Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

aman gülüm iyi ol sen
işte öleee bacılar sinirlerim bozuldu ağladum bende

ağlamaaaa sennnn kıyamammmmmm dövimmi herifini.
cnmm baban gelicek mutlu ol bak. dün benim babamda şubatta gelcem dedi baya sevindim ben gidemedim o gelcek özlemiş evimi yurdumu grmek istiyomuş hiç görmediydi.

cnmm baban gelicek mutlu ol bak. dün benim babamda şubatta gelcem dedi baya sevindim ben gidemedim o gelcek özlemiş evimi yurdumu grmek istiyomuş hiç görmediydi.

Gül ailen nerde ne kadarlık evlisin sen?

Cnmm baban gelicek mutlu ol bak. Dün benim babamda şubatta gelcem dedi baya sevindim ben gidemedim o gelcek özlemiş evimi yurdumu grmek istiyomuş hiç görmediydi.

dövvvvvvvvvvvvvv
ay ne güzel gelsin işteeee bizimkide gelsin artık yaaa çok özledim babişimi

Gül ailen nerde ne kadarlık evlisin sen?

ailem izmirde cnmm bende doğma büyüme izmirliyim amaa geçen sene olan şansızlıklar hastalıklar bi sürükledi bizi izmirden ıspartaya ordan buraya geldik. 3 yıllık evliyim 1,5 senesi izmşrde diğer kalanı yarısı ısparta yarısıda burda geçiyo.
ıspartada eşimin sülalesi
izmirde benim sülalem var burda ikimizde garibiz bi eşimin hayırsız halası okadan ikimizde yalnızız

hımmmmmmmmmmmm
senin patron geliyo dimi bugün

ivettt dün kendi ellerimle alıverdim biletini sankim yer yok deseydim iyi olcaktı. gece 1 de bindi sabah inmiştir şimdi horluyodur yatakda. öğlene kadan gelmez. diğer uzun saçlı ortak gelir birazdan.

ivettt dün kendi ellerimle alıverdim biletini sankim yer yok deseydim iyi olcaktı. gece 1 de bindi sabah inmiştir şimdi horluyodur yatakda. öğlene kadan gelmez. diğer uzun saçlı ortak gelir birazdan.

amannnn otursunlar işte evlerinde

ya ben bugün çoooookkkkkkkkkkk sıkılıyorum offffffffffffffff offffffffffffffffffffffffffffffffffff

iyi insan lafının üstüne gelirmişş kepeklide geldiiiii.
bugün kimsenin ben hariç keyfi yok hepsi kocalarıyla didişmiş akşam kepekli. sana özet geçim dedim

esimle iyiz cok sükür. ama iste ailem öyle yapinca insanin zoruna gidiyor. ablamlada konusmadigimi takmiyorum ama simdi oda hamile sanki millet beni birakti onunla ilgileniyormus gibime geliyo. uyuz zaten ben ne yapsam hemen aynisini yapmaya calisir. biz tasinicaz diye oda kalkti ev aramaya basladi. biz tasindik yerlestik vazgecti tasinmaktan. benden önce evlendi. ben hamile kaldim oda hemen hamile kaldi. uyuz kari ya. ötekide küs geldi avusturyadan insan cocgunu alir bi evime gelir hayirli olsun diye telefonda konustuk ama yinede insan bi hamilesin ne yapiyon ne ediyon der kardesinin evine bi bakmaya gelir. birde en büyümüz olacak. hep benden bekliyorlar ama bende yapmiyorum bu kez cünki ben hamileyim insan evinin isini yapabiliyor mu, rahatsiz mi hamileligi nasil geciyo diye bi sorar, sanki 15 cocuk dogurdumda cok biliyorum herseyi saniyorlar herlade. gecen düstüm esim kesin demistir kardesime yinede kimse arayip sormadi. kücük kardesim zaten ablamin kopyasi o gelince dünyasini unutuyo. üf ya

Canım benim yaaa aileden uzak olmak çok kötüymüş, bende bu sene anladım annemler 6 ay memlekette kaldılar ben sıyırdım Allah sabır versin canım Geçmiş olsun bu arada hastalıklar dedin kötü bişi yoktur umarım:)

günaydın canım
ewet eşinle gitmen iyi olurdu neyse artık yarın gidersiniz sıkma canını
tatlım bebiştir yaa hareketleri çok zayıf ya ondan sana öyle geliyo

ay canım ya agzın bal yesin inşallah bebeiştir. dün akşam acile gidecektim ama hastanede kadın dogumcu olmadıgı için gidemedim. bugün biterde akşam olurmu kızlar sanırım bugün uzun olacak

amannnn otursunlar işte evlerinde

ne gerek var canım ev batıyo onlara diken var evde. dün ne güsel yazıyodum sizlere diğer ortağın karısı geldi sonra ortak geldii 6 ya kadan oturdular b... var sanki gidin evinize. bende gidim onların yüzünden geç çıktım kocama geç kavuştum zati bi gün görmüyom kocamı.:98::98:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…