kizlar burda sancin baslayinca hastaneye gidiyorsun artik kim varsa o yaptiriyo dogumu. eger özellikle bi doktor yada bi ebe istiyorsan ona haber veriyorsun o geliyo ama onu kendin ödüyorsun. fiyatinida daha önce doktorla yada ebeyle iste anlasiyorsun. burda böyle.
kizlar burda sancin baslayinca hastaneye gidiyorsun artik kim varsa o yaptiriyo dogumu. eger özellikle bi doktor yada bi ebe istiyorsan ona haber veriyorsun o geliyo ama onu kendin ödüyorsun. fiyatinida daha önce doktorla yada ebeyle iste anlasiyorsun. burda böyle.
devlet hastanesine gidersen para almıyolar ama özel hastaneler para alıyo tatlım
maaleseffff türkiyede yaşamak bu işte adamın biri çıkıp en az 3 çocuk demeyi biliyo ama söyletme şimdi beni
SELAMMMM
nerde oo zey zeyyyyyy öldürecem onu.bana benzettiğini sandığı halbuki burdaki hamişlerin resmi olan 2 resim koymuş kopyaladım pc meeee. görün sizzzz sizlere nasıl hazırlim oresimleri.
aha geldi manyakların önde gideni aman konuşmadık zaten ben içimden konuşuyorum şimdi onaAha deli konuştu kızım saygın kişilikler hakkında atıp tutma sana eşlik edecem sonra afaroz edilecez ülkeden:)
Burdayım burdayım, orda değil burdayım:) {Geçende karadeniz kanalında böyle salak bi şarkı vardı aklıma geldi de:) } Hadi hadi gelsene gelsene kırmızılı şişko hatun kişilik:)
Ayyyy azcık neşelenelim bacılar yaaa:) Süngerin selamı var facede yakalandı bana:)
Alüüüüü deli karılar hadi beee oturmaya mı geldik hadi hop hop:) Yandan:)
aha geldi manyakların önde gideni aman konuşmadık zaten ben içimden konuşuyorum şimdi ona
Bende bende hele şu son uygulamadan sonra ona ve yes cilere van minüt:)
Yaaaa saçını başını yolarım çabuk gir havaya:)
anam zii deliriği gelmiş..patron bos braktı zanlımca senı sende bize mi sarıyon..
ya nasıl giriim havaya yaaaa kızım tekmelemiyo şu an onunla cebelleşiyorum bi yandan da yatak bakıyorum bi yandan gözüm oyuncaklara kayıyo halim fena yaniiii koca asrın hatasını yapıp kredi kartını bana verdi işte öle
vee bir günün daha sonuna geldiik..tüm arkadaslarıma evdeki hayatlarında basarılar dılerım..
Beni özleyiin hoşçakalın..
vah garbimmmmm girdi desene adama hemde nasılll girdiiiiHahhaah benimkide bana evlenir evlenmez ek kart çıkarmıştı:) YAzık adama bunca zaman karısı kullanmadı diye hala keyifle dolaşıyo bilmiyo ki cmt. bebeğimin kalbini hissedersem girecem karta:)
hadi byyyyyyyyyy şeker öpüldünüzzzzzzzzzzzzzvee bir günün daha sonuna geldiik..tüm arkadaslarıma evdeki hayatlarında basarılar dılerım..
beni özleyiin hoşçakalın..
vah garbimmmmm girdi desene adama hemde nasılll girdiiii
hadi byyyyyyyyyy şeker öpüldünüzzzzzzzzzzzzz
slmmm kızlar nasılsınızzz ne var ne yokkk gülümm herşeyin hayırlısı olsun canımmmmmm benimmm üzme kendini sen adetin için dr a git düzenle canımcımmmmm
zey zeyyy nasılsın canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?