valla hemen gelirim asla hayır demem....ayın 20 sine kadar yerime baksana yaa
Bu ay faturaları 20 sinde bitirmem lazım da
evet canım başka çarem yok..oh ne güselll boş durmakdan iyidir hemde bişiler öğrenmiş oluyosun. evde kaldımı bende giderdim kurslars.
naber ebrarımm prensesimiz nasıl geçmiş sayfalarda yiğenimin resmi var sanırım 5-6 sayfalarda baksana.
günaydın eflalim iyiyiz sen nasılsın bakalım...Günaydın hanımlar nasılsınız?
günaydın hanımlar nasılsınız?
prenses iyi teyzesi ewet canım dün gördüm yeğeninin resimlerini sen yoktun diye bişey yazamadım maşallah kuzuya çok tatlı allah analı babalı büyütsün inş.
Günaydın hanımlar nasılsınız?
kaçgündür morallerim bozukdu dün resimlerini gördümmm çok iyi hissediyom kendimi şimdi. yılbaşında gidicem allah nasip ederse. 1 gece kalıp gelcem yoksa duramıycam merakdan oğlanıda çok ösledim. 1 gecede olsa değer görmeye.
eflal hoşgeldin naber cnm
Hoşbuldum kızlar hamdolsun eşim dün çiçek alıp gelmiş şok oldum evlilik yıldönümümüzde bile bişey yapmamaştı beni üzdüğünü anlamış sonunda birde rüyasında öldüğümü görmüş falan neyse hep kötü haber verecek değilimya size:)
Gül yeğenini bende gördüm maşaallah 8 aylık ama kilosu çok iyidarısı başına canım
çok tatlı şu avatarındaki erkek bebek inşallah senin oğlanda böle olurr. nasıl prensimiz bakalım.
gülüm noldu canım sana moralin niye bozuk kuşumm
git gör tabi biraz için rahatlar
ömrün uzamış ama illa rüyada görüncemi böle iyi davranması lasım keşke herzaman böyle olsa. ama sonucda hatasını anlamış güsel yanı bu. gerçi konyu bilmeden yorum yapıyorum. adına sevindim.
cnmm 2,400 müş ama annem çoook küçük dio resimlerde büyük çıkıyo. en ufak zıbınlar bile gelmiyomuş büyükmüş. nasıl adam olcak bilmem. allah ım korusun.
cnmm göremedim die moralim bozukdu bide biraz kendiminde neden olmuyo die üzüldüm. geçen akşam yalnız kalınca elektriksiz daha çok anladım hissettim evde bir ufaklığın yokluğunun. bir can yoldaşı olurdu bana. neyse. rabbim vermedikce olmuyor elden gelen bişi yok
Canım o küçük doğmuşya çok çabuk kilo alır emin ol kilosu düşük doğanlar daha çabuk toparlanıyor ablamın kızı evlat edindiği öyle zayıftıki geldiğinde şimdi obez oldu kız:))
Aman gül anladıda ne olacak yine aynı şeyleri yapacak biliyorum o yüzden çok tepki vermedim çiçeğine gerçekten sevinemedim çok kırıyor beni çok üzülmüş rüyasında oğlumla yıllar geçiyor yinede perişandık diyor:)) diycem sende ben ölünce beni bekliycen sanki evlenirsin diye kızacak ama öyle bişey olsa hangi erkek beklerki inanmıyırum ben yani
Gül canım seninde olacak Allah'ın izniyle içini ferah tut ne olur.Burda konuşucaz yine senin hamilelik telaşınıda:)
inşallah cnmm ilk evlendiğimde perde olduğu halde hiç bebekdüşünmüyorduk 2 kere hamile kaldım şimdii neden olmuyo herşey normalken ona üsülüyom. neyseeee vardır vakti saati zamanı inşallah birgün bende buraya yazarım hamileyim die.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?