Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Günaydın hanımlar nasılsınız?

ayın 20 sine kadar yerime baksana yaa
Bu ay faturaları 20 sinde bitirmem lazım da
valla hemen gelirim asla hayır demem....
evet canım başka çarem yok..
Günaydın hanımlar nasılsınız?
günaydın eflalim iyiyiz sen nasılsın bakalım...

prenses iyi teyzesi ewet canım dün gördüm yeğeninin resimlerini sen yoktun diye bişey yazamadım maşallah kuzuya çok tatlı allah analı babalı büyütsün inş.

kaçgündür morallerim bozukdu dün resimlerini gördümmm çok iyi hissediyom kendimi şimdi. yılbaşında gidicem allah nasip ederse. 1 gece kalıp gelcem yoksa duramıycam merakdan oğlanıda çok ösledim. 1 gecede olsa değer görmeye.
eflal hoşgeldin naber cnm

Hoşbuldum kızlar hamdolsun eşim dün çiçek alıp gelmiş şok oldum evlilik yıldönümümüzde bile bişey yapmamaştı beni üzdüğünü anlamış sonunda birde rüyasında öldüğümü görmüş falan neyse hep kötü haber verecek değilimya size:)

Gül yeğenini bende gördüm maşaallah 8 aylık ama kilosu çok iyi darısı başına canım

gülüm noldu canım sana moralin niye bozuk kuşumm
git gör tabi biraz için rahatlar

ömrün uzamış ama illa rüyada görüncemi böle iyi davranması lasım keşke herzaman böyle olsa. ama sonucda hatasını anlamış güsel yanı bu. gerçi konyu bilmeden yorum yapıyorum. adına sevindim.
cnmm 2,400 müş ama annem çoook küçük dio resimlerde büyük çıkıyo. en ufak zıbınlar bile gelmiyomuş büyükmüş. nasıl adam olcak bilmem. allah ım korusun.

çok tatlı şu avatarındaki erkek bebek inşallah senin oğlanda böle olurr. nasıl prensimiz bakalım.

Ay amin inşaallah hayalimdeki oğlum o eşime diyorum hep saçı siyah olsun bemim gibi düz olsun gözleri yeşil olsun seninki gibi kaşlarıda sana benzesin cildide benzesin eşim diyor e ne kaldı diyorum benim minik burnuma benzesin burnu seninkine benzemesinde:) benden saçını burnunu alsın yeter gerisi babasına benzesin inşallah sağlıklı bir şekilde:))
Seninde inşaallah böyle tatlı oğlun olur gül:)

gülüm merak etme ya öyle ufak bebekler daha çabuk toparlanıyor canım
benim yiğenim öyledi şimdi kilosuda boyuda beni ikiye katlıyoo benim teyzemmiş gibi duruyoo

gülüm noldu canım sana moralin niye bozuk kuşumm
git gör tabi biraz için rahatlar

cnmm göremedim die moralim bozukdu bide biraz kendiminde neden olmuyo die üzüldüm. geçen akşam yalnız kalınca elektriksiz daha çok anladım hissettim evde bir ufaklığın yokluğunun. bir can yoldaşı olurdu bana. neyse. rabbim vermedikce olmuyor elden gelen bişi yok

Canım o küçük doğmuşya çok çabuk kilo alır emin ol kilosu düşük doğanlar daha çabuk toparlanıyor ablamın kızı evlat edindiği öyle zayıftıki geldiğinde şimdi obez oldu kız:))

Aman gül anladıda ne olacak yine aynı şeyleri yapacak biliyorum o yüzden çok tepki vermedim çiçeğine gerçekten sevinemedim çok kırıyor beni çok üzülmüş rüyasında oğlumla yıllar geçiyor yinede perişandık diyor:)) diycem sende ben ölünce beni bekliycen sanki evlenirsin diye kızacak ama öyle bişey olsa hangi erkek beklerki inanmıyırum ben yani

gülümmm yapma böyle yaa bak bende üzülüyorum sen üzülünce
inş.hayırlısıyla verecek rabbim sana da sadece biraz sabır

Gül canım seninde olacak Allah'ın izniyle içini ferah tut ne olur.Burda konuşucaz yine senin hamilelik telaşınıda:)

haklısın cnmm erkekler değişmez can çıkar huy çıkmaz. artık alışman lazım cnm böyle kabullencen eşini geçinmek için. kendinide üzme yıprattığına değmez. kulak arkası yap sölediklerini bence.
ebrarımm haklısın sabır lasımm da işde bazen düşüyo aklıma üsülüyom.elimde deil.

Gül canım seninde olacak Allah'ın izniyle içini ferah tut ne olur.Burda konuşucaz yine senin hamilelik telaşınıda:)

inşallah cnmm ilk evlendiğimde perde olduğu halde hiç bebekdüşünmüyorduk 2 kere hamile kaldım şimdii neden olmuyo herşey normalken ona üsülüyom. neyseeee vardır vakti saati zamanı inşallah birgün bende buraya yazarım hamileyim die.

üzülme lütfen gülüm yaa
bak hepimiz aynıydık ama şimdi rabbim verdi meleklerimizi
fundayı düşünsene onun kadar karamsar biri daha tanımadım ben ama şimdi
bebği onunla seninde en kısa zamanda olcak bitanem ama biraz bekle

buarada didem nerlerdeeeeee bilen varmı işleri yoğunda olsa girerdi mutlaka akşamlarıda yazardı. işyerinde yazamasa. hasta falanmı acaba.

Canım düşündüğün için olmuyor ne kadar düşünmüyorum desende kafanın bir köşesinde hep oluyor birde böyle doğum hamilelik habelerini okudukça için buruklaşıyor bizde yaşadık aynılarını sabır canım sabır gerçekten zor ama hani varya bir söz sabır acıdır ama meyvesi tatlıdır diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…