yanlışlık olmalı bencede eğer anlattığın gibiyse 3 haftalık kese gözükmesi imkansız cnm,bakalım gittiğinde kesin alırsın sonucu artık.Sorma yaaa ama ben doktora hala inanamıyom kuşum cmt. baktırcam tekrar işte çünkülüm 3+3 iken keseyi görmüş oluyo onun hesabına göre ki bu imkansız:) Ayrıca usg de 5.0 yazıyo ama mm hesapları yaptığım zaman çizelgemdeki hafta çıkıyo:)
iyyyy ben tiksiniyordum valla cikartmaktan kendimi hep tutuyordum. ama bazen öyle bi oluyordu ki cikartmazsam olmicak diyordum cikartiyordum toplam 2-3 kere cikartmisimdir ama bende ögürme falan olmuyordu sadec midem bulaniyordu böyle aklima yagli yada tatli seyler gelince. ilk 3 ay falan ne cips yedim, ne hamburger, ne kizartma nede tatli. Allhim kolaylik versin size kizlar ama az kaldi sizinde.
aaa nediyosun sen sıkıntı yapma bee,uyuyodur kızıım hepmi oynicak
al bir evhamlı daha. korkma canımcım sürekli oynamaz ya olur böyle arada yorgun düşmüştür. geçen gün bir arkadaşımda öyle dedi gece tam yatmışlar başlamış oynamaya. bak doktorlar böyle durumlarda diyorlar ki hemen tatlı birşeyler yiyin. ve biraz sırt üstü uzanın oynamaya başlayacaktır diyor
kızım hiç hareket etmiyo ve ben artık iyice korkmaya başladım
zeyno delisi naber. allahım bu hafta geçmek bilmedi. daha yarın cumada geçicekte hafta bitecekte amanda aman. kızlar bizim patron evine hizmetçi arıyor. karısı zaten evde. birde çocukları var. hem çocuga bakacak hem ev işi yapacak bir hanım arıyor üstelik kalıcıda olcak bari gceleri kadını koynuna da alsada karısı hiç yorulmasa dimi ama.
yanlışlık olmalı bencede eğer anlattığın gibiyse 3 haftalık kese gözükmesi imkansız cnm,bakalım gittiğinde kesin alırsın sonucu artık.
Öyle işte bekliyorum valla:)
saol cnm inş geçicek evet az kaldı.ama yemek yemeğe başldım çok şükür.karnım bile nasıl büyüdü.
ay ya ne bilim ben yaaaaaaa
eve gidiym hemen bişiler yiyip uzancam eğer hareketlenmezse gece acile kaçarım nevrim döndü iyice
tamam telaş etmiyorum bekliyorum
didemmmm evham yapma hemen sen biraz uzanınca bak gör nasıl oynicak...
Aşk sarhoşu kızzz naber,ya bişi sorucam senin göbiş çıktımı ya benim baya baya büyüdü.
didemcim telaş yapma uzan bir yerde karnını rahatlat bak nasıl sallanacak seninki:)
hahahha:) deli bu karı yaaa:) ben yarın izinliyim kızlar siz çalışın:)
günaydınnnnn ben deldimmmm :O)))))))günaydın karılar nerdesiniz yaww:86::86::86::86:
günaydınnnnn ben deldimmmm :O)))))))
hoşbulduk bidanemm... onlar benim için bir bütün oldu ağrı olmadan yaşayamam :))))hoşgeldin kuşumm ne ediyon nassın ağrıların ne durumda
hoşbulduk bidanemm... onlar benim için bir bütün oldu ağrı olmadan yaşayamam :))))
deliyim tabikiii ne yapayımmm gidecekleri yok bari kalın dedim:::delüüüü
dimek benimsedin artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?