gereksiz şeyler yeme kız öyle ne atıştırıyon fıstığıma yarayacak şöyle kanlandıracak kemiklerini geliştirecel şeyler ye ne o atıştırıyomuş
hareketini hissetmeye başladın mı
ay kızma hemen bebekime yarayacak şeyler yiyom zati
öğleden sonraki atıştırmam kuru üzüm ve ceviz teyzesitombik olsun kızım
bak günde 3 ceviz 3badem 3 ffındık beyin gelişimi için çok iyiymiş her gün ye şöyle zehir gibi zeki bi bebemiz olsun emi canım
Ay sonunda girebildim sabah bir kapandı bilgisayar ondan sonrada siteye giremedim kızlar mozillayı kurdumda girdim.
ayyy kızlarrrrrrr ya hiç görüşemedik bugüün çok yoruldum bugün sizlerle iki laf edeyim dedim sitwe çöktüüüü yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ayyy kızlarrrrrrr ya hiç görüşemedik bugüün çok yoruldum bugün sizlerle iki laf edeyim dedim sitwe çöktüüüü yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ayyy sorma ya akşam olsa yemek yesek vakit geçseeeeeeeeeeeekeşkeeeeeeeeee yer gök aşk başlasaaaaaahe ya site bugün çok sorunlu. Durmadan bakımda diyor. Bende sıkıldım oyun oynuyorum ne yapam. Akşam olmadı gitti zati sen nasılsın canım
ne işler yaptın bakayım gelicem denetlemeye seni. Sen ne zaman hissetmeye başladın bebişini.
Site çıldırdı bende çıldıracam şimdi ya
ayyy sorma ya akşam olsa yemek yesek vakit geçseeeeeeeeeeeekeşkeeeeeeeeee yer gök aşk başlasaaaaaa
ayyyy kız 2 aydır evde yoktum annemde kalıyodummm evii.... Götürmüş sorma yazlık kışlıklar vadı onları yerleştirdim tüm gardrobu yeniden düzemledim sonra banyoyu temizledim evi süpürdüm ortalık süpürdüm nevresimleri değiştirdimmmmmmm ayyyyy anlatırken bile yoruldum ama hamileyken çok zor oluyooooo yaaaaaaa
canım ben 17 .ci haftamda hiisetmeye başlamıştım net olarak ama şimdi dahada net sorma nelere tepki verdiklerini biliyom meselaaaaaaaaaaaaaaaa
evet ya insanda bir uyuşukluk oluyor. Bir iş yapıyon hemen oturmak istiyon. Ama güzel ya sen annenlerdeyken kocan nerdeydi. Odamı annenlerde kaldı. Inşallah bende hissederim yavrumu ama daha çok var nerden baksan 8 9 hafta var. Hayırlısıyla geçse vakitte ben de o günleri görsem.
slm kızlar birçoğunuzla faceden görüşüyoruz ayda birkez uğruyorum, eflalim nasılsın canım...
hoşşgeldinn tatlııım ne var ne yoookkkkkkkkkkkkkkk bebişimiz nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?