günaydın canımm biz iyiyiz sen nasılsın
günaydın herkese ben yine yorgunum herhalde hep yorgun olacağım dün akşam saat 9.30 du işten çıktığımda sabah 8.30 işteydim akşam kimbilir kaçda çıkarım ve yarın yibe çalışacağım sözde tatil ama iş var
anaaam kız tutma o kadar kocan haklı...bekar evımı gıttıgın yer ..hayırdır yaw.nasıl o kadar kırlıymıs kı.
cok sukur iidir ya kayınvalıdem.zaaten senede ya ıkı ya uc gorusuyoruz.o zamanlardada ii geciyor zaman sukur..
sorma ya bu gidişle bende pes edicem sırf bebeğim için iyi kötü kazanıyorum biraz daha birikim yapayım diye katlanıyorum
ben o konuda şanslıyım ya nazar değmesinkayınvaldem ile aram çok iyi iyi anlaşıyoruz ama sorun yaşayan arkadaşlarım var gerçekten zor bi durum
mahalleninn delisi geldiiiiigünaydın karılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydin kizlar.
ya ben simdi buldum kaburgamin neden agridigini. aksamlari uzanirken veya uyurken agrimiyo. sabah ise yürüdüm ozamanda birsey yoktu bir saat falan oldum oturali basladi yine ayni agri. biraz dikkat ettimde bebis tam orayi tekmeliyo. yaramazbiraz bastirdim nasil vuruyo.
bu arada kizlar sizdede oluyo mu sirtüstü yatinca belim e agri giriyo ya. sanki böyle yanlis yatarsinya birsey sikismis gibi oluyo. artik hep yan yatiyorum
günaydın karılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydin kizlar.
ya ben simdi buldum kaburgamin neden agridigini. aksamlari uzanirken veya uyurken agrimiyo. sabah ise yürüdüm ozamanda birsey yoktu bir saat falan oldum oturali basladi yine ayni agri. biraz dikkat ettimde bebis tam orayi tekmeliyo. yaramazbiraz bastirdim nasil vuruyo.
bu arada kizlar sizdede oluyo mu sirtüstü yatinca belim e agri giriyo ya. sanki böyle yanlis yatarsinya birsey sikismis gibi oluyo. artik hep yan yatiyorum
sen nesisin kız yolarım saçını başını haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamahalleninn delisi geldiiiii
iyidir şekercimmmm sen nasılsıngünaydın sumrucum aynen dediğin gibi bende sırt üstü yatamıyorum ters bi hareket yapmışım gibi ağrı oluyor
günaydın güzel karııı naber:86::86::86:
buda bana kibarlık dersi vermese olmaz yani günaydın hanımefendi nasılsınız efendim inşallah gününüz güzel geçer inşallahGünaydın canım sırt üstü yatınca bacaklarını topla yat ağrı azalır, birde evdeyken nasıl derler yerde emekliyormuş gibi dur ellerinin dizinin üsünde yani bir süre dur belindeki yükü hafiletiyor.
Günaydın hanfendi
Hamdolsun canım yazdığım gibiyim işte
Günaydın ya o saatece çalışılırmı yazık hamilesin birde başak iş yok mu ya da ayrılsan işten?
Ay yok ne bekar evi evli barklı kadın iki çocuğu var benle yaşıt hanım birde üçüncüye hamileymiş iki çocuğa bakmayı becermiş gibi benim temizlik takıntım varya dayanamıyorum ama görseniz sizde dayanamazsınız kir akıyor her yerdenanneside kızıyor üçüncüye hamile diye haklı kadın ayranları yok içmeye ne diyeyim ya çocukları pis perişan kendi desen iş güç yapmıyor ama ona sorsan çok iyi ev kadını ve anne kendini över över:86: diyeceksin niye görüşüyorsun gurbette olunca eşimin iş yerinden arkadaşının kızı anası bu arkadaş gelini görüşüyorum bende öyle işte canım.
Kayınvladenin iyi olmasına sevindim canım Allah bozmasın ağız tadı versin benimkilerde iyide işte size anlattığım meselelre yüzünden gıcığım bir kere soğudum şimdi altın tabakla önüme dünyayı sunsalar ne fayda hiç istemiyorum gelmelerini ne yalan söylüyüm
Günaydın ya o saatece çalışılırmı yazık hamilesin birde başak iş yok mu ya da ayrılsan işten?
QUOTE]
ya çalıştırıyorlar işte canım biraz daha birikim yapayım diyorum bebeğim olasıya kadar o yüzden katlanıyorum
günaydin kizlar.
evet benim 2 gündür resmen kalbim sıkışıyor iğne batırıyorşar sanki yaa
günaydin kizzzz
günaydın şekercimmmmmmmmmmmmmmm nassın
bu anasının kuzusu akşam ben, deli ettimiiii kımıldamıyo ne yaparsam hareketlenmiyo takiii babası gelip kızım sen niye böle yapıyon bak annen üzülüyo hadi babaya tekme at diyene kadar anacım bu çocuğa bi hal oldu babasıda kulağını dayamıştı karnıma kafasına kafasına biton tekme yedi
şimdiden babasının kızı yaaaa
aman kiz ne kadar uzak olursan okadar iyi. rahatina bak sen. evinize kimseyide karistirmayin. ben mesela gecen seneki halime cok kiziyorum. daha yeni evliyiz kaynanamin sofrada tuz eksik olsun haberi oluyordu. yani esim hemen herseyi anlatiyordu e hergün konusunca ne beklersinki. neyse tartisiyorduk mesela hemen onlarinda haberi oluyordu. anneside hemen kardesine yetistiriyordu ta esimin dayisi evimize karisiyordu. ama esim ben annemgile birsey anlatayim cildiriyordu. benim esimin yengesiyle aram cok iyidi bizim dügünde kaynanamla yengesi bi kavga etti ozamandan beri hic görüsemedik. yengesiyle dertlesirdim bazen. kaynanami falanda konusurduk. birkeresinde esime kizmis kaynanam bardak firlatmis oda dudagina denk gelmisti siismisti dudagi. esimde izmire gidecekti ve yengesigile ugrayacakti. zaten göreceklerdi yani. bende yengesiyle konusurken demistim böyle böyle olmus diye. onlarda merak edip kaynanamlari aramislar. kaynanamda bana demisti kizim yanlis anlama ama benim evimde olup biteni baskasi duysun istemem bu yüzden seninle kavga bile ederim bak diyordu. ah salak kafam. simdiki aklim olsa bende agizinin payini verrdi o karinin ya is isten gecti. simdi aklima geldikce deli oluyom hala. sinir benim kaynana be
sen nesisin kız yolarım saçını başını haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
iyidir şekercimmmm sen nasılsın
buda bana kibarlık dersi vermese olmaz yani günaydın hanımefendi nasılsınız efendim inşallah gününüz güzel geçer inşallah
valla kızzz ay kocada nasıl uyuz uyuz bak kızım bana tepki veriyo diyoiyim canim ya. sende iyisin heralde kizin tekmelerini hissettikten sonra :)
bak dikkat et sen bence onlar simdiden bir olmuslar. tek kaldin
anaaa kız ben ne diyom sana bunlar bizi parmaklarında oynatıyorlar şimdiden
ama neyseki için rahatlamıştırr
günaydınnnn hanımlar
kızlar haftalarınızın kyımetini bilin 30 dan sonra bel ağrısına bide alt tarafın ağrısı ekleniyor.böyle iki taraftan tutup çekiyolar gibine güzel anlattım dimi
yarın izne ayrılabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?