al iznini yat dinlen canımm ohhh .çok ihtiyacın olacak ..eeeee doğumdan sonraki iznin nasıl olacak kaç hafta?
ay yavrum benim kıyamam yaaa ebru az kaldı kızzz heyecan nasıl daha benim izne ayrılmama 7 hafta kadar var
tamam sıkılmam teyzeciğimmm
benimde amacım 2 hafta daha çalışmak çünkü tatile o kadar var ..ama doktor ne derse canım herşeyin normal giderse doktorun izin verirse çalışabilirsin..benim yorgunluktan bebeği besleyen damarlar kireçleme yapmış yani eşi yaşlanmaya başlamış..daha fazla çalışma derse alcam iznii
temiz kalpli arkadaşımm..sizde benim hep aklımdasınız artık son durumları yazarım bol bol..canım doktor bana artık günlük hareketini say dedi 10 dan az olursa hemen gel dedi ..rahat ol..bizim kızlar babacı benimkide seninki gibi..okuldan gelince babası soruyo kızım parmak kaldırdın mı bugün diye ..kıza bişi oluyo başlıyo tekmelere
ay sorma kuşum yaw nefesim bilem zor çıkıyor şimdiden
evim 4.kat çıkınca nefessiz kalıyorum walla zaten eğilip kalkardende zorlanıyorum
sonumu düşünemiyorum kızz
haftasonu bende öyle oldumda aslında eşime dedim o da bişey olmaz diyince ağladım sonra kıpraştı sıpa yani sana diyende manyak
gelir canım gelir sen merak etme allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizeya inş canım yaa o kadar heycanlı o kadar meraklıyım ki hisettemk istiyorum bir an önce
gelir dimi zaman çabuk geçiyo aslında umarım çabuk geçer ve bir an evvel sağlıklı bi şekilde bebeğime kavuşurum herkes kavuşur inş
çoooook heyecanlıyım hastane çantam kapıya yakınama korkuda var sanki karışığımm didoş ben sana msn mi yazıyım buraya giremezsem ordan yazarım
çoooook heyecanlıyım hastane çantam kapıya yakınAma korkuda var sanki karışığımm didoş ben sana msn mi yazıyım buraya giremezsem ordan yazarım
kıyamammmzor oluyo tabi ama onun büyüdüğünü iyi olduğunu bilmek herşeyi unutturuyo ..canım eşine yaptırmaya bak işleri yoksa benim gibi olursun Allah korusun
dogumdan sonra 8 hafta mecbur izinli oluyorsun. maasinida tam aliyorsun ama 3 seneye kadar hakkin var. calismiyorsun ama cikisinida veremiyorlar 3 sene sonra yine ise dönmek istersende mecbur alacaklar. 1 bir sene evde kalmayi düsünüyorum. bir sene boyuncada maasimin %65ini alacam yinede. sonra annem baksin diyorumda bakalim durum nasil olacak eger esim iyi bir is bulursa belki calismam. cocuk krese falan giderse anca.
Kızlar öyle oluyor gerçekten birde bebekler erkek sesine daha çok tepki veriyormuş benim koca konuşmadığı için çocukla ben bilemiyorum
Kız bende öyleyim tıslıyorum artık kalbim sıkışıyor
Kızlar öyle oluyor gerçekten birde bebekler erkek sesine daha çok tepki veriyormuş benim koca konuşmadığı için çocukla ben bilemiyorum
Kız bende öyleyim tıslıyorum artık kalbim sıkışıyor
ay ne güzel ya bende artık çantamı hazır etmek istiyorum:)) bir yandannda tırsıyorum bugünlerde iyice karışık duygularım
ay ne güzel ya bende artık çantamı hazır etmek istiyorum:)) bir yandannda tırsıyorum bugünlerde iyice karışık duygularım
bizdede doğumdan sonra 8 hafta izinlisin maaş tam ,önce kullanmadığını sonraya aktarabiliyorsun ve maaşını yine alıyorsun ..ama sonra ya başlayacaksın ya da maaş almadan en fazla 1 yıl çalışmayacaksın..sizinki harikaymış walla en kritik zamanlarda yanındasın annesi ne güzel
heee herşeyini aldın zaten..bi çantan eksik masallah.onuda hazırlada anacım eşin bi rahat nefes alsın...
gurbette yalnız olunca insan herşeyden korkuyo dimi ? tatlım rahat ol kimse olmasada çağırırız taksiyi gider doğurur geliriz korkmaayyy bide bilmiş bilmiş akıl veriyorumya o an nasıl olurum kim bilir
aa ebru nasıl yani ya ilk defa duyuyorum bunu eşi nasıl yaşlanmaya başlamış
nolurmuş peki yaşlanınca ay çok garip yaa ilk defa duyuyom bunu
yawru bi senle ben tembel tembel oturuyoz sende hala bişey almadın bende almadım
neyse ben geçen anneme gittiğimde annem bikaç parça bişey aldı da dur bakalım ben ne zaman başlıcam bilmiyorum ee şimdi kayınvalidenler geince getiririrler herhalde bişeyler dimi
yawru bi senle ben tembel tembel oturuyoz sende hala bişey almadın bende almadım
neyse ben geçen anneme gittiğimde annem bikaç parça bişey aldı da dur bakalım ben ne zaman başlıcam bilmiyorum ee şimdi kayınvalidenler geince getiririrler herhalde bişeyler dimi
ay ben bi merdiven cikayim valla ayaklarimda dizlerimde derman kalmiyo. nefes nefese kaliyorum. dün muasebeci kadin yanina cagirdi ciktim kadin birsey soruyo nefes alcam diye cevap vermedim bi süre. tikandim resmen.
kiz benimki bi konusuyo göreceksin. doktora giitik geldik gördüya ultrasonda len ........................ sen jimnastik mi ediyon annenin karninda diyo. dünde iste kaburgam agriyo falan dedim. elini koydu karnima hop benim kariyi rahatsiz etme bak cikinca döverim haaaa diyo. deli iste ya
aynen öyle kuşumm son halimiz ne olur bilmiyom
heee herşeyini aldın zaten..bi çantan eksik masallah.onuda hazırlada anacım eşin bi rahat nefes alsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?