deliyim tabikiii ne yapayımmm gidecekleri yok bari kalın dedim:::
günaydınlar canımcımmm.....slm hacılaaar...
Gunaydııın :))
valla ne zaman gitmek isterlerse artıkkk ne yapammm...kız öyle deme yüzsüzlük eder hiç gitmezler bak
slm hacılaaar...
Gunaydııın :))
günaydınnnnerdesin kuzum yaa
deminden beri adın görünüyo yazmıyon ama
ooooooooo gözün aydınnnn... desene haftasonun da da yine dinlenemeyeceksin pek.... kolay gelsin canım...neyseki cok şükür ki bugun cuma..Allah cumartesi calısanlara yardım etsin.bigun daha olsa dayanamazdım.
ama haftasonu feci işlerim var haftaya cuma ağır misafirlerim geliyor (kayınvalıde-kayınpeder-görümce)
cumartesı kendım toparlıcam evı, pazarda yardıma bı kadın gelecek kapı pencere sılecek .
neyseki cok şükür ki bugun cuma..Allah cumartesi calısanlara yardım etsin.bigun daha olsa dayanamazdım.
ama haftasonu feci işlerim var haftaya cuma ağır misafirlerim geliyor (kayınvalıde-kayınpeder-görümce)
cumartesı kendım toparlıcam evı, pazarda yardıma bı kadın gelecek kapı pencere sılecek .
anacım kac zamandır gece mıllet konusmuyor ya gecmısı okumak kolay oluyor az bakıım de gelıım dedıydım.oyalandım zanlımca bıraz.
bu zii kadını nasıl izin almıs.aksam ki nesesi o yuzdenmiş demekki..
ooooooooo gözün aydınnnn... desene haftasonun da da yine dinlenemeyeceksin pek.... kolay gelsin canım...
Günaydın hanımlar nasılsınız?
Gunaydıın canım..bizden iilik sağlık senden naber..
Günaydın hanımlar nasılsınız?
günaydın herkese ben yine yorgunum herhalde hep yorgun olacağım dün akşam saat 9.30 du işten çıktığımda sabah 8.30 işteydim akşam kimbilir kaçda çıkarım ve yarın yibe çalışacağım sözde tatil ama iş var
günaydın herkese ben yine yorgunum herhalde hep yorgun olacağım dün akşam saat 9.30 du işten çıktığımda sabah 8.30 işteydim akşam kimbilir kaçda çıkarım ve yarın yibe çalışacağım sözde tatil ama iş var
günaydın canım
aman ya ne zor iş ben hayatta dayanamazdım o kadar akşam 4 e kadar zor dayanıyorum
allah yardımcın olsun canım ne diyelim
anaaam kız tutma o kadar kocan haklı...bekar evımı gıttıgın yer ..hayırdır yaw.nasıl o kadar kırlıymıs kı.
cok sukur iidir ya kayınvalıdem.zaaten senede ya ıkı ya uc gorusuyoruz.o zamanlardada ii geciyor zaman sukur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?