hımm anladım canım inş. bi sorun çıkmaz gülüm yaacanım eş demek plesanta demekmiş bebişi o besliyorya ..doğuma yakın bu damarlar kireçlenirmiş.ve bebek beslenmediğinde de artık doğum başlarmış .benimki erken başladı kireçlemeye bakalım ne olacak..nedenleride yorgunluk,kansızlık ,sigaraymış..benimki yorgunluktan
bizim cicilerimiz geliyooo yorganımız bile yapılmış :118::118::118::118::118::118::118::118::118: dedemiz getiriyoooooo
ayyyy sen dogurdugunda ben hemen hemen senin gibi olcam :) kiz hemen resimlerini koy buraya tmm mi? cok merak ediyorum ben bebegim kime benziyorki. birde haftaya su cinsiyetini tam ögrenebilsem cok rahatliycam. simdide kiz derse sok olurum galiba. oglana iyi alismistim :)
durun kiz bende almadim daha hicirsey. ama izine ayrilcamya. rahatladim. esim olmasada yavas yavas alirim artik kendim.
hımm anladım canım inş. Bi sorun çıkmaz gülüm yaa
rabbim tamamına erdirir inş.
Oy oy oyy sevsinler sizin cicilerinizi
rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin kuşum
gurbette yalnız olunca insan herşeyden korkuyo dimi ? tatlım rahat ol kimse olmasada çağırırız taksiyi gider doğurur geliriz korkmaayyy bide bilmiş bilmiş akıl veriyorumya o an nasıl olurum kim bilir
bizim cicilerimiz geliyooo yorganımız bile yapılmış :118::118::118::118::118::118::118::118::118: dedemiz getiriyoooooo
gelir canım gelir sen merak etme allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
ay ne güzel ya bende artık çantamı hazır etmek istiyorum:)) bir yandannda tırsıyorum bugünlerde iyice karışık duygularım
bizdede doğumdan sonra 8 hafta izinlisin maaş tam ,önce kullanmadığını sonraya aktarabiliyorsun ve maaşını yine alıyorsun ..ama sonra ya başlayacaksın ya da maaş almadan en fazla 1 yıl çalışmayacaksın..sizinki harikaymış walla en kritik zamanlarda yanındasın annesi ne güzel
yawru bi senle ben tembel tembel oturuyoz sende hala bişey almadın bende almadım
neyse ben geçen anneme gittiğimde annem bikaç parça bişey aldı da dur bakalım ben ne zaman başlıcam bilmiyorum ee şimdi kayınvalidenler geince getiririrler herhalde bişeyler dimi
canım eş demek plesanta demekmiş bebişi o besliyorya ..doğuma yakın bu damarlar kireçlenirmiş.ve bebek beslenmediğinde de artık doğum başlarmış .benimki erken başladı kireçlemeye bakalım ne olacak..nedenleride yorgunluk,kansızlık ,sigaraymış..benimki yorgunluktan
bende merak ediyorum eşimle yine iddiaya girdik o dio sarı olacak ben diyorum esmer .cinsiyettede inatlaşmıştı ben kazandım..valla bende merak ediyorum kesin babasına benzer
hayırlısı canım tabi şok olursun ama nasipte ne varsa o oluyo kimse değiştiremiyo
Öyle canım aslında korkumu aşmıştımda duygularım karman çorman bugünlerde insan hamileliğini rahat huzurlu geçirmeli ben bebekten başka herşeyle uğraştım altı aydır yoruldum anlıycan daha şimdieden doğum sonrası kimler kalıcak yanımda kaynanamgil ne yapacak onu düşünüyorum anneme dedim geçen gün eğer kaynatam gitmez kalırsa bende ablamgili çağırırım alanyadan hadi o zamanda kalsın nasıl kalıyorsa
ay benimde yorgan falan hazır bir iki eksiği kaldı onlarıda alsında annem önden kargoyla göndericek son aya kadar beklemm ben çünkü yıkamam lazım aldıklarını benim aldıklarımı hep yıkadım ütüledim güelce kaldırdım.
bende merak ediyorum eşimle yine iddiaya girdik o dio sarı olacak ben diyorum esmer .cinsiyettede inatlaşmıştı ben kazandım..valla bende merak ediyorum kesin babasına benzer
hayırlısı canım tabi şok olursun ama nasipte ne varsa o oluyo kimse değiştiremiyo
bende daha hiç bir şey almadım büyükler dediler öğrendikten sonra sandığa bi şey alıp koymak lazımmış bugün alıcaz eşimle patik
amin inş canım
bende daha hiç bir şey almadım büyükler dediler öğrendikten sonra sandığa bi şey alıp koymak lazımmış bugün alıcaz eşimle patik
bizim de o kadar değil ben hamile olduğumu söylediğimde istifa etmeyi düşünüyormusun diye sordu bana bu kadar düşüncesizler yani beni ne kadar çalıştırdıklarında da belli oluyordur
büyükler daha hevesli şimdi torum torun diye bi sürü şey almışlardır
canım izine ayrıldın mı peki sen yat dinle o zaman Allah korusun ilk defa duydum
ben ve bi çok kişi kız hisediyor çin takcimide öyle söylüyor ama eşim bütük şnatla erkek diyor hayırlısı önce sağlıklı olsunda
bu arad ben bayağı bi geç yazıyorum oldukça yoğun bir gün
ayy eflal lohusa kadının yanında kaynatanın ne işi var görür gider bebişi.anlamıyorum bu insanları çok düşüncesizlik olur böyle davranırsa..kız bende eşime diyorum anneni çağıralım gelsin şimdiden diye..eşim hepsi olabildiğince geç gelsin diyo sanki o kadın ben erkek.rahatı bozulacakya beyimizin
çalışıyorum canım hala yarın durumum belli olacak ..sen özel sektördesin anladığım kadarıyla o daha yorucu ..valla canım annenin hisleri %90 tutuyor ..benimkide oğlum oğlum diye sevdi sonra gördü oğlanı
öyle canim nasip iste. %70 erkek dedi doktor ama hic isim bulamadik daha. bakalim kiz derse isim hazir. ya aylin yada ceylin istiyorum. arkasinada kimin ismini istiyorlarsa ekleyinler. esimin anneannesi kiz olursa benim ismimi koyun demistide benim istedigim isimleri koysunlar arkasina ne eklerlerse eklesinler.
bu arada kaan veya berkay sizce nasil?
ebuşum anam saolsun habıre alıo yapıo koyuyo..
babamında elınden masallah iş gelir ,bebegımızın besıgını babam yaptı ferforjeden annemde yatagını ve nevresımlerını dıkıyor.bi doluda kıyafet falan almıs.hatta gecen gun bebısımıze toka aldım dedı güldüm napıım :))
babam 'ananın bu kadar heveslı oldugunu bılsem kendımıze yapardım bebıs' dıyo
bizde kocişle tembel tembel oturuyoz.haa hakkımızı yemeyın..gecen bı ates olcer aldık brown kulaktan dıgıtal 8 hafızalı falan kallavı bı makıne ..onuda zanlımca kazıklandıkben bi sure daha bısey almasam ıı olacak.
Canım ilk don alın don alında donansın derler:86:
ebuşum anam saolsun habıre alıo yapıo koyuyo..
babamında elınden masallah iş gelir ,bebegımızın besıgını babam yaptı ferforjeden annemde yatagını ve nevresımlerını dıkıyor.bi doluda kıyafet falan almıs.hatta gecen gun bebısımıze toka aldım dedı güldüm napıım :))
babam 'ananın bu kadar heveslı oldugunu bılsem kendımıze yapardım bebıs' dıyo
bizde kocişle tembel tembel oturuyoz.haa hakkımızı yemeyın..gecen bı ates olcer aldık brown kulaktan dıgıtal 8 hafızalı falan kallavı bı makıne ..onuda zanlımca kazıklandıkben bi sure daha bısey almasam ıı olacak.
Allah sana bağışlasın yavrunu canım ben isim konusunda yorum yapamıyorum her yıl 40 öğrenci okutunca her isim bana birini çağrıştırıyor genelde de hepsi yaramaz ve sorunlular oluyo ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?