Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

ay ben o günlere gelebilcekmiyim yaaa o tekmeleri karnım içindeki haraketleri ne zaman duyacağım ben yaa çok heycanlandım ve duygulandım şimdi karnım büyüyecek haraketlenicek hep bu hormanlar yapıyo böyle ağlamaklı oldum yine

hoşgeldin canım nasılsın
ay maşallah ya çok şükür az kaldı doğuma rabbim hayırlısıyla kavuştursun sizi birbirinize

ay canımmm ya az önce içimden sen geçtin nerde bu kız diye
nasılsın iyimisin
ne bilim kızzz manyağa bağladım dün hatta oturdum ağladım

Günaydın canım kız böyle şeyler yazıp iyice korkutmayın bizi zaten stresteyim

walla canım korkutmak istemem herkes aynı şeyleri yaşamaz ama çoğu kadın yaşıyormuş son aylarda..sen yatar dinlenirsin kuzum evde ..çalışırken zor oluyo ..eşim almaya geliyo hergün diyoki adam ne kadar zor yürüyosun ...eeeee ne anlasın ölüyorum bel ağrısından

nasılsın iyimisin

temiz kalpli arkadaşımm..sizde benim hep aklımdasınız artık son durumları yazarım bol bol..canım doktor bana artık günlük hareketini say dedi 10 dan az olursa hemen gel dedi ..rahat ol..bizim kızlar babacı benimkide seninki gibi..okuldan gelince babası soruyo kızım parmak kaldırdın mı bugün diye ..kıza bişi oluyo başlıyo tekmelere

evet teyzesi en fazla 8 hafta aminnnn cümlemizi inşallah

ayyyy kiz cok az kalmis senin. ne cabuk geciyor zaman. ilk baslardadiyordum su 3 ay bi gecse diye. simdi 20yi bile gectik. ne güzel sen 30u bile gecmissin. Allahim kolay dogum etmeyi nasip etsin canim ya. valla cok az kalmis senin. ben tam 4 hafta sonra ayriliyorum izine. izin günlerimi dogum izninden önce kullanmaliymisim. mecbur önce alyiorum. diyordum 3ay öncesinden napcam evde diyede ama seni böyle duyunca iyi diyorum dinlenirim bol bol

len bende yaşlı teyze gibi geriden geliom..dıdos gozun aydın..ole sıkılma bıda.
ebrucuum hosgeldın..ayy ızın zamanın mı geldıı..su bes haftayı kullanmayacakmısın o zaman.Allah yardıcımız olsun hepımızın. :26:
bende sırf su bes haftada calısabılır ıznı alamazsam dıye korkumdan ii bakmaya calısıyorum kendıme şişmeyim diye tuz yemıorum kılo almamaya calısıyorum..ayy du bakalım bız nolcaz.
seastar zaman o kadar cabuk gecıyor kı sende bı zaman sonra anlayacaksın ne hızlı buyuduklerını.

ay kızz bekle gelir o günlerde bizde gelmez diyoduk ama geldi
sayın didoşş hosgeldiim.
.nasılsın..moralin nasıl bugun..
Bebişin kıpradı mı dün..
hoşbuldum kuşummmmmmmmmmm kıpırdadı teyzesi babası gelince kıpırdadı rahatladım
sen nasılsın

al iznini yat dinlen canımm ohhh .çok ihtiyacın olacak ..eeeee doğumdan sonraki iznin nasıl olacak kaç hafta?

sen nasılsın ebrarım ağırlaştın mı?zaman öyle çabuk geçiyorki zorda olsa geçiyor Allah hepimizi sağlıkla kurtarır inş.

ay sorma kuşum yaw nefesim bilem zor çıkıyor şimdiden
evim 4.kat çıkınca nefessiz kalıyorum walla zaten eğilip kalkardende zorlanıyorum
sonumu düşünemiyorum kızz

ay yavrum benim kıyamam yaaa ebru az kaldı kızzz heyecan nasıl daha benim izne ayrılmama 7 hafta kadar var

tamam sıkılmam teyzeciğimmm

nasılsın iyimisin

Haftasonu bende öyle oldumda aslında eşime dedim o da bişey olmaz diyince ağladım sonra kıpraştı sıpa yani sana diyende manyak

benimde amacım 2 hafta daha çalışmak çünkü tatile o kadar var ..ama doktor ne derse canım herşeyin normal giderse doktorun izin verirse çalışabilirsin..benim yorgunluktan bebeği besleyen damarlar kireçleme yapmış yani eşi yaşlanmaya başlamış..daha fazla çalışma derse alcam iznii

Çalıştığınız için size daha zor tabiki

ya inş canım yaa o kadar heycanlı o kadar meraklıyım ki hisettemk istiyorum bir an önce

ay kızz bekle gelir o günlerde bizde gelmez diyoduk ama geldi

hoşbuldum kuşummmmmmmmmmm kıpırdadı teyzesi babası gelince kıpırdadı rahatladım
sen nasılsın

gelir dimi zaman çabuk geçiyo aslında umarım çabuk geçer ve bir an evvel sağlıklı bi şekilde bebeğime kavuşurum herkes kavuşur inş

ay sorma kuşum yaw nefesim bilem zor çıkıyor şimdiden
evim 4.kat çıkınca nefessiz kalıyorum walla zaten eğilip kalkardende zorlanıyorum
sonumu düşünemiyorum kızz

kıyamammmzor oluyo tabi ama onun büyüdüğünü iyi olduğunu bilmek herşeyi unutturuyo ..canım eşine yaptırmaya bak işleri yoksa benim gibi olursun Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…