Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

kızlar ben yine geldim ama çok yoruldum gardrobu düzenledim yazlık kışlık evde yoktum ya 2 aydır ancaaaaaa evi süpür topla nevresim değiştir banyoyu temizle bittim vallahi belim kasıklarım koptuuuuuuu

gül abla yegenin çok tatlı maşallah allah analı babalı büyütsünnnnn masumcum canım ya oda çok tatlı o odada bebişinle en güzel günler senin olsunnn canım

afr kuzucum nerdeydin yaw sen
nassın bidenem ne var ne yok görüşmeyeli

canım ya izinde idimm hiç giremedim de fırsatım olmadı valla degişen birşey yok bol bol eşimle çalışma yaptık o kadar insan evde olunca yapacak işte olmayınca çalışma yapıyor bana 1 ay izin verseler varya ben kesin hamiş kalırım ha o çalışmaya sen neler yapıyon bakam

oh ohh maşallah bacıma inş. tutmuştur bu defa
walla tatlım bende herşey aynı sadece haftasonu kızımız olacağı kesinleşti

yok be bidenem çok tşk ederim canım bişey istemiyo zaten atıştırıyorum şimdi ee boş duranı allah sevmez dimi ama

gereksiz şeyler yeme kız öyle ne atıştırıyon fıstığıma yarayacak şöyle kanlandıracak kemiklerini geliştirecel şeyler ye ne o atıştırıyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…