bu anasının kuzusu akşam ben, deli ettimiiii kımıldamıyo ne yaparsam hareketlenmiyo takiii babası gelip kızım sen niye böle yapıyon bak annen üzülüyo hadi babaya tekme at diyene kadar anacım bu çocuğa bi hal oldu babasıda kulağını dayamıştı karnıma kafasına kafasına biton tekme yedi
şimdiden babasının kızı yaaaa
günaydınnnn hanımlar
kızlar haftalarınızın kyımetini bilin 30 dan sonra bel ağrısına bide alt tarafın ağrısı ekleniyor.böyle iki taraftan tutup çekiyolar gibine güzel anlattım dimi
yarın izne ayrılabilirim
ay canımmm ya az önce içimden sen geçtin nerde bu kız diyegünaydınnnn hanımlar
kızlar haftalarınızın kyımetini bilin 30 dan sonra bel ağrısına bide alt tarafın ağrısı ekleniyor.böyle iki taraftan tutup çekiyolar gibine güzel anlattım dimi
yarın izne ayrılabilirim
ne bilim kızzz manyağa bağladım dün hatta oturdum ağladımaman ne kibarlığı kız deli hanfendi yazdık diye kibar mı olduk:86: kızın da korkutmuş seni canım arada böyle olur dellenme hemen sakin ol dün çok yorulduysan ondan olmuştur hem bu dönemde hareketleri tutarsız olur son iki ay netleşir artık.
Günaydın canım kız böyle şeyler yazıp iyice korkutmayın bizi zaten stresteyim
hoşgeldin canım nasılsın
ay maşallah ya çok şükür az kaldı doğuma rabbim hayırlısıyla kavuştursun sizi birbirinize
evet teyzesi en fazla 8 hafta aminnnn cümlemizi inşallah
ay canımmm ya az önce içimden sen geçtin nerde bu kız diye
nasılsın iyimisin
ne bilim kızzz manyağa bağladım dün hatta oturdum ağladım
evet teyzesi en fazla 8 hafta aminnnn cümlemizi inşallah
oy oy oyy rabbim bizede göstersin o günleri
ay kızz bekle gelir o günlerde bizde gelmez diyoduk ama geldiay ben o günlere gelebilcekmiyim yaaa o tekmeleri karnım içindeki haraketleri ne zaman duyacağım ben yaa çok heycanlandım ve duygulandım şimdi karnım büyüyecek haraketlenicek hep bu hormanlar yapıyo böyle ağlamaklı oldum yine
hoşbuldum kuşummmmmmmmmmm kıpırdadı teyzesi babası gelince kıpırdadı rahatladımsayın didoşş hosgeldiim.
.nasılsın..moralin nasıl bugun..
Bebişin kıpradı mı dün..
ayyyy kiz cok az kalmis senin. ne cabuk geciyor zaman. ilk baslardadiyordum su 3 ay bi gecse diye. simdi 20yi bile gectik. ne güzel sen 30u bile gecmissin. Allahim kolay dogum etmeyi nasip etsin canim ya. valla cok az kalmis senin. ben tam 4 hafta sonra ayriliyorum izine. izin günlerimi dogum izninden önce kullanmaliymisim. mecbur önce alyiorum. diyordum 3ay öncesinden napcam evde diyede ama seni böyle duyunca iyi diyorum dinlenirim bol bol
sen nasılsın ebrarım ağırlaştın mı?zaman öyle çabuk geçiyorki zorda olsa geçiyor Allah hepimizi sağlıkla kurtarır inş.
ay yavrum benim kıyamam yaaa ebru az kaldı kızzz heyecan nasıl daha benim izne ayrılmama 7 hafta kadar vartemiz kalpli arkadaşımm..sizde benim hep aklımdasınız artık son durumları yazarım bol bol..canım doktor bana artık günlük hareketini say dedi 10 dan az olursa hemen gel dedi ..rahat ol..bizim kızlar babacı benimkide seninki gibi..okuldan gelince babası soruyo kızım parmak kaldırdın mı bugün diye ..kıza bişi oluyo başlıyo tekmelere
tamam sıkılmam teyzeciğimmmlen bende yaşlı teyze gibi geriden geliom..dıdos gozun aydın..ole sıkılma bıda.
Ebrucuum hosgeldın..ayy ızın zamanın mı geldıı..su bes haftayı kullanmayacakmısın o zaman.allah yardıcımız olsun hepımızın. :26:
Bende sırf su bes haftada calısabılır ıznı alamazsam dıye korkumdan ii bakmaya calısıyorum kendıme şişmeyim diye tuz yemıorum kılo almamaya calısıyorum..ayy du bakalım bız nolcaz.
Seastar zaman o kadar cabuk gecıyor kı sende bı zaman sonra anlayacaksın ne hızlı buyuduklerını.
ay canımmm ya az önce içimden sen geçtin nerde bu kız diye
nasılsın iyimisin
ne bilim kızzz manyağa bağladım dün hatta oturdum ağladım
len bende yaşlı teyze gibi geriden geliom..dıdos gozun aydın..ole sıkılma bıda.
ebrucuum hosgeldın..ayy ızın zamanın mı geldıı..su bes haftayı kullanmayacakmısın o zaman.Allah yardıcımız olsun hepımızın. :26:
bende sırf su bes haftada calısabılır ıznı alamazsam dıye korkumdan ii bakmaya calısıyorum kendıme şişmeyim diye tuz yemıorum kılo almamaya calısıyorum..ayy du bakalım bız nolcaz.
seastar zaman o kadar cabuk gecıyor kı sende bı zaman sonra anlayacaksın ne hızlı buyuduklerını.
walla canım korkutmak istemem herkes aynı şeyleri yaşamaz ama çoğu kadın yaşıyormuş son aylarda..sen yatar dinlenirsin kuzum evde ..çalışırken zor oluyo ..eşim almaya geliyo hergün diyoki adam ne kadar zor yürüyosun ...eeeee ne anlasın ölüyorum bel ağrısından
len bende yaşlı teyze gibi geriden geliom..dıdos gozun aydın..ole sıkılma bıda.
ebrucuum hosgeldın..ayy ızın zamanın mı geldıı..su bes haftayı kullanmayacakmısın o zaman.Allah yardıcımız olsun hepımızın. :26:
bende sırf su bes haftada calısabılır ıznı alamazsam dıye korkumdan ii bakmaya calısıyorum kendıme şişmeyim diye tuz yemıorum kılo almamaya calısıyorum..ayy du bakalım bız nolcaz.
seastar zaman o kadar cabuk gecıyor kı sende bı zaman sonra anlayacaksın ne hızlı buyuduklerını.
ay kızz bekle gelir o günlerde bizde gelmez diyoduk ama geldi
hoşbuldum kuşummmmmmmmmmm kıpırdadı teyzesi babası gelince kıpırdadı rahatladım
sen nasılsın
ay sorma kuşum yaw nefesim bilem zor çıkıyor şimdiden
evim 4.kat çıkınca nefessiz kalıyorum walla zaten eğilip kalkardende zorlanıyorum
sonumu düşünemiyorum kızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?