Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

bakalım işte cuma günü gittiğimizde sorarız herhalde eşim dayanamaz sorar yani kesin.Artık başlarız bi şekilde konuşmaya

kiz sen cözmüssün doktorlari :)
amaaan sorun gitsin kizlar gerci erkek olsa bende cekinirdim belki ama benimki kadin. ilkinde unuttum sormayi ama ikinci randevuda en son ha birde sorum vardi iliskide nelere dikat etmeliyim dedim :)

canım ben son 7 ayda o kadar çok gittim ki kadın dogum doktorlarına artık çözdüm tabi. önce çocuk yapmaya karar verdik doktora muayene olmaya gittim sorun varmı yokmu diye. sonra hamiş oldum onun için gittim sonra düşük oldu onun için gittim. sonra düşük için araştırma yapmaya gittim. sonra tekrar muayeneye gittim olur mu olmaz mı diye ve sonunda daçok şükür ki tekrar hamiş kaldım diye gittim. bunların dışında internette her buldugum doktora sordum. sonra araştırmalar yaptım hamilelik hakkında çok bilgim var ama kendime faydam yok dogurana kadar profesör olmayı düşünüyorum. o zaman bende muayehane açmayı planlıyorum ikinci hamiş kalmanızda sizleri beklerim sizlere büyük indirimlerde yaparım heee. dogumlarınızıda suda gerçekleştiririz daha az agrılı oluyormuş bilmem ne kadar dogru

hah şöyle yaww..ilk defa boyle guzel ozgecmıs anlatan hatun geldı..

hosgeldın umrancım ..cok sevındım bebegınden vazgecmedıgıne.ınsallah Allahım ona gore muamele etsın sana ..sıkıntısız bı hamılelık gecırırısın..
boyle olmaz ama kendıne bı cızelge yap derim Lilypie - Pregnancy & Maternity Tickers
boylece herkeş bılsın hamılesıın :))

Güüül sitem etmek yoooookkk..sumruş yogun bugun..az yazıyor zatı farkedememıstır.

kepekli karısı sen kime şişman diyon lann
çıkışta gel kozlarımızı paylaşalım tamam mı
bak bekliyom ha kaçmak yok

bana hoşgeldin dimek yok yani dimi sumru hala devam ediyon aynı huyuna haaaaa kaç gündür alınıyom girmiyom siteye hadi didim gireyim yine aynı haller görüyom selam veren sayılı kişi.

hoşgeldin gülüm küsme kimseye bugün kendimizi epey kaptırmış gidiyoruz o yüzden yani birde benim pc yavaş bir yorumu gönderene kadar epey zaman geçiyor.

kÜSÜM SANA TAAMMI

Aferin sana deli önce bi doktora soraydın...

Mustafa canım evet koyacam sıkıntı yaşamıyorum ama baskıya kılım ben:)

ayy valla ne yalan soliim benımde içime erkek dogdu ılk okudugumda..hayırlısı olsun.aramıza hos geldin.bi hamişimiz daha oldu..
ee anlat şimdi in misin cin misin sen kimsin..

Hah bu soru senden geldi ya bugün herşey tam gider:)

Bu arada didem geliyomu siteye...

Didemin babası geldi 3 gğn raporlu:)

Kız minik anne ne acelen vardı bu ne erken evlilik böyle:)
ay ne kadan çeneniz düşük ayoll
biraz çalışsanıza yaw bakın bana ne gizel çalışıyom :126::126::126:
Aynı ben gözlerim yaşardı valla:)

gülüm walla babana da helal olsun yanii
çok iyi moral vermiş kız hastanede çalışanlara hiç güvenme bişey biliyoz sanıyoz tamam mı ona yarım yamalak biliyoz işte sonrası bak böyle oluyo

hoşgeldin ümrannn

Programın adini hatirliyormusun sekerim.

bu arada yeni gelen kızlarr hoşgeldinizz

kız sarı senin herif sana jest yapmış okudum demin
iyi iyi çok sevindim canım allah huzurunuzu bozmasın

gülüm walla babana da helal olsun yanii
çok iyi moral vermiş kız hastanede çalışanlara hiç güvenme bişey biliyoz sanıyoz tamam mı ona yarım yamalak biliyoz işte sonrası bak böyle oluyo

olurmu cnmm babam profff sen bilmiyon. evde kardeşimede çok çektiriyo çocuk hasta oluyomuş hırıltısı yok götürme dr. diye ısrar ediyo snra çocukzatürre oluyo. bidaha hayatta sormam bişi.

Esi ile arasi niye bozuktu Reyyanin?

bu arada yeni gelen kızlarr hoşgeldinizz

kız sarı senin herif sana jest yapmış okudum demin
iyi iyi çok sevindim canım allah huzurunuzu bozmasın

he kız valla dün çok mutlu etti kocişim beni
Allah hepimizin huzurunu bozmasın hep mutlu mutlu sohbetler edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…