Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

süprsin zeynep ya
demi yani bencillik yapmiyalim demi :))

Dimi ama:)

slm hanımlar yine bennn geldiim,kız zeynepp senin bebiş geç döllenme olup 5 haftalıktı dimi.

Evet şeker geç döllenme dememişti doktor ama sattan sonraki 15. gün hamile kalınır ona göre hesaplanır sen 01.12.2010da hamile kalmışsın demişti niye sordun ki?

kızlr ya birşey sotucam kalbşmde acayip bir çarpıntı var sanki ğne batırıyorlar sizce ne olmuş olabilir

Dimi ama:)

Evet şeker geç döllenme dememişti doktor ama sattan sonraki 15. gün hamile kalınır ona göre hesaplanır sen 01.12.2010da hamile kalmışsın demişti niye sordun ki?

anladım cnm,yani 6 haftalık filansın bundan sonra başlar bulantıların varmı ara ara oluyodur belki...

6+3 hesapladım bugün:) bulantılarım sanırım var bayağı öğürüyorum canım Ama kusma yok:)

ayy ay bilirim o bulantı böğürmeleri bende hala var ama evet bende çıkartmıyorum bu aralar ama bulanıyorum,inş geçicek,senlen aramızda 2 hafta vardı 4 haftamı oldu şimdi,hayırlı şeker hayırlısı.

zeyno delisi naber. allahım bu hafta geçmek bilmedi. daha yarın cumada geçicekte hafta bitecekte amanda aman. kızlar bizim patron evine hizmetçi arıyor. karısı zaten evde. birde çocukları var. hem çocuga bakacak hem ev işi yapacak bir hanım arıyor üstelik kalıcıda olcak bari gceleri kadını koynuna da alsada karısı hiç yorulmasa dimi ama.

Sorma yaaa ama ben doktora hala inanamıyom kuşum cmt. baktırcam tekrar işte çünkülüm 3+3 iken keseyi görmüş oluyo onun hesabına göre ki bu imkansız:) Ayrıca usg de 5.0 yazıyo ama mm hesapları yaptığım zaman çizelgemdeki hafta çıkıyo:)

iyyyy ben tiksiniyordum valla cikartmaktan kendimi hep tutuyordum. ama bazen öyle bi oluyordu ki cikartmazsam olmicak diyordum cikartiyordum toplam 2-3 kere cikartmisimdir ama bende ögürme falan olmuyordu sadec midem bulaniyordu böyle aklima yagli yada tatli seyler gelince. ilk 3 ay falan ne cips yedim, ne hamburger, ne kizartma nede tatli. Allhim kolaylik versin size kizlar ama az kaldi sizinde.

kızım hiç hareket etmiyo ve ben artık iyice korkmaya başladım

al bir evhamlı daha. korkma canımcım sürekli oynamaz ya olur böyle arada yorgun düşmüştür. geçen gün bir arkadaşımda öyle dedi gece tam yatmışlar başlamış oynamaya. bak doktorlar böyle durumlarda diyorlar ki hemen tatlı birşeyler yiyin. ve biraz sırt üstü uzanın oynamaya başlayacaktır diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…