keyfi yok hepsi kocalarıyla didişmiş akşam kepekli. sana özet geçim dedim
ailem izmirde cnmm bende doğma büyüme izmirliyim amaa geçen sene olan şansızlıklar hastalıklar bi sürükledi bizi izmirden ıspartaya ordan buraya geldik. 3 yıllık evliyim 1,5 senesi izmşrde diğer kalanı yarısı ısparta yarısıda burda geçiyo.
ıspartada eşimin sülalesi
izmirde benim sülalem var burda ikimizde garibiz bi eşimin hayırsız halası okadan ikimizde yalnızız
ya ben bugün çoooookkkkkkkkkkk sıkılıyorum offffffffffffffff offffffffffffffffffffffffffffffffffff
günaydın canım
ewet eşinle gitmen iyi olurdu neyse artık yarın gidersiniz sıkma canını
tatlım bebiştir yaa hareketleri çok zayıf ya ondan sana öyle geliyo
amannnn otursunlar işte evlerinde
abooooooo topicçek topluca didişiyoz deseneeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?