hayırdır bu gün neşelisin canımm neşen daimm olsun tabiiii bende iyiyim canmm ne olsunn
süprsin zeynep ya
demi yani bencillik yapmiyalim demi :))
slm hanımlar yine bennn geldiim,kız zeynepp senin bebiş geç döllenme olup 5 haftalıktı dimi.
Dimi ama:)
Evet şeker geç döllenme dememişti doktor ama sattan sonraki 15. gün hamile kalınır ona göre hesaplanır sen 01.12.2010da hamile kalmışsın demişti niye sordun ki?
kızlr ya birşey sotucam kalbşmde acayip bir çarpıntı var sanki ğne batırıyorlar sizce ne olmuş olabilir
kızlr ya birşey sotucam kalbşmde acayip bir çarpıntı var sanki ğne batırıyorlar sizce ne olmuş olabilir
anladım cnm,yani 6 haftalık filansın bundan sonra başlar bulantıların varmı ara ara oluyodur belki...
6+3 hesapladım bugün:) bulantılarım sanırım var bayağı öğürüyorum canımAma kusma yok:)
kızım hiç hareket etmiyo ve ben artık iyice korkmaya başladım
ayy ay bilirim o bulantı böğürmeleri bende hala var ama evet bende çıkartmıyorum bu aralar ama bulanıyorum,inş geçicek,senlen aramızda 2 hafta vardı 4 haftamı oldu şimdi,hayırlı şeker hayırlısı.
ayy ay bilirim o bulantı böğürmeleri bende hala var ama evet bende çıkartmıyorum bu aralar ama bulanıyorum,inş geçicek,senlen aramızda 2 hafta vardı 4 haftamı oldu şimdi,hayırlı şeker hayırlısı.
o arada bende de oluyo cnm korkma bişeyemi heyecanlandın ki,su iç biraz geçer.
kızım hiç hareket etmiyo ve ben artık iyice korkmaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?