Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

iyiyim kuşum sen nasılsın
yawru kuşum normaldir ağrılar ama çok rahatsız olduysan bi görün dr a
için rahat etsin en azından

bidenem deli deli konuşma kız sessiz kalmak deil işler yoğun
sıkıntılı hastalar gidip geliyo pek yazamıyorum
benim prolaktin 50 olmuştu tatlım 1 ay sonra baktırdım 8 e düşmüştü zaten o düşerken hamile kalmışım

haklısın eflal bencede dediğin gibi gicek baksana yumoşlar hormonlar iyi çıktı.
bi eşimin tahlili kaldı oda yaptırsın ne çıkıcak bakalım. gerçi adam 2 kere hamile bıraktı beni sorun yoktur umarım

abbooooooo sen söyleyince ben sinir oldum bee
canım rabbim yardımcın olsun ne diyim ben

kader utansın diyorum başka birşey demiyorum artık cuma günki randevumu yarına almayı düşünüyorum 2 de rapor alırım diye düşünüyorum bakalım nasıl olucak gitsem duyarım dimi bebeğimin kalp atışlarını 7 hafta şuanda

inş tedavin başarıyla sonuçlanır cnm,stres yapma drun dediklerine harfiyen yerine getirmeye çalış sonuç iyi olsun,umarım tez zamanda kızlarında dediği gibi 5izlerin olurrrr

yok cnm bulantılarım hafifledi çok şükür de karın ağrısı ve bel ağrısı çekiyorum aradada kasık ağrısı dışında iyi olmaya çalışıyorum işte.bunada şükür

E o zaman eşindede yok bişey sen yinede keçiboynuzu yedir adama ben yedirmiştim:)

İyi bari bulantı azalmış canım ağrı bendede oldu normal deniliyor ama en iyisi kendi doktoruna sormak insan anca öyle rahatlıyor.

günaydın kızlar nasılsınz özledim sizleri bir bakem dedim

gülümm tahlillerinin temiz çıkmasına sevindim canımm inşş ilk ay hamiş kalırsın canımmm benimmmmm ayyyy çok mutlu oldummmmmmmmmmm

tahlilerde sorun yokmuş çok sevindim senin adına eşinde de bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum dediğin gibi 2 kere hamile kalmışsın inş bi sorun çıkmaz canım

canım walla çok iyi edersin al raporunu otur dinlen evinde biraz

evet eflalim alışveriş yaptım kızıma cicişler aldım

günaydin kizlar

günaydın sumrucumm

gülümm tahlillerinin temiz çıkmasına sevindim canımm inşş ilk ay hamiş kalırsın canımmm benimmmmm ayyyy çok mutlu oldummmmmmmmmmm

günaydın canım biz iyiyiz sen nasılsın
bizde seni özledik cadıı

gül abla tahlillerin iyi cikmis hadi gözümüz aydin. insallahta ilk ayda hemen hamile kalirsin.

kizlar 6bucuk saat sonra bebisimi görcem. ay her defasinda insan nasil heyecanlaniyo ya

günaydin kizlar

günaydınn hatunlarrrr beni sorarsanız iyiyimmmm...
ya sizler bakalım nasılsınız

he valla işler sıkıcı bugun..burada da kımsenın keyfi yok sanırsam.sohbet naber nasılsından oteye gecmemıs.

Öyle valla bende garibim bugün hep uyumak istiyorum işlerde çok ama yapmak isteyen yok kız ben hiç çalışmak istemiyorum bebek olduktan sonrada:) Kaynanamla görümcem biz bakarız çocuğa sen çalışırsın diyolar o zaman hiç çalışasım gelmiyo napcam bilmiyom ama burda çalışmak istemiyorum artık:)

gül abla tahlillerin iyi cikmis hadi gözümüz aydin. insallahta ilk ayda hemen hamile kalirsin.

kizlar 6bucuk saat sonra bebisimi görcem. ay her defasinda insan nasil heyecanlaniyo ya
saol cnmmmm bende ilk adan istiyorum bakalım. hadi sende bebişi görcen umarım iyidir. zaman geçmek bilmez şimdi sana
tahlilerde sorun yokmuş çok sevindim senin adına eşinde de bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum dediğin gibi 2 kere hamile kalmışsın inş bi sorun çıkmaz canım
evt bencede sorun yoktur eşimde ama yine de yaptırmakda fayda var.

inş tedavin başarıyla sonuçlanır cnm,stres yapma drun dediklerine harfiyen yerine getirmeye çalış sonuç iyi olsun,umarım tez zamanda kızlarında dediği gibi 5izlerin olurrrr

abbboooooooooooooo 5 iz deme bacımmm ben en son üçüze razıyım cidden doktorada sölicem çoğul riski varsa kabul dicem. beynimi yıkadınız sonunda

Kızlar Neşeniz yerine gelsin:)
ANASININ EVİNDEN KADINI GETİRTMENİN YOLU…!

Yurdum insanından Osman amcanın hanımı, memleketteki anasının yanına gitmiş ve epey zamandır gelmemiştir. Cep teflonuyla yaptığı çağırma istemlerine cevap alamayan Osman amcanın; çamaşır, bulaşık, yemek, temizlik ve çocuklarla uğraşmaktan takadı tükenmiştir. Kadınını son kez çağırmak için telefona sarılmış, ancak anasının yanından gelmek istemeyen kadın, telefona cevap bile vermemiştir. Bunun üzerine Osman amca mesaj atmaya karar vermiştir. İşte o mesaj;

Kadınım bu sağa son mesajım.
Bebelerinen evde oturup ağlarım.
Çamaşır, bulaşık tarih yaptı.
Kadınım ben bu işlerden ne ağnarım.
Bi tokat salladım değmedi bile,
La bok mu var babağan evinde.
Ula ne bilinmez bir avradmışşın,
Bebelerinen beni mevlam gayırsın.
Arkadaşın Hatçe yan yan bakıyo.
Üzelme Osman abi deyiveriyo,
Bebelerin başını okşayarakatan,
Kendi düşen ağlamaz deyip gülüveriyo.
Bugün geliverdi zabahın köründe,
Vallahi gecelik vardı zillinin üzerinde.
Bulaşığa daldı, çamaşırı yıkadı,
La kadınım bak göğnüm çok daraldı.
Bebeleri banyoya sokup yıkayıverdi.
Osman abi sende gir, keseleyim diyiverdi.
Bende büğün olmaz yarın diyiverdim,
La kadınım sağa bir şans daha verdim.
Zabaha kadar geliyosan gel eve,
Vallahi gelmezsen böyük tehlike.
Hatçe bekliyor elinde kese,
Vallah keseynen kalsa keşke.

“ hadi bakalım gelmesinde göreyim.” diye söylenerek mesajını gönderen Osman amca; mızıldanmakta olan çocuğuna; “meraklanma yavrum anan ağşama evde” diyordu. 

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…