Kızlar Neşeniz yerine gelsin:)
ANASININ EVİNDEN KADINI GETİRTMENİN YOLU…!
Yurdum insanından Osman amcanın hanımı, memleketteki anasının yanına gitmiş ve epey zamandır gelmemiştir. Cep teflonuyla yaptığı çağırma istemlerine cevap alamayan Osman amcanın; çamaşır, bulaşık, yemek, temizlik ve çocuklarla uğraşmaktan takadı tükenmiştir. Kadınını son kez çağırmak için telefona sarılmış, ancak anasının yanından gelmek istemeyen kadın, telefona cevap bile vermemiştir. Bunun üzerine Osman amca mesaj atmaya karar vermiştir. İşte o mesaj;
Kadınım bu sağa son mesajım.
Bebelerinen evde oturup ağlarım.
Çamaşır, bulaşık tarih yaptı.
Kadınım ben bu işlerden ne ağnarım.
Bi tokat salladım değmedi bile,
La bok mu var babağan evinde.
Ula ne bilinmez bir avradmışşın,
Bebelerinen beni mevlam gayırsın.
Arkadaşın Hatçe yan yan bakıyo.
Üzelme Osman abi deyiveriyo,
Bebelerin başını okşayarakatan,
Kendi düşen ağlamaz deyip gülüveriyo.
Bugün geliverdi zabahın köründe,
Vallahi gecelik vardı zillinin üzerinde.
Bulaşığa daldı, çamaşırı yıkadı,
La kadınım bak göğnüm çok daraldı.
Bebeleri banyoya sokup yıkayıverdi.
Osman abi sende gir, keseleyim diyiverdi.
Bende büğün olmaz yarın diyiverdim,
La kadınım sağa bir şans daha verdim.
Zabaha kadar geliyosan gel eve,
Vallahi gelmezsen böyük tehlike.
Hatçe bekliyor elinde kese,
Vallah keseynen kalsa keşke.
“ hadi bakalım gelmesinde göreyim.” diye söylenerek mesajını gönderen Osman amca; mızıldanmakta olan çocuğuna; “meraklanma yavrum anan ağşama evde” diyordu. 
saol cnmmmm bende ilk adan istiyorum bakalım. hadi sende bebişi görcen umarım iyidir. zaman geçmek bilmez şimdi sana
evt bencede sorun yoktur eşimde ama yine de yaptırmakda fayda var.
abbboooooooooooooo 5 iz deme bacımmm ben en son üçüze razıyım cidden doktorada sölicem çoğul riski varsa kabul dicem. beynimi yıkadınız sonunda
kizlar ya birsey sorcam. ben hep epilasyon yapiyordum. bir kac kez jilet kullandim simdi epilasyon yine cok aciyo ya. evde agda nasil yapilir? kaynanama sormak istemiyorum o hep kendisi kaynatip evde yapiyo. sanki evde yapilan daha kolay oluyo gibime geldi. kadin 15 dakikada heryerine agda yapip bitti hemen ya. hazirinida kullandim bi ara ama heryere bulasiyo oda. bilen varsa bi tarif verse sevinirim.
Kızlar Neşeniz yerine gelsin:)
ANASININ EVİNDEN KADINI GETİRTMENİN YOLU…!
Yurdum insanından Osman amcanın hanımı, memleketteki anasının yanına gitmiş ve epey zamandır gelmemiştir. Cep teflonuyla yaptığı çağırma istemlerine cevap alamayan Osman amcanın; çamaşır, bulaşık, yemek, temizlik ve çocuklarla uğraşmaktan takadı tükenmiştir. Kadınını son kez çağırmak için telefona sarılmış, ancak anasının yanından gelmek istemeyen kadın, telefona cevap bile vermemiştir. Bunun üzerine Osman amca mesaj atmaya karar vermiştir. İşte o mesaj;
Kadınım bu sağa son mesajım.
Bebelerinen evde oturup ağlarım.
Çamaşır, bulaşık tarih yaptı.
Kadınım ben bu işlerden ne ağnarım.
Bi tokat salladım değmedi bile,
La bok mu var babağan evinde.
Ula ne bilinmez bir avradmışşın,
Bebelerinen beni mevlam gayırsın.
Arkadaşın Hatçe yan yan bakıyo.
Üzelme Osman abi deyiveriyo,
Bebelerin başını okşayarakatan,
Kendi düşen ağlamaz deyip gülüveriyo.
Bugün geliverdi zabahın köründe,
Vallahi gecelik vardı zillinin üzerinde.
Bulaşığa daldı, çamaşırı yıkadı,
La kadınım bak göğnüm çok daraldı.
Bebeleri banyoya sokup yıkayıverdi.
Osman abi sende gir, keseleyim diyiverdi.
Bende büğün olmaz yarın diyiverdim,
La kadınım sağa bir şans daha verdim.
Zabaha kadar geliyosan gel eve,
Vallahi gelmezsen böyük tehlike.
Hatçe bekliyor elinde kese,
Vallah keseynen kalsa keşke.
“ hadi bakalım gelmesinde göreyim.” diye söylenerek mesajını gönderen Osman amca; mızıldanmakta olan çocuğuna; “meraklanma yavrum anan ağşama evde” diyordu. 
EBRUUUCUM Güül test sonuçlerına masallah kızlar hep ii demiş ..ben cok ii bılmıyorum yorum yapamadım.ne zaman gıdeceksın doktora gostermeye..işallah tez zamnda Rabbım nasıp etsın..
ben evde kendim yapıyorum canım biraz acıyodu başlarda ama şimdi alıştım.sesunun turuncu bir kutu var al onu bi güzel ısıt ilke başka küçük küçük başla ağda yapacağın yere sür bezi yapıştırdır vee hızlıca çekkkk işte bu kadar ilk başta belki yarım saatini ama sonra 10 dk bitiyo ben sarışın olduğumun için 2 ay rahat ediyorum
EBRUUUCUM slmlar canım ..slmını gormemk deıl .işler yogun uzun zamandır cevap yamaıyorum..nasılsın bebegın nasıl.sen somestreden sonra izne ayrılacakmısın artık.
seastar slmlar bı gelısme yok zanlımca ya..bende cok bakamıyorum gecmıse..
sumruu masallah tosun kusunu mu goreceksın..işallah bu sefer gosterırde senı merakta bırakmaz nazlı bebişin..
Güül test sonuçlerına masallah kızlar hep ii demiş ..ben cok ii bılmıyorum yorum yapamadım.ne zaman gıdeceksın doktora gostermeye..işallah tez zamnda Rabbım nasıp etsın..
evhannn izmir güseliiiii görüşemiyoz bacım girmiyonmu siteye artık naber nasılsın
slmlar evhancım.nabersin.
noldun yıne yaw .nerden cıktı bu bulantı yıne. :26:
benimde arada oluyor da cok sukur uzun surmuyor.gunu bırlık gelıp gecıyor.
sen bı taraftanda usuttun mu acaba.
slmlar bayanlar birasdan derse gitcemde bi bakıım dedim napıonuss
güllll inş tek atışta Yasakli Siteursunuz bebişi canımm
kepeklim evhan benimde arada yokluo bulantılar kııı 2-3 gün sürüooo
slm betulcum..kolay gelsın bacım ..az daha dayan ne guzel somestre gelıyor..
keske bende ogretmen olsaydım ..ahh essek kafam ahh...
sarı slmlar.nasılsın.moralın bıraz duzeldı mı..aksam konustunuz mu esınle..
yok be tatlım üşütmeme imkkansız gibi bilmiyom ben ddemek ki böyle 9ay çıkrana insanlar arasında kalacağım napalım geçmiyo işteeeeeeeeeee ayyy en güzel imreniyorum vallahi sizlere yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?