Ya sanmıyorum gideceğini 12 saatlik yoldan gelicekler adam torun torun diye deliriyor gidermi hiç ama işte saçma olur hem ben rahat edemem hemde annem olacak kadın nasıl rahat etsin onun yanında zaten haremlik selamlık oturuyor adam e 2+1 evde nerde oturacaklar ayrı bilmiyorum sinirlerim şimdiden bozuk belirsizlik olduğu için bu kadar gerginimya eşime dedim anneni bıraksın gitsin annemle annen kalır annem bebeğe yardım eder annende evin işini yapar çok severde iş yapmayı:) olur biter dedim sen napıcan diyoronapıcam yan gelip yatıcam dedim:) sırf adam kalmasın diye oturduğum odayada yatak yapıcam yoksa yapmıycaktım yatak odamda yatıp kalkıcaktım bir koltuk eksilirse kalmaz diyorum ben sürekli oturma odasında yatarsam gündüz e rahatsız olur belki:)
evet özel sayılır bankacıyım finansbankta çalışıyorum sabah 8.30 akşam kısmet artık 8.30 bazen 9 -10 hiç belli olmuyor
Ya sanmıyorum gideceğini 12 saatlik yoldan gelicekler adam torun torun diye deliriyor gidermi hiç ama işte saçma olur hem ben rahat edemem hemde annem olacak kadın nasıl rahat etsin onun yanında zaten haremlik selamlık oturuyor adam e 2+1 evde nerde oturacaklar ayrı bilmiyorum sinirlerim şimdiden bozuk belirsizlik olduğu için bu kadar gerginimya eşime dedim anneni bıraksın gitsin annemle annen kalır annem bebeğe yardım eder annende evin işini yapar çok severde iş yapmayı:) olur biter dedim sen napıcan diyoronapıcam yan gelip yatıcam dedim:) sırf adam kalmasın diye oturduğum odayada yatak yapıcam yoksa yapmıycaktım yatak odamda yatıp kalkıcaktım bir koltuk eksilirse kalmaz diyorum ben sürekli oturma odasında yatarsam gündüz e rahatsız olur belki:)
isim belli degil mi daha?
bütün hamişler toplanmış toplanmııış toplaanmış
günaydınlar nabersiniz sabahın köründe patron geldi açamadım.
ben iyim yorgunum herzamanki halim. akiam iş yemeğindeydim sölemesi ayıp. baua eylendik sohbet kahkaha iyiydi güsel geçti. stres attım ama yine sinirliyim bugünadet gelesiye sinirim geçmez ama az kaldı eli kulanda 2 güne kalmaz gelir.
bende doktor için evrak eski tahlil hazırlıklarımı yapıyom buarada. kırmızılar geldimiiii soluğu doktorda alcam.
bizimkilerde 12 saatlik yoldan gelecekler ama kaynatam kaynanamı bırakıp gidecek kalamaz annemde olacak ben bu halimle zaten rahat edemem ..seninkide gider belki düşünüp yorma kendini kuzumm
günaydın kızzz hoşgeldin toplandık valla ebruda geldiii
sen akşam çok içtin zannımca şekerimmm
ben iyim yorgunum herzamanki halim. akiam iş yemeğindeydim sölemesi ayıp. baua eylendik sohbet kahkaha iyiydi güsel geçti. stres attım ama yine sinirliyim bugünadet gelesiye sinirim geçmez ama az kaldı eli kulanda 2 güne kalmaz gelir.
bende doktor için evrak eski tahlil hazırlıklarımı yapıyom buarada. kırmızılar geldimiiii soluğu doktorda alcam.
belli teyzesi elif olacak inşallah .
gülümm hoşgeldin canım ..sen geldin ama benim çıkmam lazım izin alayım her daim tepenizdeyim
malum ağır vasıtayım ancak hazırlanır okula giderim ..hepinizi çoooook öpüyorum
tamam o zaman biz don alalım ilk
abooo ben kaçırdım patron tepeme dikildi
eflalim kız o ciciler ne kadar güzellllll
bizimkilerde 12 saatlik yoldan gelecekler ama kaynatam kaynanamı bırakıp gidecek kalamaz annemde olacak ben bu halimle zaten rahat edemem ..seninkide gider belki düşünüp yorma kendini kuzumm
kiz seninkilerde amma tuhaf ya. ben annemgilde bile kalmak istemyiorum dogumdan sonra. dikisli mi olucaksin nasil olacak belli degilki. babamin yaninda ben sürekli uzanamamki hem emzircen falan filan. her defasinda kalk baska odaya insan rahat edemez valla. iyiki benimkiler uzak be. artik annemi cagiririm zaten 10 dakikada yürür gelir hemen bizde kalir beraber yikariz. annem pek sever bebek yikamasini :)
ha bu arada sizdede tuzluyorlar mi cocugu? yani türkiyede hep mi tuzlaniyo? Annem bizi tuzlamis :)
hoşbuldum cnm güle güleeeeee iyi dersler ağır vasıta.gülümm hoşgeldin canım ..sen geldin ama benim çıkmam lazım izin alayım her daim tepenizdeyim
malum ağır vasıtayım ancak hazırlanır okula giderim ..hepinizi çoooook öpüyorum
hoşgeldin canım evet toplandık yine
canım bi an önce gelsin şu reglinde git artık dr bakalım ne olcak ne diyecek merak ediyom walla
oyy iyice kafan dağılmıştır herhalde
hoşbuldum cnm güle güleeeeee iyi dersler ağır vasıta.
gelir gelir yakındır merak etme. bilom bennn gönüsler acımaya başladımı 1 hafta içinde geliyo az kaldı. doktor ne dicek benceeee hormonlarda sorun çıkıcak. zorlu bir maraton bekliyo beni.
evtyaaa akşam baya kafa dağıttım bide iş olmasaydı bugün halen uykum var.
ohhhhh toplanın baakalımmm bizlerden kimse yok baksana.
yok beeeeee ben öyle içici deilimmm rakıyı daha hayatımda içmedim akşam balık çı yerine gittik ama içenler oldu ben 1 bira içtim okadannn. onuda ortama uymak için. mecbur gittik patronlar eşleri kardeşi ve biz eşimle vardık. gimesen olmaz.
valla canım bir bayanın helede evli bayanın çalışabileceği en zor sektördesin görümcemde çalıştı bekar olduğu halde gelir gelmez uyuyakalıyordu yorgunluktan..Allah yardımcın olsun
evt haklısın bacuuum. dr. tavsiye eden kişi anlattıda neler yapıldığını ondan zorlu dedim. bir hafta yumyurtalara bakıyomuş hergün snra 2 güne bir fln beslenme diyetine sokuyomuş protein ağırıklı sebze ağırlıklı et fln fındık fıstık ceviz fln. yasklar varmış gıdalarda. çok zor muş kadının tedavi yöntemi birazda pahalı. 300 tl 1 aylık veriyomuşun ilk etapda o yumurta takibinde. snraları 100 tl miş.tahlilleri fln özelde yaptırtıyomuş zaman kaybı olmasın die. bilmomm yaa çok zor maddi ve manevi açıdan zorlancaz. eşim boşver parayı diyo sonuç güzel olsunda sorun deil diyo.bakalım hayırlısı.artıkcanım zorlu da olsa ne olduğunu bil önemli olan sorunun ne olduğu ki çözümüde gelsin arkasından
hııııııııııııııı iyi bacım denğişiklik olmuştur ne güzel işte
günaydın belkim gelmez adet öyle deme genede hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?