Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

hoşgeldin meliss,şimdilik burdayım ben.daha yemek yiyecez,eşimin zoruyla bööö demek gleiyor içimden ama zorlayacam bu sefer kendimi.

ahh şükür yani bende çıkıyodum şimdi,çok oturamicam,midem çok kötü,ara ara birden çıkartıcak gibi ağzıma geliyo ama çıkartmadım henüz,sık sık bişeyler yemeğe çalışıyorum tuzlu peynir filan okuldan anca geldik biraz atıştırdık çocuklarla yeni,eşim gelene kadar uyucam biraz.günlerdir çok yoruluyorum halılarım geldi bugün yıkamadan temizlik yapıyorum neyseki yarın biticek inş,bir yandan çocukların okulu kermesi,yerli malı var bu hafta onlara hazırlık yaptım bugün çarşambada diğerini yapıcam.

ayyyy benimde Rüzgar adında oğluşum oluyor tatlım. hepimizin yavrularını allah kucağımıza almayıda nasip etsin. kısmetse şubatın ilk haftası alıyorum bebişimi kollarıma

canııım benim son 1 haftakabızlık başlamadı pek olmazdım çünküüüü kasıklarda ağrı ben rüyamda görmüştüm ondan evde yapmıştım çift çizgi çıkınca hemen koşup kan tahlili vermiştim ondan da belli olunca işte şimdi 20 haftalık hamileyim canım benimde ilk olacak rabbimin izniyle bi düşüğümden sonraaaa

hayırlı akşmlar hanımlar nasılsınız
sanada hayırlı akşamlar kuzum nasılsın

slm millettt nasılsınız.
kimler var bakiym.

hoşgeldin canımcım nasılsın nasıl oldun bak nhe işi kız biraz dinlen bak onda sonra telaşlanıyon zilli

kıslar iii akşamlar ya bis orum var şimdi biz tam olarak kaçıncı haftada doğuruoss ya benim kafam karıştı da 40 hafta 1o aylık oluo ya

kıslar iii akşamlar ya bis orum var şimdi biz tam olarak kaçıncı haftada doğuruoss ya benim kafam karıştı da 40 hafta 1o aylık oluo ya

AY HESABI
1-4 hafta arası = döllenme zamanı
5-8 hafta arası = 1.ay
9-12 hafta arası = 2.ay
13-16 hafta arası = 3.ay
17-20 hafta arası = 4.ay
21-24 hafta arası = 5.ay
25-28 hafta arası = 6.ay
29-32 hafta arası = 7.ay
33-36 hafta arası = 8.ay
37-40 hafta arası = 9.ay

belki yardımcı olur canım sana

saol canım bende diom mümkün diil 40 haftada mıı doğuo die

kızlar yine sustunuz neyseeeeeeee bende çıkıyorum kociş gelir birazdan öptümmm çoookkkk herkesi iyi akşamlar iyi geceler a.e.o

günaydın hanımlar nabersiniz bennn iyimm şükür koşturmaca işe geldik yine. çook soğuk yaff donuyom yağmurda yağıyo evde olup uyumak vardı şimdi.

gül günaydın burasıda bayağı soğuda.. Bende kursa başladım şimdilik kurdela nakışı işleyeceğiz havluya ne yapayım evde oturmaktan bunaldımmm...

Günaydın kuzucuklarımm
ya burdada yağmur var ve sabah yağmuru görünce hiç işe gelmek istemedim
öğlene kadar uyumaka istedimmm

gül günaydın burasıda bayağı soğuda.. Bende kursa başladım şimdilik kurdela nakışı işleyeceğiz havluya ne yapayım evde oturmaktan bunaldımmm...

oh ne güselll boş durmakdan iyidir hemde bişiler öğrenmiş oluyosun. evde kaldımı bende giderdim kurslars.
naber ebrarımm prensesimiz nasıl geçmiş sayfalarda yiğenimin resmi var sanırım 5-6 sayfalarda baksana.

prenses iyi teyzesi ewet canım dün gördüm yeğeninin resimlerini sen yoktun diye bişey yazamadım maşallah kuzuya çok tatlı allah analı babalı büyütsün inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…