Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

tatlım ona bas dosya ekleye baasınca altında dosya seç var ordan bilgisayardaki yerini bul olur allah sanada nasp etsin sende resimlerini eklersin inş en kısa zamanda tab, tüm isteyenlerede

tooxic hoşgeldin nasılsın? Gülüm Allah analı babalı büyütmek nasip etsin:) Darısı senin ve biz diğer bekleyenlerin başına:)

tooxic hoşgeldin nasılsın? Gülüm Allah analı babalı büyütmek nasip etsin:) Darısı senin ve biz diğer bekleyenlerin başına:)

iim zkoll sen nasılsınn aminnn
masum pisi bebişim de 16 haftaya yaklaştı ama hiç belli diil bende 1.5 kilo almışım sanıodum almamışım bu c.tesi randevum var heyecanlıyım böle işte

kızlar biri grdolobımız diğeri şifonyermz camlı bölmelrimizdeki tüllerde beyaz bmbeyaz yaptık odamızı bide koltuk tarzı oyunak sandığımız var oda beyaz

saolun kıslarrrrr çok küçükkkmüşşş.ilk defa gördüm daha
masum pisi güle güle kullansın cnm güselmiş.

saol cnmmm daha kendini göremedim bugün ilk resimlerini gördümm çok mutlu oldumm. çocuğum olmayınca yiğenlerime çok düşkünümm. canımı veririm onlar için.

allhım sanada versn tez zamnda kndi bebeğini seversn inşl.. buarada bu siteye ne oluyorrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…