Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Didemi bende merak ediyorum dün site bozuktuya ondan girememiştir belki.

Gül bende sana bir rüya sorsam zahmet olmazsa rüyamda annemlerin bahçeden kayısı topluyordum çok güzellerdi

günaydın hanımlar nasılsınız
yazamadım dünden berim..yogunluktan..
herkesler iidir insallah.
bende iim sükür aksırık tıksırık idare ediyorum işte.
bugun detyalı ultrasona gıdecegım ınsallah ogleden sonra..
hayırlısıyla saglıkla sıhhatle gorurum ınsallah bebegımı

haklısın cnmm tabi düşünmüyom desemde aklıma geliyor zaman zaman.
en iyisi sabretmek. funda buraya girmedi 1 ay snra hamile kaldı düşünmeyince. aslında canlı örnek. düşünmemek lasım.
aman iyi olsunda didemm merak ettim.hayret bukadar yoğunluk normalde çok yoğun olsada yazardı 2 dk. patronları fln kızdı herhalde

oy oy oyy yawru kuşu görcen ha hadi bakalım inş. hayırlı haberlerle dönersin kuzucum
kepeklim dikkat et hastalanma sakın tamamı mı

Günaydın canım oh maşaallah benim doktor detaylı ultrasona net bişey demedi salak kadın artık iyce gıcık oluyorum bir ay sonra kontrol verdi istersen burda yaparız istersen istanbula sevk ederiz diyor ya bizi ne sanıyorsa sabancıyız sanki istanbula gidecekmişim ultrasona sana şeker yüklemesi yapıldımı iki gündür gidicem kaçıyorum nasıl dayanıcam açlığa üç saat ben:)

Didemi bende merak ediyorum dün site bozuktuya ondan girememiştir belki.

Gül bende sana bir rüya sorsam zahmet olmazsa rüyamda annemlerin bahçeden kayısı topluyordum çok güzellerdi

mevsim dışı meyva cnmm az sıkıntı demek. dışardan gelecek laflardan dolayı biraz üsülcen.eşinle tartışma öncesi gördüysen çıkmış rüyan yeni gördüysen yine bir laflar dolancak ortada.

KEPEKLİİİİM geçmiş olsun bacımmm dikkat et kendine. bol meyva yee. göbüş çıktımı artık kıssss patronun duydumu. inşallah bebişini görürsün cnmm slm söle bizdende.

Canım bende girmeyi azaltmıştım çünkü burda hergün hamilelik konuşuluyordu düşünmemek mümkün değil sonra ben diyete başladım hatta ceylinle yarışacaktık:) çok odaklanmıştım diyete spora o ay oldu tabi otlard akullanmıştım dediğim otlardan.

ebrarım saol canım inşallah daha dikkat ederim.senden naber.rahatın keyfin yerinde insallah dimi..
Gülüm ne oldun kuzucum ..bebişe sabırsızlandın sanırsam ..işallah tez zamnda geliirde.totisini kesersin geç geldiği için..

kepeklim hoşgeldin kusura bakma yeni gördüm seni... geçmiş olsun canım aman dikkt et tam hastalık havası.. benimde sabahtan beri karnım ağrıyordu yerini biraz önce sancı ve kasılmalara bıraktı.. öyleki ara ara tüm vücudumda diken d,ken batmalar oluyor anlamadım gitti.. bende hasta oluyorum galiba...

çok şükür kepeklim keyfimiz yerinde sende kuzunu gör de keyfin yerine gelsin

günaydın benim dert ortaklarım cnmlarım nasılsınız bugün,bende bugün inş işlerim biticek ozaman rahatım diyebilicem,ama şimdi midem biraz kötü bişeyler atıştııp geleyim,ama sabah sabah canım acayip çiğköfte istiyo ay allah halaaaa

eflalciim detaylıda cok lazım bişey değil ya bakma bizde yap dedi diye gidiyoruz.gidemezsende üzülme hiç.kafana takma.bugun tetanoz vurulacagım ben ondan tırsıyom bıraz.şeker yuklemesıne de haftaya yada obur hafta yaptır dedı.peki dedik beklicez bakalım.ben bu zamana kadar vıtamıne baslamamıstım.kan degerlerın bundan sonra dusebılır dedı bide demir hapı verdi pembe bişey onu almaya basladım bakalım.nolcak sonumuz..

eflalimm benim kullandıklarım dimi. hayt+aslanpençesi+civan perçemi+altın otu+kırk kilit bunları karıştırdım günde 2 bardak içiyom. geçen ay adetim günü gününe geldi otlar sayesinde buayda içiyom. sen de kullandıkdan snramı hamile kaldıydın.

kepeklim evttt yine aklıma düştü buaralar. ama atlatırım herhalde. şu yiğenimi bi görimm geçer umarım bu sıkıntım.

Ay canımya anlamını biliyordumda belki gül güzel bişey der diye yazmıştım:) daha bu gece gördüm tüh yine ne olacak ya

Ay canımya anlamını biliyordumda belki gül güzel bişey der diye yazmıştım:) daha bu gece gördüm tüh yine ne olacak ya

şşşşşşşşşş rüyaya göreeee kendini üzme odaklama. allah hayırlısın versin cnmmm illa çıkıcak die bişi yokk terside olabilir. dua et bol bol cnm

evet canım belki ben taramaları yaptırmadım diye üstüne düşmemiştir doktor, ya ben kaç ay oldu vitamine başlayalı iki ay oldu sanırım demir hapım bittide yazdırıcam bile ferrum fort demir hapı birde elevit vitaminim var,tetanozum ayın 20 sinde benimde:) korkmuyorumya ben iğneye alışığım.

günaydın melisacım nasılsın canım yoktun dün görüşemedik
ee demek seninde başladı bulantılar aman allah kolay geçirsin
hem sende fazla iş yapıp kendini yorma lütfen yaa

kızlar didemle görüştüm bu hafta gelemicem siteye diyor hepinizi çok öpüyor ve selamı var herkese

cnm dikkat et kendine beimde öyle vücudum diken diken batmaya başladımı biliyomki grip kapıda. kısa zamanda grip olurum. bol meyva ye şimdiden önlem al cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…