Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

neyseki cok şükür ki bugun cuma..Allah cumartesi calısanlara yardım etsin.bigun daha olsa dayanamazdım.
ama haftasonu feci işlerim var haftaya cuma ağır misafirlerim geliyor (kayınvalıde-kayınpeder-görümce)
cumartesı kendım toparlıcam evı , pazarda yardıma bı kadın gelecek kapı pencere sılecek .

günaydınnn nerdesin kuzum yaa
deminden beri adın görünüyo yazmıyon ama

anacım kac zamandır gece mıllet konusmuyor ya gecmısı okumak kolay oluyor az bakıım de gelıım dedıydım.oyalandım zanlımca bıraz.
bu zii kadını nasıl izin almıs.aksam ki nesesi o yuzdenmiş demekki..

ooooooooo gözün aydınnnn... desene haftasonun da da yine dinlenemeyeceksin pek.... kolay gelsin canım...

kuşum sen yinede kendini fazla yorma yapabildiğin kadarını yap
bırak kadın yapsın çoğunu way way wayy hakkaten ağır misafirler ağır toplar
canım zeyzey nasıl izin almış bilmiyom da gidip sağlık ocağına kayıt yaptırcakmış

Günaydın hanımlar nasılsınız?

Gunaydıın canım..bizden iilik sağlık senden naber..

Ne olsun canım bir tuhafım ben ya doğum yaklaştıkça mallaştım:) dün misafirlikteydim ya ne pis insanlar var deli oluyorum ya tiksiniyorum resmen afedersin tuvalet ihtiyacımı bile gidermedim orda üç senedir görüşüyoruz bir kere bile tuvaletlerini kullanmadım evi pisse tuvaleti düşünmek istemiyorum eşim aldı beni eve zor atııtm kendimi o da kızyor bebeğe bişey olacak tutulurmu diye ne olacak sıkışmıştır o da dedim:86: ay rüyamda da kanamam oluyordu kötü kalktım anlıycan sabah zaman azaldı ben boşluğa düştüm

Seninde misafirler geliyormuş aranız iyimi bari kaynanangille:86:

günaydın herkese ben yine yorgunum herhalde hep yorgun olacağım dün akşam saat 9.30 du işten çıktığımda sabah 8.30 işteydim akşam kimbilir kaçda çıkarım ve yarın yibe çalışacağım sözde tatil ama iş var

günaydın canım
aman ya ne zor iş ben hayatta dayanamazdım o kadar akşam 4 e kadar zor dayanıyorum
allah yardımcın olsun canım ne diyelim

anaaam kız tutma o kadar kocan haklı...bekar evımı gıttıgın yer ..hayırdır yaw.nasıl o kadar kırlıymıs kı.

cok sukur iidir ya kayınvalıdem.zaaten senede ya ıkı ya uc gorusuyoruz.o zamanlardada ii geciyor zaman sukur..

Günaydın ya sen nerde çalışıyorsun bu kadar yazık eve nasıl yetşiyorsun birde hamilesin işi bıraksan olmazmı başka iş yok mu?

ayy bacım işin zor valla..hem oyle gec cık hem sürekli mesai..Allah yardım etsin.ama hamılelıkte dahada zorlanabılırsın.inşallah sana duyarlı davranırlar haberi alınca.

günaydın canım
aman ya ne zor iş ben hayatta dayanamazdım o kadar akşam 4 e kadar zor dayanıyorum
allah yardımcın olsun canım ne diyelim

sorma ya bu gidişle bende pes edicem sırf bebeğim için iyi kötü kazanıyorum biraz daha birikim yapayım diye katlanıyorum

ben o konuda şanslıyım ya nazar değmesinkayınvaldem ile aram çok iyi iyi anlaşıyoruz ama sorun yaşayan arkadaşlarım var gerçekten zor bi durum

seastar haklısın azda olsa cokda olsa bi gelirin var.sen sabredebilidiğin kadar sabret.sonrasında dogum izni şu bu derken rahatlarsın inşallah..
insanoğlu hiç birşeyden memnun olmuyor ..bak ben sımdı kamudayım .5 gun calısıyorum 4,30 da cıkıyorum.cok sukur ımkanlarımda guzel.ama yınede sıkayet edıyorum.
bı seneye kadar ozel sektorde kolelık yapıyordum.tatıl yok mesaı saatlerı olabıldıgıne genış..o zamanda sıkayet ederdim..sukretmek lazım..
inşallah sende iyi bir iş imkanı bulursun ılerde.rahatlarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…