Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

al iznini yat dinlen canımm ohhh .çok ihtiyacın olacak ..eeeee doğumdan sonraki iznin nasıl olacak kaç hafta?

dogumdan sonra 8 hafta mecbur izinli oluyorsun. maasinida tam aliyorsun ama 3 seneye kadar hakkin var. calismiyorsun ama cikisinida veremiyorlar 3 sene sonra yine ise dönmek istersende mecbur alacaklar. 1 bir sene evde kalmayi düsünüyorum. bir sene boyuncada maasimin %65ini alacam yinede. sonra annem baksin diyorumda bakalim durum nasil olacak eger esim iyi bir is bulursa belki calismam. cocuk krese falan giderse anca.

ay yavrum benim kıyamam yaaa ebru az kaldı kızzz heyecan nasıl daha benim izne ayrılmama 7 hafta kadar var

tamam sıkılmam teyzeciğimmm

çoooook heyecanlıyım hastane çantam kapıya yakın ama korkuda var sanki karışığımm didoş ben sana msn mi yazıyım buraya giremezsem ordan yazarım

aa ebru nasıl yani ya ilk defa duyuyorum bunu eşi nasıl yaşlanmaya başlamış
nolurmuş peki yaşlanınca ay çok garip yaa ilk defa duyuyom bunu

Kızlar öyle oluyor gerçekten birde bebekler erkek sesine daha çok tepki veriyormuş benim koca konuşmadığı için çocukla ben bilemiyorum

ay sorma kuşum yaw nefesim bilem zor çıkıyor şimdiden
evim 4.kat çıkınca nefessiz kalıyorum walla zaten eğilip kalkardende zorlanıyorum
sonumu düşünemiyorum kızz

Kız bende öyleyim tıslıyorum artık kalbim sıkışıyor

haftasonu bende öyle oldumda aslında eşime dedim o da bişey olmaz diyince ağladım sonra kıpraştı sıpa yani sana diyende manyak

gelir canım gelir sen merak etme allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize

çoooook heyecanlıyım hastane çantam kapıya yakın ama korkuda var sanki karışığımm didoş ben sana msn mi yazıyım buraya giremezsem ordan yazarım

ay ne güzel ya bende artık çantamı hazır etmek istiyorum:)) bir yandannda tırsıyorum bugünlerde iyice karışık duygularım

çoooook heyecanlıyım hastane çantam kapıya yakın Ama korkuda var sanki karışığımm didoş ben sana msn mi yazıyım buraya giremezsem ordan yazarım

ay evet yaaa msn adresini at bana özelden olmuyo böle yaaa
ay kızzz bende hazırlamak istiyom artık hastane çantamıı

kıyamammmzor oluyo tabi ama onun büyüdüğünü iyi olduğunu bilmek herşeyi unutturuyo ..canım eşine yaptırmaya bak işleri yoksa benim gibi olursun Allah korusun

canım eşim bayağa bi tembel kızıp söyleniyor ama yinede az çok yardım ediyor
hele geçen hafta faranjit olmuştum herşeye koşturdu saolsun ben yerimden bile kalkamıyordum
işten gelip bana o hizmet ediyordu

bizdede doğumdan sonra 8 hafta izinlisin maaş tam ,önce kullanmadığını sonraya aktarabiliyorsun ve maaşını yine alıyorsun ..ama sonra ya başlayacaksın ya da maaş almadan en fazla 1 yıl çalışmayacaksın..sizinki harikaymış walla en kritik zamanlarda yanındasın annesi ne güzel

ay ben bi merdiven cikayim valla ayaklarimda dizlerimde derman kalmiyo. nefes nefese kaliyorum. dün muasebeci kadin yanina cagirdi ciktim kadin birsey soruyo nefes alcam diye cevap vermedim bi süre. tikandim resmen.
kiz benimki bi konusuyo göreceksin. doktora giitik geldik gördüya ultrasonda len ........................ sen jimnastik mi ediyon annenin karninda diyo. dünde iste kaburgam agriyo falan dedim. elini koydu karnima hop benim kariyi rahatsiz etme bak cikinca döverim haaaa diyo. deli iste ya

ay ne güzel ya bende artık çantamı hazır etmek istiyorum:)) bir yandannda tırsıyorum bugünlerde iyice karışık duygularım

gurbette yalnız olunca insan herşeyden korkuyo dimi ? tatlım rahat ol kimse olmasada çağırırız taksiyi gider doğurur geliriz korkma ayyy bide bilmiş bilmiş akıl veriyorumya o an nasıl olurum kim bilir

evet iyi burda sistem ya. ama benim patronlar gecen diyorki sizin eve iyi bi bilgisayar kuralimda evdende biraz is yap diye. akillilar maasimi yarim verecekler birde üstüne sunu yap bunu yap diye sürekli arayacaklar bebegim uyanacak bende onlari bogacam. evde bi konusmam lazim bunu dedim. ama yok ya yapmam nyie yapayimki hic birsey yapmasam evdede ayni parayi alcam. dicem artik yani ilk cocugum nelerle karisilasacam ne olacak nasil olacak bilmiyorum onunla önce bi ugrasmam gerek alismam gerek vaktim oldugunda ben sizi ararim dicem :)

heee herşeyini aldın zaten..bi çantan eksik masallah.onuda hazırlada anacım eşin bi rahat nefes alsın...

yawru bi senle ben tembel tembel oturuyoz sende hala bişey almadın bende almadım
neyse ben geçen anneme gittiğimde annem bikaç parça bişey aldı da dur bakalım ben ne zaman başlıcam bilmiyorum ee şimdi kayınvalidenler geince getiririrler herhalde bişeyler dimi

gurbette yalnız olunca insan herşeyden korkuyo dimi ? tatlım rahat ol kimse olmasada çağırırız taksiyi gider doğurur geliriz korkma ayyy bide bilmiş bilmiş akıl veriyorumya o an nasıl olurum kim bilir

ayyyy sen dogurdugunda ben hemen hemen senin gibi olcam :) kiz hemen resimlerini koy buraya tmm mi? cok merak ediyorum ben bebegim kime benziyorki. birde haftaya su cinsiyetini tam ögrenebilsem cok rahatliycam. simdide kiz derse sok olurum galiba. oglana iyi alismistim :)

aa ebru nasıl yani ya ilk defa duyuyorum bunu eşi nasıl yaşlanmaya başlamış
nolurmuş peki yaşlanınca ay çok garip yaa ilk defa duyuyom bunu

canım eş demek plesanta demekmiş bebişi o besliyorya ..doğuma yakın bu damarlar kireçlenirmiş.ve bebek beslenmediğinde de artık doğum başlarmış .benimki erken başladı kireçlemeye bakalım ne olacak..nedenleride yorgunluk,kansızlık ,sigaraymış..benimki yorgunluktan

bizim cicilerimiz geliyooo yorganımız bile yapılmış :118::118::118::118::118::118::118::118::118: dedemiz getiriyoooooo

durun kiz bende almadim daha hicirsey. ama izine ayrilcamya. rahatladim. esim olmasada yavas yavas alirim artik kendim.

Yok bacım konuşmuyor adam anca beni öpüp kokluyor kıskanıyor kesin ben anladım yani başka izahı yok bunun ben gel oğlunla konuş diyorum adam karnımı öpme derdinde

aynen öyle kuşumm son halimiz ne olur bilmiyom

İyi olur inşaallah benim yürüyüşe başlamam lazım öğlenleri çıkıcam on dk. da olsa yürüycem eşimin iş yerine çıkıp inicem yokuş olduğu için zorlar beni on dk yeter yani:86:

heee herşeyini aldın zaten..bi çantan eksik masallah.onuda hazırlada anacım eşin bi rahat nefes alsın...

Yok kız eksiği çok fazla alacaklarımız şubata kaldı şubatta kart dönsün öyle alıcaz ben dedim adama çünkü bu ay vergi için 150 tl kesmişler adam kara kara düşünüyor kaç gündür neden dedim sıkma canını öbür ay alırız bırakmıyor ki babasıda yardım etsin adam demiş kaç kere niye alıyorsun ben alıcam diye bana daha yeni söyledi pis adam bende dedim tabi alsın en azından arabasıyla ana kucağını alsın yok diyor ama dur ben onu kaynatama aldıracam yoksa çok pis dalıcam bunlara:86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…