iyiyim kuşum sen nasılsıngül abla değerlerden pek anlamadığım için yorum yapamıyorum kusura bakma ama inş normaldir,nasılsın iyimisin bayadır görüşemedik seninle.....
eflalim hoşgeldin cnm sen nasılsın...
kepeklimle didemim yokmu ay slmsızlar nolcek
ebrarım nasılsın kuşum bebişin nasıl,benim karın ağrım dün gecede devam etti şimdide belim ağrıyo...
evt mslissss bayadır görüşemiyoz iyilik işde tedaviye başladık hayırlısı artık sen nasılsın rahatladımı miden biraz
ebrarım senin kaçtı prolaktinin. değeri. yazsana bi sessiz kaldığın için senden şüpeleniyom bişi bilonda sölemiyon diye. tabiki en iyisini dr. yorumluycak ama bi fikir alıyom szlerdende.
abbooooooo sen söyleyince ben sinir oldum bee
canım rabbim yardımcın olsun ne diyim ben
inş tedavin başarıyla sonuçlanır cnm,stres yapma drun dediklerine harfiyen yerine getirmeye çalış sonuç iyi olsun,umarım tez zamanda kızlarında dediği gibi 5izlerin olurrrrevt mslissss bayadır görüşemiyoz iyilik işde tedaviye başladık hayırlısı artık sen nasılsın rahatladımı miden biraz
ebrarım senin kaçtı prolaktinin. değeri. yazsana bi sessiz kaldığın için senden şüpeleniyom bişi bilonda sölemiyon diye. tabiki en iyisini dr. yorumluycak ama bi fikir alıyom szlerdende.
Canım doktorun diyeceği belli hanım hanım sen kafaya çok takmışsın turp gibisin hiçbirşeyin yok diyecek:) doktorun benim doktor gibi çatlak değilse herşey güzel geçer benimki kist var diye beni bunalıma sokacaktı sonra rahmin ters dedi ama ben ne yaptım yılmadım araştırdım o pis kadının para yemek için bebi kokuttuğunu anladım
Günaydın canım nasılsın haftasonu alışveriş yapmışsın okudum:)
Hoşbuldum canım hamdolsun dünden yorgunum misafirlerim vardı dün sabah eşim ağlatıp gitti başım ağrıdı sonra misafirler beni delirtti e yorgunluğun üstüne benim sıpa kendini yine aşağılara attı kasıklarımda tepinip duruyor eşime diyorum biraz ıkınsam çıkıp el sallıycak anne ne haber ya diyeSenin bulantılar devam anlaşılan az kaldı canım inşaallah çabuk geçer
haklısın eflal bencede dediğin gibi gicek baksana yumoşlar hormonlar iyi çıktı.
bi eşimin tahlili kaldı oda yaptırsın ne çıkıcak bakalım. gerçi adam 2 kere hamile bıraktı beni sorun yoktur umarım
inş tedavin başarıyla sonuçlanır cnm,stres yapma drun dediklerine harfiyen yerine getirmeye çalış sonuç iyi olsun,umarım tez zamanda kızlarında dediği gibi 5izlerin olurrrr
yok cnm bulantılarım hafifledi çok şükür de karın ağrısı ve bel ağrısı çekiyorum aradada kasık ağrısı dışında iyi olmaya çalışıyorum işte.bunada şükür
haklısın eflal bencede dediğin gibi gicek baksana yumoşlar hormonlar iyi çıktı.
bi eşimin tahlili kaldı oda yaptırsın ne çıkıcak bakalım. gerçi adam 2 kere hamile bıraktı beni sorun yoktur umarım
kader utansın diyorum başka birşey demiyorum artık cuma günki randevumu yarına almayı düşünüyorum 2 de rapor alırım diye düşünüyorum bakalım nasıl olucak gitsem duyarım dimi bebeğimin kalp atışlarını 7 hafta şuanda
Canım doktorun diyeceği belli hanım hanım sen kafaya çok takmışsın turp gibisin hiçbirşeyin yok diyecek:) doktorun benim doktor gibi çatlak değilse herşey güzel geçer benimki kist var diye beni bunalıma sokacaktı sonra rahmin ters dedi ama ben ne yaptım yılmadım araştırdım o pis kadının para yemek için bebi kokuttuğunu anladım
Günaydın canım nasılsın haftasonu alışveriş yapmışsın okudum:)
Hoşbuldum canım hamdolsun dünden yorgunum misafirlerim vardı dün sabah eşim ağlatıp gitti başım ağrıdı sonra misafirler beni delirtti e yorgunluğun üstüne benim sıpa kendini yine aşağılara attı kasıklarımda tepinip duruyor eşime diyorum biraz ıkınsam çıkıp el sallıycak anne ne haber ya diyeSenin bulantılar devam anlaşılan az kaldı canım inşaallah çabuk geçer
günaydin kizlar
günaydın kızlar nasılsınz özledim sizleri bir bakem dedim
gülümm tahlillerinin temiz çıkmasına sevindim canımm inşş ilk ay hamiş kalırsın canımmm benimmmmm ayyyy çok mutlu oldummmmmmmmmmm
günaydin kizlar
günaydınn hatunlarrrr beni sorarsanız iyiyimmmm...günaydın kızlar nasılsınz özledim sizleri bir bakem dedim
gülümm tahlillerinin temiz çıkmasına sevindim canımm inşş ilk ay hamiş kalırsın canımmm benimmmmm ayyyy çok mutlu oldummmmmmmmmmm
huu huu hanımlar gelıp gidiyorum ..naber nasılsınız..
Bende öyle kepeklim karabatak gibiyim görünüp kayboluyorum:)
he valla işler sıkıcı bugun..burada da kımsenın keyfi yok sanırsam.sohbet naber nasılsından oteye gecmemıs.
saol cnmmmm bende ilk adan istiyorum bakalım. hadi sende bebişi görcen umarım iyidir. zaman geçmek bilmez şimdi sanagül abla tahlillerin iyi cikmis hadi gözümüz aydin. insallahta ilk ayda hemen hamile kalirsin.
kizlar 6bucuk saat sonra bebisimi görcem. ay her defasinda insan nasil heyecanlaniyo ya
evt bencede sorun yoktur eşimde ama yine de yaptırmakda fayda var.tahlilerde sorun yokmuş çok sevindim senin adına eşinde de bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum dediğin gibi 2 kere hamile kalmışsın inş bi sorun çıkmaz canım
inş tedavin başarıyla sonuçlanır cnm,stres yapma drun dediklerine harfiyen yerine getirmeye çalış sonuç iyi olsun,umarım tez zamanda kızlarında dediği gibi 5izlerin olurrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?