olurmu cnmm babam profff sen bilmiyon. evde kardeşimede çok çektiriyo çocuk hasta oluyomuş hırıltısı yok götürme dr. diye ısrar ediyo snra çocukzatürre oluyo. bidaha hayatta sormam bişi.
Programın adini hatirliyormusun sekerim.
Hoşbuldum şekerim sağol cevap için.
he kız valla dün çok mutlu etti kocişim beni
Allah hepimizin huzurunu bozmasın hep mutlu mutlu sohbetler edelim
bana hoşgeldin dimek yok yani dimi sumru hala devam ediyon aynı huyuna haaaaakaç gündür alınıyom girmiyom siteye hadi didim gireyim yine aynı haller görüyom selam veren sayılı kişi.
Esi ile arasi niye bozuktu Reyyanin?
Kızlar çantalar nasıl siyah örmeyi düşünüyorum.Eki Görüntüle 129124 Eki Görüntüle 129123
Canım en son gördüğümde öyle yazmıştı ayrıntısını bilmiyorum inşaallah iyidir sen nasılsın?
Kızlar çantalar nasıl siyah örmeyi düşünüyorum.Eki Görüntüle 129124 Eki Görüntüle 129123
ay alemmiş senin baban ya e kızım biliyon madem böyle olduğunu niye soruyon ki
abla hosgeldin sende kizzz. ben yoktumki zaten 1saat önce geldim ve sen zaten vardin konusuyordunuz. neyse abla darilma beee
ayyy nebilimm belki biliyodur dieeeee
ayyy nebilimm belki biliyodur dieeeee
kizlar aksama ne yemek yapacaksiniz ya? söyle kolay bi fikri olan var mI?
amin canım aminn
anam benim koca bi gül getirirken kağıtlara sarıp sarmalayıp anca getiriyo
senin ki gayet medeniymiş benimkine göre
şaka bi yana biz ilçedeyiz ya çokta geri kalmış bi ilçe burası biliyon zavallı kociş ne zorlukla getiriyo bana gül falan
kizlar aksama ne yemek yapacaksiniz ya? söyle kolay bi fikri olan var mI?
cnn bende zorla kendime hoşgeldin dedirttim.birazdaha beklemen lazım cevap için.
amin canım aminn
anam benim koca bi gül getirirken kağıtlara sarıp sarmalayıp anca getiriyo
senin ki gayet medeniymiş benimkine göre
şaka bi yana biz ilçedeyiz ya çokta geri kalmış bi ilçe burası biliyon zavallı kociş ne zorlukla getiriyo bana gül falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?