Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

valla ya iyi rahat ediyorlar ofislerde falan ya. git ne güzel evinde otur. salaklar ya millet rahatlikta evinden bikmis valla

evt çok zor oluyo özlüyom bide yeni yiğen doğdu göremedim üzülüyom. hastalıkları sorma bacımmm 1 sene içinde 3 ameliyat oldum nerdeyse. 2009 matta ayam kırıldı platin takıldı 5 ay yürüyemedim tam iyileştim işe başladım 2009 temmuzda ıspartaya geldik 1 haftalına gezmeye apandist çıktı acil adılar işlerimizden olduk ıspartaya yerlestik tam düzene girdi herşey rahimde perde çıktı ondan oldum ameliyat derken kendimizi antalyada bulduk ahanda böyle bacım kitap yazcam zaten çektiklerimi allah beterinden saklasın ömrüm ameliyat olmakla geçiyo alıştım illa o ameliyathaneye hersene gircem yoksa rahat edemiyom
ay canım ya agzın bal yesin inşallah bebeiştir. dün akşam acile gidecektim ama hastanede kadın dogumcu olmadıgı için gidemedim. bugün biterde akşam olurmu kızlar sanırım bugün uzun olacak

pisssssssssssssssssssssssss bende bebiş dedim niye beni görmedin ağzım bal yemiyo

kiz benim pazartesiden beri pek keyfim yok sanki. oooooooooooooooooofffffffffffffffffffffffffffffffffffffff offffffffffffffffffffffff
aman ne oldu bize böle
manyaklar kovalayan var herhalde evden
kiz ben kocisle degil rüyamda herkeslerle didisiyom. benimde derdim rüyalarla :)
aman bacım gerçek hayatta kavga etmede rüyalarıda fazla takma

kiz ben kocisle degil rüyamda herkeslerle didisiyom. benimde derdim rüyalarla :)
heyaaaa sen rüyalarda buluşuyon didişmek içinnn.

valla ya iyi rahat ediyorlar ofislerde falan ya. git ne güzel evinde otur. salaklar ya millet rahatlikta evinden bikmis valla

sorma cnmm bide çocuk düşünüyolar olmuyo böyle orda burda sürterek oturarak çocukmu olur benim yanımda durcanıza gidin eve bebek yapın bende eve gidim bebek yapim dimi. ama

günaydın karılar bennn deldimmmmmmmmmmm
didoşşşşşş gülllll ebrarrrrrrrrrr huuuuuuuu hanımlarrrr zeyzeyyyyyyy sumruuuuuuuu hatunlarrrrrrrrr nbrrrrrrrr

günaydın karılar bennn deldimmmmmmmmmmm
didoşşşşşş gülllll ebrarrrrrrrrrr huuuuuuuu hanımlarrrr zeyzeyyyyyyy sumruuuuuuuu hatunlarrrrrrrrr nbrrrrrrrr

oyyy oyyy kim gelmişşşş hoşgeldin yalnız kuşummmmmm
nabersin sanada özet geçeyim bu bütün karılar kocalarıyla didişmiş bugün keyifleri yok.bulaşma sakın benden duymuş olma.
ağzımdada bugün bakla ıslanmıyo

yani birakin ablam bebek yapsin ya. alla alla

sorma cnmm bide çocuk düşünüyolar olmuyo böyle orda burda sürterek oturarak çocukmu olur benim yanımda durcanıza gidin eve bebek yapın bende eve gidim bebek yapim dimi. ama

allah seni bildiği gibi etsin emiiiiiiii delüü kızzzz desene o zaman bebiş yapacam evinize gidin hem siz hem ben bebişleri yapalım diyeee delüüü kızzzzzzz

abowwwwwww kızzz karılar sakin olun kocalarınızın kıymetini bilinnn bakınn benimki yanımda değilll çokkkk özledimmmmm

hee valla canımmm bu günde ağzında bakla ıslanmıyorr abowwww

Anaaaam canım geçmiş olsun bebişlerin perde yüzünden mi kaybetmişsin? Peki naıl anladılar doktorlar bunu?

allah seni bildiği gibi etsin emiiiiiiii delüü kızzzz desene o zaman bebiş yapacam evinize gidin hem siz hem ben bebişleri yapalım diyeee delüüü kızzzzzzz

ayy biliyolar benide bebeiş istediğimideee. karıya anlattım. kendileri tembel yaa beni düşünürlermi

teşşekkür ederim canımmm
gülllll msn açsana sana bişi soracammm orda azıcıkkkk özeldeeeeeeee

Anaaaam canım geçmiş olsun bebişlerin perde yüzünden mi kaybetmişsin? Peki naıl anladılar doktorlar bunu?

saol cnmm onuda anlatayımm ivetttt bebişler perdeeden düşmüş amma bizim salak izmir doktorları bulamadılar bakmak akıllarına gelmedi.haram olsun verdiğim paralar:))
ıspartaya yerleşince orda dr. gitmek kolay bi gidim bakinim dedim o haftada doçentler poliklinikde hasta bakıyomuş benim salak şansım ilk defa yüzüme güldü. ogün bi gittim akşam 5 de çıkabildim ellerinden. kan idrar tahlili ve rahime kamera ile bakcaz dedi ehh iyi dedim ve 1 gün içinde perde çıktı meydana 1 ay içindede ameliyat oldum aldılar benden bir parçamı.33 senedir. saklıyodum onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…