eşim gelene kadar tek yaşayacam annem gelemez anne annem var kaynanam hiç gelmesin zaten işten yorgun yorgun gelip ona hizmet edemem ve yaptığı işleri sevmiyorum zaten o yüzden en güzeli tek kalmak
eşim gelene kadar tek yaşayacam annem gelemez anne annem var kaynanam hiç gelmesin zaten işten yorgun yorgun gelip ona hizmet edemem ve yaptığı işleri sevmiyorum zaten o yüzden en güzeli tek kalmak
kafa dinlersin cnm biras. ama yalnızlık zor ya akşam eşim işdeydi elektrik 6 da bi gittti tek başıma çok sıkıldım vurdum kafayı yattım.
keşke bi çocuğum olsaydı yanımda yoldaş olurdu bana dedim üzüldüm biras.
senin adete ne kadannn var cnm.
kafa dinlersin cnm biras. ama yalnızlık zor ya akşam eşim işdeydi elektrik 6 da bi gittti tek başıma çok sıkıldım vurdum kafayı yattım.
keşke bi çocuğum olsaydı yanımda yoldaş olurdu bana dedim üzüldüm biras.
senin adete ne kadannn var cnm.
valla canım 5-6 gün kaldı hayırlısı artık ne diyeyim
anlıyorum seni yanlızlık zor ama akşam bende yatağa geçtiğimde dedim kurban olduğum allahım bu ay hamiş olayımda bebişim babasının yokluğunu hissetirmesin dedim dualarım inş kabul olur canım valla çok istiyorum
rodinia evhan ebrar63 GÜL78+ afr canlar tünaydın nasılsınız. ben geçmişi okudum anca gelebildim. ooooo zeynom adet olmadıgına sevindim inş hiç olmazsın. melis iyi olmana sevindim canım bütün hafta sonu aklım sende kaldı. ahhh s-umru ahhh bu koca milleti böyle işte. kendi rahatlarınıda düşünmüyorlar. sen elindeki yeri yalakalık olsun diye başkasına ver yok böyle birşey. benim kocamda ırakta evi var kirada anası sözverdi kirayı göndericem diyee ama gömdermedi hiç. diyorum annene söyle göndersin diyorum göndericek zaten söylememe gerek yok diyor ama 1 sene 7 ay dır tık. yok ne yapıcan. takma canım. elinden geldigince.
Rabbim gönlüne göre versin:) Afr hoşgeldin nasılsın? Didemle ferda nerde acaba, öelisada yok böğün:)
Hoş geldin şeker evet henüz adet olmadım ama bu gece olurum herhaldeNebileyim artık belirtileri bile düşünemiyorum vucudum hep bana yalan söylüyo birtek farklı olarak kuyruk sokumumdaki ağrılar vaar, bir de kasıklarımda baskı var bilmiyom artık hayırlısı cumartesine kadar belli olur:)
Zkol canım sende gelişmeler nedir 1 haftadır yoktum en son aşk sarhoşu hamişti yeni hamişler varmı
tooxic,aşk sarhoşu olmak istiyor,ceylin33+,zkol,GÜL78,fatma68,afr,reyyannn+,mzuhal+,
nie beni görmüonusssssssssssss yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?