Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

yanlışlık olmalı bencede eğer anlattığın gibiyse 3 haftalık kese gözükmesi imkansız cnm,bakalım gittiğinde kesin alırsın sonucu artık.

saol cnm inş geçicek evet az kaldı.ama yemek yemeğe başldım çok şükür.karnım bile nasıl büyüdü.

aaa nediyosun sen sıkıntı yapma bee,uyuyodur kızıım hepmi oynicak

ay ya ne bilim ben yaaaaaaa
eve gidiym hemen bişiler yiyip uzancam eğer hareketlenmezse gece acile kaçarım nevrim döndü iyice

didemmmm evham yapma hemen sen biraz uzanınca bak gör nasıl oynicak...

aşk sarhoşu kızzz naber,ya bişi sorucam senin göbiş çıktımı ya benim baya baya büyüdü.

kızım hiç hareket etmiyo ve ben artık iyice korkmaya başladım

Didemcim telaş yapma uzan bir yerde karnını rahatlat bak nasıl sallanacak seninki:)

Hahahha:) Deli bu karı yaaa:) Ben yarın izinliyim kızlar siz çalışın:)

Benim karın hep büyük:)

ay ya ne bilim ben yaaaaaaa
eve gidiym hemen bişiler yiyip uzancam eğer hareketlenmezse gece acile kaçarım nevrim döndü iyice

Aynen öyle yap:)

tamam telaş etmiyorum bekliyorum

Rahat ol elle mıncıkla gıdıklanır hareket eder meraklanma:)

didemmmm evham yapma hemen sen biraz uzanınca bak gör nasıl oynicak...

Aşk sarhoşu kızzz naber,ya bişi sorucam senin göbiş çıktımı ya benim baya baya büyüdü.

iyi diyelim iyi olsun canım ya sen nasılsın hala devam ediyormuş bulantın. Ya ben zaten kürtajdan sonra epey göbek yapmıştım o yüzden anlamıyorum birşey. Sana arka sayfalarda birşşey yazmıştım görmedin herhalde bugün kasıgımda çok agrı oldu sonrada akıntım çogaldı resmen altıma işmiş gibiyim ya normal degil sanki bu sendede oluyormu

Benim mesaim bitti kuşlar yarında yokum Allaha emanet olun öptüüüm:)

didemcim telaş yapma uzan bir yerde karnını rahatlat bak nasıl sallanacak seninki:)

hahahha:) deli bu karı yaaa:) ben yarın izinliyim kızlar siz çalışın:)

kız ama haksızmıyım bizim canımız yokmu hamiş hamiş çalışıyoruz hadi ev temizligi neysede bebek bakıcılıgı biraz abartı ve görgüsüzlük degilmi allah aşkına ya. Daha ne işe yarıcak ozaman bu kadın hani gezen tozan biri olsa neyse zaten türkçe bilmiyor. O evde bakıcı evde hayret ediyorum ya. Bizim patron son derece görgüsüz sonradan görme kızlar bu tescillendi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…