Ben yeni üye oldum,bu topiği 1. sayfadan itibaren okursan anlarsın,sanırım evhan ve tooxic tarafından yanlış anlaşıldım,halbuki yazdıklarım da hiç kötü niyet yok,hep iyi bahsettim sizlerden 3. sayfada cevaplarım var.
Tanışalım arkadaşım öğretmenim ben.
Ay sağol canım benim canım havuçlu pasta istiyor bi ara onu yapıcam malzemelerini alıyim da
eğer olursa varya allahım daha ne isterimkiamin tabiki neden olmasınnn senin ailende varsa olabiliomuş
hımm ii 2.dönemi kapatıon inşşş ya tatlım benim doğum 2 haziran allah izin verirse ben ne zman ayrılmalıyım mart sonu dimi
yok tatlım yanlış anşamayız biz sen rahat ol hepimiz aynı amaç için üye olduk.sonra kopamadık birbirimizden sende öyle olacaksın gör bak..bende öğretmenim meslektaşız
ebrucum hamile kaldığında kaç kiloydun
evhannnnnhiç sorma 10 kilo aldım şimdiden çok fena gidiyo ..senin bebiş sağlıklıysa çok güzel valla maşallah sana
canım tam 33+ 0 olduğunda izne ayrılma hakkını elde ediyoruz ay olarak değilde hafta hafta bak o zaman doğru oluyo
yha kızlar peçeteye çok az kan geldi ama reglime daha var 7 gün var yha sizce neden olabilir belim ve kasıklarım ağrıyor.... lütfen yardım edinn kızzlarrrr
bebişim evhana katılıyorum canım bu topik bizlere ait sende aramıza katılmak istersen buyur yok ben sadece hamileliği bekleyenlerle olacam dersende sen bilirsinnn ama hamişlerimizi kimse çıkartamaz topiğimizden
yapta yiyekkk kıı işte amcım buydu seni davet edio gibi yapıp kendimi davet ettirmek
Niye öyle dedin ki kızzz zuhal yok merak etme aşermiyorum :)
eğer olursa varya allahım daha ne isterimki
kızlar burası biraz daha ferah geldi bana nden acaba :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?