Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

yok tatlım yanlış anşamayız biz sen rahat ol hepimiz aynı amaç için üye olduk.sonra kopamadık birbirimizden sende öyle olacaksın gör bak..bende öğretmenim meslektaşız

merhaba kızlar konu cevaplama paneli çıkmış bide ben sayfanın altında cevap yazacağımız yer çıkarmı diye açtım ama sitede sorun var sanırım bir türlü oturtamadılar yaneeee

hımm ii 2.dönemi kapatıon inşşş ya tatlım benim doğum 2 haziran allah izin verirse ben ne zman ayrılmalıyım mart sonu dimi

canım tam 33+ 0 olduğunda izne ayrılma hakkını elde ediyoruz ay olarak değilde hafta hafta bak o zaman doğru oluyo

yok tatlım yanlış anşamayız biz sen rahat ol hepimiz aynı amaç için üye olduk.sonra kopamadık birbirimizden sende öyle olacaksın gör bak..bende öğretmenim meslektaşız

Ne bileyim biraz tepkili gibiydi cevapları,her cevabımda söyledim halbuki , ben tamamiyle iyi niyetle yazdım.Yeni üye olduğum için ceza uygulaması falan kaç defa tekrarlamış ya,hatta kimseye nerlerdesiniz bile demeyin demişler,o yüzden.Yoksa belirttiğim gibi ben bi çok cevabımı sizin topicten aldım,Bi de ayrı olmanızı istememin sebebi siz daha deneyimlisiniz sizin topic 4378 . sayfalarda her gelen başlığa göre giriyor iki bişey yazıyor çıkıyor,bi bilgi paylaşımı olmuyor o zaman diye.

Ayrı bi topic sizleri bulma açısından daha iyi olurdu,oldu da zaten aynı başlığın 3 ile.

evhannnnnhiç sorma 10 kilo aldım şimdiden çok fena gidiyo ..senin bebiş sağlıklıysa çok güzel valla maşallah sana

aman olsun tatlım ben hiç bişey yiyemiyom bak içim kalkıyo hala canım istesede olmuyooo pekkk soğandan domatesten tiksindim düşün ve su içemiyorum anca 2 büyük bardak okadar içtiğim an çıkıyo ben süt yoğurt ve peynirle besleniyom sdece ama bebişim sağilıklı rabbime şükür dr öyle dedi

yha kızlar peçeteye çok az kan geldi ama reglime daha var 7 gün var yha sizce neden olabilir belim ve kasıklarım ağrıyor.... lütfen yardım edinn kızzlarrrr
bebişim evhana katılıyorum canım bu topik bizlere ait sende aramıza katılmak istersen buyur yok ben sadece hamileliği bekleyenlerle olacam dersende sen bilirsinnn ama hamişlerimizi kimse çıkartamaz topiğimizden

inş yerleşmedirrrrr inş yerleşmerdiiirr

esracım tşk ederim canım
hayırdır kız canın ne istediii bakalım geçmişi okuyamadım da

eğer olursa varya allahım daha ne isterimki
kızlar burası biraz daha ferah geldi bana nden acaba :))

Deminden beri ben ne diyorum işte bu yüzden;her gelen başlığa göre dalıyor iki bişey yazıyor çıkıyordu,paylaşım yoktu,siz bi de başlığı değiştirseniz daha iyi olurdu.Tanıyan zaten birbirini buluyor.Çünkü sizler arası sohbet farklı,iletişiminiz kurulmuş artık,ben hamile değilim ama sizleri okuyorum,çünkü diğer topiclerde paylaşım yok...

İnşaallah en kısa zamanda Allah bana da nasip ederde hamileliği sizlerle daha çok şeyler paylaşabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…