Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

ayy ne iyi ettiniz canımm adı rüzgar olacak haaa ayyy çook güzel severim bu ismi adıyla yaşasın inşallahhhhhayyy ne güzeeel ay bende bitirsem sağ sağlim şu 20leride 30 geçsemmmmm az kalmış çoook ne güzelll demek sezeryan olcannnnnn kısmetse nezaman hangi ayyyyyy

merhaba kızlar nasılsnız bakalım ne var ne yok

ne olsun tatlıııımmmmmmya bildiğin gibi sen ne yapıyosunnnn yalnız başınaaaa

azracııım lız bi ben seni göremediim faceden sen bende yokmusun ki yya benmi bulamadıımmmmm ayyyyy

tşk edrim azracım amin canım saolasın
ne olsun canım yha oturuyorum ne olsun işten geldim bende az önce tv izliyorum

arkadaşlar sizle bişey paylaşmak istiyorum .. reglime son 5 gün kaldı ve çok heycanlıyım bebişim olucak mı olmıcakmı endişesinden dolayı :44: son 2 gündür sabahları çok hafif mide bulantısı var ve çok sık acıkıyorum gögüslerim 6 gündür acayip şiş ve ağrıyor wc ye sık çıkıyorum ara ara kısıklarıma sanki iğne batırılıyormuş gibi ağrı saplanıp geçiyor hazımsızlık çekiyordum tatlı bişey yediğimde hafif bulantım oluyo ama anlamadığım şey pisikolojikmi değilmi anlayamadım .... birde test yapsam çıkarmı yada kantesti yapsam ne dersiniz en önemliside bu siteye yeni üye oldum ve ben sizinle bunları paylaşınca bana yazdığınız vcp ları göremiyorum yada nereye bekıcamı bilmiyorum yardımcı olurmusunuz

canım anlattıkların hamilelik belirtilerine çok benziyo fakat bazen adet belirtisinde çok karışıyooooo ben testte 5 gün önce öğrenmiştim tabi herkesde farklı inşallah hamilesindir tatlıımmmmmmmmmm bu arada hoşgeldinnn bizim yazdıklarımızı görebilmen için ileri geri yapman lazım sayfada mesela 97 yazar yukardaa onun yanındakine bas görürsün tatlımmm

:93: tşk ederim ...Evhan inşallah hamileyimdir sen nasıl öğrendin kan testi ilemi yoksa çubuklamı aslında regliminde gelmesini bekliyorum o zaman daha net çıkar diye düşünüyorum kafam çok karıştı çok fazla okuyorum inceliyorum kafam allak bullak oldu ya sanki midemde bişe var böyle yumruk gibi bişey otumuş kalkmıyo ilk defa bana böyle şeyler oluyor akşama dogruda hafif bulantı oluyo varla yok arası yani offffffff bilmiyorum bu konuları paylaşıcak arkadaşlarım olmadığı için sizle konuşuyorum sorularımla sıkmıyorum umarım birde ilk çocuk olucak ya heyecanı daha farklı işte :26:

AZRACIM bende 4 ay dan sonra rahatlayabildim ancak,özellkle sabahları çok çkarıyordum,şimdi daha iyiyim çok şükür ama şöyle diyim,hamile kaldığımda kilom fazlaydı boyuma göre,69 dum 4 ayda 65 e indim ve şimdi 66 yım 4,5 aylık bebişim.
iyimi gidiyor kötümü açıkçası bilemiyorum

reyyyannncım gayet iyisin tatlım emin ol :) bu arada haziran ayında hepimiz bebiş için uğraşyorduk hergün bir heves , bir umut ne güzel şimdi seninde hamiş oldugunu okuyorum. aylardır girmiyoum buraya bir çok arkadaşı faceden takip ediyorum ama seni şimdi öğrendim... kızınmı oğlumnmu oluyor canm

hadi yaa yeni mi öğrendin,yaa demi canım yaa,ne dualar ne muhabbetlerdi,herkes hamiş kalsak diye nelerdne konuşurdu,şimdi çok azımız kaldı o zamandan bu yana.
oğluşum geliyor inşaalah canım.
battaniyesini örmeye başladım bile:)
şükür bugünlerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…