merhaba kızlar nasılsnız bakalım ne var ne yok
ayy ne iyi ettiniz canımm adı rüzgar olacak haaa ayyy çook güzel severim bu ismi adıyla yaşasın inşallahhhhhayyy ne güzeeel ay bende bitirsem sağ sağlim şu 20leride 30 geçsemmmmm az kalmış çoook ne güzelll demek sezeryan olcannnnnn kısmetse nezaman hangi ayyyyyyiyiyiz tatlım oğlum Rüzgarla siteye bakalım dedik. faceden bakıyorum sana pek bi yakıştı hamişlik sana canım. allah nazardan saklasın. kızın nasıl sen nasılsın bu arada ben 30. haftaya giriyorum yani sezeryana 8 hafta kaldı ohhhhh
merhaba kızlar nasılsnız bakalım ne var ne yok
ayy ne iyi ettiniz canımm adı rüzgar olacak haaa ayyy çook güzel severim bu ismi adıyla yaşasın inşallahhhhhayyy ne güzeeel ay bende bitirsem sağ sağlim şu 20leride 30 geçsemmmmm az kalmış çoook ne güzelll demek sezeryan olcannnnnn kısmetse nezaman hangi ayyyyyy
şubatın ilk haftası olacak canım benimmm. vakitte geçmek bilmiyor çok sabırsızım yaaa. masum pisiyle hergün görüşüyoruz (hatice) sıkıldık beklemekten... bu arada benim kadar karnın var valla maşallah çok zor taşıyacaksın bebişi ,ben artık zor yürüyorum. resimlerime bakabilirsin .arzu
ayy ne iyi ettiniz canımm adı rüzgar olacak haaa ayyy çook güzel severim bu ismi adıyla yaşasın inşallahhhhhayyy ne güzeeel ay bende bitirsem sağ sağlim şu 20leride 30 geçsemmmmm az kalmış çoook ne güzelll demek sezeryan olcannnnnn kısmetse nezaman hangi ayyyyyy
şubatın ilk haftası olacak canım benimmm. vakitte geçmek bilmiyor çok sabırsızım yaaa. masum pisiyle hergün görüşüyoruz (hatice) sıkıldık beklemekten... bu arada benim kadar karnın var valla maşallah çok zor taşıyacaksın bebişi ,ben artık zor yürüyorum. resimlerime bakabilirsin .arzu
ayyy bayağa az kalmış benimde nisan sonu yaaaaaa yok kız çok yok karnım yada bana öyle geliyooooo 1 kilo aldıımmmm şimdilik bakalım demek ki biz denk gelmiyoruz bizde görüşüyoz haticeyleeee arada çünküüü
ayyy bayağa az kalmış benimde nisan sonu yaaaaaa yok kız çok yok karnım yada bana öyle geliyooooo 1 kilo aldıımmmm şimdilik bakalım demek ki biz denk gelmiyoruz bizde görüşüyoz haticeyleeee arada çünküüü
nasıl karnın yok. bak şimdi faceden o resmini beğendi olarak tıkladım çok tatlııııı. bu arada yanlıs anlaşlmasın facede çevrimdısıyım, haticeyle özel mesajlasıyoruzz. bu arada 1 kilo almayı nasıl başardıysan maşallahhhhh tatlım 7 aya 7 kilo aldım
arkadaşlar sizle bişey paylaşmak istiyorum .. reglime son 5 gün kaldı ve çok heycanlıyım bebişim olucak mı olmıcakmı endişesinden dolayı :44: son 2 gündür sabahları çok hafif mide bulantısı var ve çok sık acıkıyorum gögüslerim 6 gündür acayip şiş ve ağrıyor wc ye sık çıkıyorum ara ara kısıklarıma sanki iğne batırılıyormuş gibi ağrı saplanıp geçiyor hazımsızlık çekiyordum tatlı bişey yediğimde hafif bulantım oluyo ama anlamadığım şey pisikolojikmi değilmi anlayamadım ....birde test yapsam çıkarmı yada kantesti yapsam ne dersiniz en önemliside bu siteye yeni üye oldum ve ben sizinle bunları paylaşınca bana yazdığınız vcp ları göremiyorum yada nereye bekıcamı bilmiyorum yardımcı olurmusunuz
nasıl karnın yok. bak şimdi faceden o resmini beğendi olarak tıkladım çok tatlııııı. bu arada yanlıs anlaşlmasın facede çevrimdısıyım, haticeyle özel mesajlasıyoruzz. bu arada 1 kilo almayı nasıl başardıysan maşallahhhhh tatlım 7 aya 7 kilo aldım
hıım gördüm şimdiiiii seniii bende genelde çevrim dışıyım canım ya ben 4.5 ay çok çektiim hergün ye çıkar ye çıkarrrrrrr şu 15 gündür birazdaha iyiyim toplam hamilelikte 8 kilo verdim daha 1 kilosunu alabildim yemek yiyemiyorum çok soğandan tiksindimmmmm o bakımdan aman olsun sende az alışınnnama bence süper canım kiloya takılmayın yiyemedikten sonra keşke herşeyi yiyebilsem çıkarmasamda kilo almış olsaydıımmm
hıım gördüm şimdiiiii seniii bende genelde çevrim dışıyım canım ya ben 4.5 ay çok çektiim hergün ye çıkar ye çıkarrrrrrr şu 15 gündür birazdaha iyiyim toplam hamilelikte 8 kilo verdim daha 1 kilosunu alabildim yemek yiyemiyorum çok soğandan tiksindimmmmm o bakımdan aman olsun sende az alışınnnama bence süper canım kiloya takılmayın yiyemedikten sonra keşke herşeyi yiyebilsem çıkarmasamda kilo almış olsaydıımmm
haklısın canım bende ilk 5 ay hep kustum.yemek yiyordum ama direk çıkarıyordum ilk 4 ayda 2 kilo alabilmiştim.sağlıkla gelsinlerde inan şişko gezmeyede hazırım . malum sende zor kavuştun bu bebeğe , benim gibi
AZRACIM bende 4 ay dan sonra rahatlayabildim ancak,özellkle sabahları çok çkarıyordum,şimdi daha iyiyim çok şükür ama şöyle diyim,hamile kaldığımda kilom fazlaydı boyuma göre,69 dum 4 ayda 65 e indim ve şimdi 66 yım 4,5 aylık bebişim.
iyimi gidiyor kötümü açıkçası bilemiyorum
reyyyannncım gayet iyisin tatlım emin ol :) bu arada haziran ayında hepimiz bebiş için uğraşyorduk hergün bir heves , bir umut ne güzel şimdi seninde hamiş oldugunu okuyorum. aylardır girmiyoum buraya bir çok arkadaşı faceden takip ediyorum ama seni şimdi öğrendim... kızınmı oğlumnmu oluyor canm
slm millettt nasılsınız.
kimler var bakiym.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?