Canım düşündüğün için olmuyor ne kadar düşünmüyorum desende kafanın bir köşesinde hep oluyor birde böyle doğum hamilelik habelerini okudukça için buruklaşıyor bizde yaşadık aynılarını sabır canım sabır gerçekten zor ama hani varya bir söz sabır acıdır ama meyvesi tatlıdır diye
günaydın hanımlar nasılsınız
yazamadım dünden berim..yogunluktan..
herkesler iidir insallah.
bende iim sükür aksırık tıksırık idare ediyorum işte.
bugun detyalı ultrasona gıdecegım ınsallah ogleden sonra..
hayırlısıyla saglıkla sıhhatle gorurum ınsallah bebegımı
günaydın hanımlar nasılsınız
yazamadım dünden berim..yogunluktan..
herkesler iidir insallah.
bende iim sükür aksırık tıksırık idare ediyorum işte.
bugun detyalı ultrasona gıdecegım ınsallah ogleden sonra..
hayırlısıyla saglıkla sıhhatle gorurum ınsallah bebegımı
Didemi bende merak ediyorum dün site bozuktuya ondan girememiştir belki.
Gül bende sana bir rüya sorsam zahmet olmazsa rüyamda annemlerin bahçeden kayısı topluyordum çok güzellerdi
haklısın cnmm tabi düşünmüyom desemde aklıma geliyor zaman zaman.
en iyisi sabretmek. funda buraya girmedi 1 ay snra hamile kaldı düşünmeyince. aslında canlı örnek. düşünmemek lasım.
aman iyi olsunda didemm merak ettim.hayret bukadar yoğunluk normalde çok yoğun olsada yazardı 2 dk. patronları fln kızdı herhalde
ebrarım saol canım inşallah daha dikkat ederim.senden naber.rahatın keyfin yerinde insallah dimi..
Gülüm ne oldun kuzucum ..bebişe sabırsızlandın sanırsam ..işallah tez zamnda geliirde.totisini kesersin geç geldiği için..
mevsim dışı meyva cnmm az sıkıntı demek. dışardan gelecek laflardan dolayı biraz üsülcen.eşinle tartışma öncesi gördüysen çıkmış rüyan yeni gördüysen yine bir laflar dolancak ortada.
KEPEKLİİİİM geçmiş olsun bacımmm dikkat et kendine. bol meyva yee. göbüş çıktımı artık kıssss patronun duydumu. inşallah bebişini görürsün cnmm slm söle bizdende.
afiyet olsun canım...günaydın benim dert ortaklarım cnmlarım nasılsınız bugün,bende bugün inş işlerim biticek ozaman rahatım diyebilicem,ama şimdi midem biraz kötü bişeyler atıştııp geleyim,ama sabah sabah canım acayip çiğköfte istiyo ay allah halaaaa
Ay canımya anlamını biliyordumda belki gül güzel bişey der diye yazmıştım:) daha bu gece gördüm tüh yine ne olacak ya
eflalciim detaylıda cok lazım bişey değil ya bakma bizde yap dedi diye gidiyoruz.gidemezsende üzülme hiç.kafana takma.bugun tetanoz vurulacagım ben ondan tırsıyom bıraz.şeker yuklemesıne de haftaya yada obur hafta yaptır dedı.peki dedik beklicez bakalım.ben bu zamana kadar vıtamıne baslamamıstım.kan degerlerın bundan sonra dusebılır dedı bide demir hapı verdi pembe bişey onu almaya basladım bakalım.nolcak sonumuz..
kepeklim hoşgeldin kusura bakma yeni gördüm seni... geçmiş olsun canım aman dikkt et tam hastalık havası.. benimde sabahtan beri karnım ağrıyordu yerini biraz önce sancı ve kasılmalara bıraktı.. öyleki ara ara tüm vücudumda diken d,ken batmalar oluyor anlamadım gitti.. bende hasta oluyorum galiba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?