hahahahah hosgeldin..
hosgeldin canim. valla ben kimsecikleri görmedim
ayy ilk zamanlar bende cekınıyordum doktora sormaya..ağız ucuyla eşimin zoruyla..ilişki olabılırmı diye git gide azalan bi ses tonuyla soruyordum ..bızede cok sukur bi sorun yok.durmyın yola devam dedi hep
Güül hosgeldin..kendi kendini ne guzel motıve edıyorsun masallah..üzülme diye soylesek kızarsın haa..
eşim sordu yoksa bende soramazdım yoksa gerçi ilk hamileligimde doktorum erkekti o yüzden ben soramazdım zaten şimdiki kadın ama oda sormadan anlattı hamile oldugum kesinleşince. sen nasıl sorucan biliyonmu doktor hanım yada bey ben nelere dikkat etmeliyim neler yemeli neler yememeli nasıl hareket etmeliyim. böyle söyleyince şakır şakır anlatıyor doktorlar.
bana hoşgeldin dimek yok yani dimi sumru hala devam ediyon aynı huyuna haaaaakaç gündür alınıyom girmiyom siteye hadi didim gireyim yine aynı haller görüyom selam veren sayılı kişi.
kiz sen cözmüssün doktorlari :)
amaaan sorun gitsin kizlar gerci erkek olsa bende cekinirdim belki ama benimki kadin. ilkinde unuttum sormayi ama ikinci randevuda en son ha birde sorum vardi iliskide nelere dikat etmeliyim dedim :)
İn de değilim cinde değilim ben Ümran'ım :)
19 Yaşındayım Ankara'da yaşıyorum Aslen Erzincanlıyım :) 21 haftalık hamileyim :)
7 Ay Önce Evlendim Aslında birkaç sene sonra gebe kalmak istedim ama bebiş erkenden geldi :) ilk başta aldırmak istedim fakat ultrasonda onu görünce gözlerimden yaşlar boşaldı ona dayanamadım kıyamadım ben okuyorum açık lise eşim beklemek istemedi evlenince okuluna devam ettircem dedi ilk önce yanaşmadım ama söz verdi bende kabul ettim ve eşim sözünde durdu beni okumakdan ayırmadı çocuk gelişimi okuyorum öğretmen olmama çok az kaldı ana sınıfı öğretmeni bebişim kendini göstermedi cinsiyetini öğrenemedim inş bidahakinde öğrenirim :)
ayy bide kızlar için o kadar güzel kıyafetler varkii. içim gidiyor.
Allahım hepsine saglık sıhhat versin bebişlerin daha ne isteriz.Olmayanlarada nasip olsun ınsallah..
zii dersini almıstır bence.şimdilik vurmaya gerenk yook :76:
şişman ebrar geldi gözüküyor ama şişkinlikten yazmaya takati olmadı zanlımcaa ...
bana hoşgeldin dimek yok yani dimi sumru hala devam ediyon aynı huyuna haaaaakaç gündür alınıyom girmiyom siteye hadi didim gireyim yine aynı haller görüyom selam veren sayılı kişi.
kepekli karısı sen kime şişman diyon lann
çıkışta gel kozlarımızı paylaşalım tamam mı
bak bekliyom ha kaçmak yok
hosgeldin canim. valla ben kimsecikleri görmedim
ayy bide kızlar için o kadar güzel kıyafetler varkii. içim gidiyor.
Allahım hepsine saglık sıhhat versin bebişlerin daha ne isteriz.Olmayanlarada nasip olsun ınsallah..
zii dersini almıstır bence.şimdilik vurmaya gerenk yook :76:
şişman ebrar geldi gözüküyor ama şişkinlikten yazmaya takati olmadı zanlımcaa ...
ne olsunya dün tahlil sonucunu aldım. bugün yine inceliyodum sarılık değerleri yüksek baktımm kafama takıldı tansiyonum yükseldi. aradım şimdi. iyiye işaretmiş aşılı olduğumu gösteriyomuş.kendi kendime tansiyonu yükselttim başım ağrıyo.
Zkol, kayınbabanın ismi ne ? Koyacakmisin.
Bu arada Kepekli sumru zkol sizlerde hosgeldniz..
Ben acik bir bayanim. Ogretenim olsan ben de kuran ogrenmeyi cok istiyorum. Kendi cabalarimla sadece harfleri ogrendim ama tek basına da olmuyor..
ayy valla ne yalan soliim benımde içime erkek dogdu ılk okudugumda..hayırlısı olsun.aramıza hos geldin.bi hamişimiz daha oldu..
ee anlat şimdi in misin cin misin sen kimsin..
Bu arada didem geliyomu siteye...
19 Yaşındayım Ankara'da yaşıyorum Aslen Erzincanlıyım :) 21 haftalık hamileyim :)
7 Ay Önce Evlendim Aslında birkaç sene sonra gebe kalmak istedim ama bebiş erkenden geldi :) ilk başta aldırmak istedim fakat ultrasonda onu görünce gözlerimden yaşlar boşaldı ona dayanamadım kıyamadım ben okuyorum açık lise eşim beklemek istemedi evlenince okuluna devam ettircem dedi ilk önce yanaşmadım ama söz verdi bende kabul ettim ve eşim sözünde durdu beni okumakdan ayırmadı çocuk gelişimi okuyorum öğretmen olmama çok az kaldı ana sınıfı öğretmeni bebişim kendini göstermedi cinsiyetini öğrenemedim inş bidahakinde öğrenirim :)
Aynı ben gözlerim yaşardı valla:)ay ne kadan çeneniz düşük ayoll
biraz çalışsanıza yaw bakın bana ne gizel çalışıyom :126::126::126:
hoşbuldum cnmmm sormayaaaa ha bide babama sordum babamda bu bölümde çalıştıydı hastanede yıllar önce emekli oldu ona sordum amann yüksek dediii sarılıkmı var sende sor dr. una fln dedi beni iyice panikletti birden tavan etti tansiyon.
kızmam cnm sizleredeeeeee kıyabilirmiyim
7 Ay Önce Evlendim Aslında birkaç sene sonra gebe kalmak istedim ama bebiş erkenden geldi :) ilk başta aldırmak istedim fakat ultrasonda onu görünce gözlerimden yaşlar boşaldı ona dayanamadım kıyamadım ben okuyorum açık lise eşim beklemek istemedi evlenince okuluna devam ettircem dedi ilk önce yanaşmadım ama söz verdi bende kabul ettim ve eşim sözünde durdu beni okumakdan ayırmadı çocuk gelişimi okuyorum öğretmen olmama çok az kaldı ana sınıfı öğretmeni bebişim kendini germedi cinsiyetini öğrenemedim inş bidahakinde öğrenirim :)
ohooo hacıı sen o göbişle gelesiyeeeee.. :76:
sen kac kılo aldın dobişim..şimdiye kadan..
kuarn okuma seti aldık canım ama oda fayda etmedi. kız bende küçükken çok giderdim kuran kurslarına. her yaz giderdik ve ögrenmiştim okuyabiliyordum. küçükken daha hayırlı imişin. şimdi unuttum artık. harfleri bile zar zor sökmüştüm. ama sonra internetten bir program indirdim orda epey geliştirdim. orada son konuya kadar olan tüm yerleri okuyabiliyorum ama en sonunda dualar sereler kısmında takılıyorum. azmedince oluyorda işte. biraz tembellik birazda artık kafalar dolmuş almıyor kolay kolay. boş bir an bulunca insan o anı düşünmekle dinlenmekle geçirmek istiyor.
gülüm walla babana da helal olsun yanii
çok iyi moral vermiş kız hastanede çalışanlara hiç güvenme bişey biliyoz sanıyoz tamam mı ona yarım yamalak biliyoz işte sonrası bak böyle oluyo
Selam kızlar ben yine geldim ne kaynatıyorsunuz? Sabah reyyanı sormuştum haberi olan var mı taşınacaktı eşiyle arası kötüydü sanki aklım onda birde benim bir mehtabım vardı girmez oldu nerelerde ya artık evde çalışıcam daha rahat girerim diyordu?
bu arada yeni gelen kızlarr hoşgeldinizz
kız sarı senin herif sana jest yapmış okudum demin
iyi iyi çok sevindim canım allah huzurunuzu bozmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?