Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

günaydın canımm biz iyiyiz sen nasılsın

Hamdolsun canım yazdığım gibiyim işte

Günaydın ya o saatece çalışılırmı yazık hamilesin birde başak iş yok mu ya da ayrılsan işten?

Ay yok ne bekar evi evli barklı kadın iki çocuğu var benle yaşıt hanım birde üçüncüye hamileymiş iki çocuğa bakmayı becermiş gibi benim temizlik takıntım varya dayanamıyorum ama görseniz sizde dayanamazsınız kir akıyor her yerden anneside kızıyor üçüncüye hamile diye haklı kadın ayranları yok içmeye ne diyeyim ya çocukları pis perişan kendi desen iş güç yapmıyor ama ona sorsan çok iyi ev kadını ve anne kendini över över:86: diyeceksin niye görüşüyorsun gurbette olunca eşimin iş yerinden arkadaşının kızı anası bu arkadaş gelini görüşüyorum bende öyle işte canım.

Kayınvladenin iyi olmasına sevindim canım Allah bozmasın ağız tadı versin benimkilerde iyide işte size anlattığım meselelre yüzünden gıcığım bir kere soğudum şimdi altın tabakla önüme dünyayı sunsalar ne fayda hiç istemiyorum gelmelerini ne yalan söylüyüm

günaydin kizlar.
ya ben simdi buldum kaburgamin neden agridigini. aksamlari uzanirken veya uyurken agrimiyo. sabah ise yürüdüm ozamanda birsey yoktu bir saat falan oldum oturali basladi yine ayni agri. biraz dikkat ettimde bebis tam orayi tekmeliyo. yaramaz biraz bastirdim nasil vuruyo.
bu arada kizlar sizdede oluyo mu sirtüstü yatinca belim e agri giriyo ya. sanki böyle yanlis yatarsinya birsey sikismis gibi oluyo. artik hep yan yatiyorum

günaydın sumrucum aynen dediğin gibi bende sırt üstü yatamıyorum ters bi hareket yapmışım gibi ağrı oluyor

günaydın karılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın güzel karııı naber:86::86::86:

Günaydın canım sırt üstü yatınca bacaklarını topla yat ağrı azalır, birde evdeyken nasıl derler yerde emekliyormuş gibi dur ellerinin dizinin üsünde yani bir süre dur belindeki yükü hafiletiyor.

günaydın karılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Günaydın hanfendi

mahalleninn delisi geldiiiii
sen nesisin kız yolarım saçını başını haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

günaydın sumrucum aynen dediğin gibi bende sırt üstü yatamıyorum ters bi hareket yapmışım gibi ağrı oluyor

günaydın güzel karııı naber:86::86::86:
iyidir şekercimmmm sen nasılsın

buda bana kibarlık dersi vermese olmaz yani günaydın hanımefendi nasılsınız efendim inşallah gününüz güzel geçer inşallah

aman kiz ne kadar uzak olursan okadar iyi. rahatina bak sen. evinize kimseyide karistirmayin. ben mesela gecen seneki halime cok kiziyorum. daha yeni evliyiz kaynanamin sofrada tuz eksik olsun haberi oluyordu. yani esim hemen herseyi anlatiyordu e hergün konusunca ne beklersinki. neyse tartisiyorduk mesela hemen onlarinda haberi oluyordu. anneside hemen kardesine yetistiriyordu ta esimin dayisi evimize karisiyordu. ama esim ben annemgile birsey anlatayim cildiriyordu. benim esimin yengesiyle aram cok iyidi bizim dügünde kaynanamla yengesi bi kavga etti ozamandan beri hic görüsemedik. yengesiyle dertlesirdim bazen. kaynanami falanda konusurduk. birkeresinde esime kizmis kaynanam bardak firlatmis oda dudagina denk gelmisti siismisti dudagi. esimde izmire gidecekti ve yengesigile ugrayacakti. zaten göreceklerdi yani. bende yengesiyle konusurken demistim böyle böyle olmus diye. onlarda merak edip kaynanamlari aramislar. kaynanamda bana demisti kizim yanlis anlama ama benim evimde olup biteni baskasi duysun istemem bu yüzden seninle kavga bile ederim bak diyordu. ah salak kafam. simdiki aklim olsa bende agizinin payini verrdi o karinin ya is isten gecti. simdi aklima geldikce deli oluyom hala. sinir benim kaynana be

bu anasının kuzusu akşam ben, deli ettimiiii kımıldamıyo ne yaparsam hareketlenmiyo takiii babası gelip kızım sen niye böle yapıyon bak annen üzülüyo hadi babaya tekme at diyene kadar anacım bu çocuğa bi hal oldu babasıda kulağını dayamıştı karnıma kafasına kafasına biton tekme yedi
şimdiden babasının kızı yaaaa

anaaa kız ben ne diyom sana bunlar bizi parmaklarında oynatıyorlar şimdiden
ama neyseki için rahatlamıştırr

Canım evime karışamazlar zaten her fırsatta eşime dile getiririm tv de bişey izlerken bile ne kadar sinir olduğumu belli ederim o da gayet iyi bilir ne karışırlar ya babası çok karışmak istiyorda eşim çoğunu demiyor bana ama ben öyle bir dua ettimki gizli saklı ne iş çevirseler Allah karşıma çıkarıyor çat diye, canım sen daha dur daha nelere hayıflanacaksın şunu demedim bunu demdim diye annemle konuşurken diyorum hep sana çekmişim jeton sonradadn düşüyro diye annemde öyleri kimseye bişey diyemze garibim:)) ay aman bıktım onlardan artık sürekli her an onların yaptıklarını düşünmekten istemiyorum düşünmek gerçekten bıktım bir ara psikoloğa gidecektim nerdeyse annemgilde kızyor düşünme kızım boşver kocanla kötü olma sen anlayışsız insana anlatamazsın bişey diye ama işte kafam almıyor hep dua ederdim anam gibi kaynanam olsun diye tamam kaynanam şimdi çok kötü değilde işte benimde kırgınlıklarım başka yoksa kadın her işimi yapar işe elimi sürdürmez benim abimle gelinimzde anama babam neler etti halada ediyorlar abim bizimle küs mesela konuşmuyoruz kardeşler olarak gelin yüzünden şimdide karısını aldatıyormuş abim anamgil onla uğraşıyor(

günaydınnnn hanımlar

kızlar haftalarınızın kyımetini bilin 30 dan sonra bel ağrısına bide alt tarafın ağrısı ekleniyor.böyle iki taraftan tutup çekiyolar gibi ne güzel anlattım dimi
yarın izne ayrılabilirim

aman ne kibarlığı kız deli hanfendi yazdık diye kibar mı olduk:86: kızın da korkutmuş seni canım arada böyle olur dellenme hemen sakin ol dün çok yorulduysan ondan olmuştur hem bu dönemde hareketleri tutarsız olur son iki ay netleşir artık.

iyim canim ya. sende iyisin heralde kizin tekmelerini hissettikten sonra :)
bak dikkat et sen bence onlar simdiden bir olmuslar. tek kaldin
valla kızzz ay kocada nasıl uyuz uyuz bak kızım bana tepki veriyo diyo

anaaa kız ben ne diyom sana bunlar bizi parmaklarında oynatıyorlar şimdiden
ama neyseki için rahatlamıştırr

bacım erken başladılar sorma yani içim rahatladı ya yoksa acile gidecektim

Günaydın canım kız böyle şeyler yazıp iyice korkutmayın bizi zaten stresteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…