neyse kimse yok galiba meraba
slmımı alan göremedim,iyi akşamlar
hoşgeldin meliss,şimdilik burdayım ben.daha yemek yiyecez,eşimin zoruyla bööö demek gleiyor içimden ama zorlayacam bu sefer kendimi.
yaa insan nasıl da alıngan oluyo dimi :)
ve aleyküm selammmmmm hoşgledinnn
ahhh bneim koca ne çeker benden bi bilsen
hadi yaa yeni mi öğrendin,yaa demi canım yaa,ne dualar ne muhabbetlerdi,herkes hamiş kalsak diye nelerdne konuşurdu,şimdi çok azımız kaldı o zamandan bu yana.
oğluşum geliyor inşaalah canım.
battaniyesini örmeye başladım bile:)
şükür bugünlerimize
canııım benim son 1 haftakabızlık başlamadı pek olmazdım çünküüüü kasıklarda ağrı ben rüyamda görmüştüm ondan evde yapmıştım çift çizgi çıkınca hemen koşup kan tahlili vermiştim ondan da belli olunca işte şimdi 20 haftalık hamileyim canım benimde ilk olacak rabbimin izniyle bi düşüğümden sonraaaa:93: tşk ederim ...Evhan inşallah hamileyimdir sen nasıl öğrendin kan testi ilemi yoksa çubuklamı aslında regliminde gelmesini bekliyorum o zaman daha net çıkar diye düşünüyorum kafam çok karıştı çok fazla okuyorum inceliyorum kafam allak bullak oldu ya sanki midemde bişe var böyle yumruk gibi bişey otumuş kalkmıyo ilk defa bana böyle şeyler oluyor akşama dogruda hafif bulantı oluyo varla yok arası yani offffffff bilmiyorum bu konuları paylaşıcak arkadaşlarım olmadığı için sizle konuşuyorum sorularımla sıkmıyorum umarım birde ilk çocuk olucak ya heyecanı daha farklı işte :26:
sanada hayırlı akşamlar kuzum nasılsınhayırlı akşmlar hanımlar nasılsınız
slm millettt nasılsınız.
kimler var bakiym.
kıslar iii akşamlar ya bis orum var şimdi biz tam olarak kaçıncı haftada doğuruoss ya benim kafam karıştı da 40 hafta 1o aylık oluo ya
AY HESABI
1-4 hafta arası = döllenme zamanı
5-8 hafta arası = 1.ay
9-12 hafta arası = 2.ay
13-16 hafta arası = 3.ay
17-20 hafta arası = 4.ay
21-24 hafta arası = 5.ay
25-28 hafta arası = 6.ay
29-32 hafta arası = 7.ay
33-36 hafta arası = 8.ay
37-40 hafta arası = 9.ay
belki yardımcı olur canım sana
günaydın ebrarcığım bende keşke şimdi işte olsam diyorum .... sıkıldım evde oturmaktan...Günaydın kuzucuklarımm
ya burdada yağmur var ve sabah yağmuru görünce hiç işe gelmek istemedim
öğlene kadar uyumaka istedimmm
günaydın ebrarcığım bende keşke şimdi işte olsam diyorum .... Sıkıldım evde oturmaktan...
gül günaydın burasıda bayağı soğuda.. Bende kursa başladım şimdilik kurdela nakışı işleyeceğiz havluya ne yapayım evde oturmaktan bunaldımmm...
oh ne güselll boş durmakdan iyidir hemde bişiler öğrenmiş oluyosun. Evde kaldımı bende giderdim kurslars.
Naber ebrarımm prensesimiz nasıl geçmiş sayfalarda yiğenimin resmi var sanırım 5-6 sayfalarda baksana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?