kız benimkide yeni yılda getirmişti elinde.
onun dışında eve gönderir biriyle klası sarsılmasın diye benim adam urfalı diil onunda etkisi var canım
Gulcum baban Profesormu sekerim..
Çok bekleyemem baktım cevap yok çeker giderim dönüp arkama bakmam bile:86: Kız senin babanda benim eşim gibi malum hamilelik dolayısyla bir sürü test yaptırdım en son teste toksoplazma ve rubella negatif çıktı ben bulaşıcı hastalık geçirmediğim için delirdiydi bu sen niye doktora hamile kalmadan önce demedin çok zararlıymış falan len sen manyakmısn hamile kalmadan önce yaptırdımya tahlil o zamanda negatif çıktı bişey olmaz dedi doktor yok bu anlmıyor neyse tahlileri gösterdim doktora onlara hiç bakmadı bile ama ben mecbur sordum benimki niye sormadın diyecek bişey olmaz dedi önemsemdi bile doktorbenimkide mort oldu:86:
ay kız benimki en son geçen ay getirdi hayret çiçek getiriyorum sana diye söylemedenbu hep süpriz yapacağı zaman söyler sana şunu yapıcam diye süpriz özürlü kocam kendide biliyor halini kendi kendine dalga geçiyor artık şimdi bana telefon alacak aşkıma telefon alıcam yanınada gül süpriz yapıcam diyor:86:
Çok bekleyemem baktım cevap yok çeker giderim dönüp arkama bakmam bile:86: Kız senin babanda benim eşim gibi malum hamilelik dolayısyla bir sürü test yaptırdım en son teste toksoplazma ve rubella negatif çıktı ben bulaşıcı hastalık geçirmediğim için delirdiydi bu sen niye doktora hamile kalmadan önce demedin çok zararlıymış falan len sen manyakmısn hamile kalmadan önce yaptırdımya tahlil o zamanda negatif çıktı bişey olmaz dedi doktor yok bu anlmıyor neyse tahlileri gösterdim doktora onlara hiç bakmadı bile ama ben mecbur sordum benimki niye sormadın diyecek bişey olmaz dedi önemsemdi bile doktorbenimkide mort oldu:86:
ay kız benimki en son geçen ay getirdi hayret çiçek getiriyorum sana diye söylemedenbu hep süpriz yapacağı zaman söyler sana şunu yapıcam diye süpriz özürlü kocam kendide biliyor halini kendi kendine dalga geçiyor artık şimdi bana telefon alacak aşkıma telefon alıcam yanınada gül süpriz yapıcam diyor:86:
eflalcim çok güzeller walla bence mavi olan daha güzel
Insallah canım..
Bu arada pembeli canta guzelmis..
ay çok sevimli bunlar yaaaa
bayıldım
cantalar cok süper ya. kiz nasil örecen bunlari? zor degil mi?
kiz patets yapa yapa evde patates kalmadi :)
aynı fikirdeyiz bende mavili pempeliyi beğendim model olarak tabi renk yönünden değil:) ben siyah yapıcam inşaallah tabi vaktim olursa sumru tığla yapıcam kolay oluyor tığla, çantalar çok pahalı napıyım civilde buldum bir tane 30 lira çokda güzel ama renkleri istediğim gibi değil ben siyah istiyorum.
kiz patets yapa yapa evde patates kalmadi :)
bacım kendi çapında profösör. yanii 20 sene izmirde ege üniversitesi hastanesinde hasta bakıcı olarak çalıştı emekli oldu özel poliklinikde röntgen teknisyeni olarak ve acilinde çalıştı. hani bişiler biliyo kendi çapında ama bazende tutturmıyo onun kafa eskilerde kalmış anlıycan bacım teknoloji ilerledi hastalıklar değişti babam değişmedi eskiyle avunuyo
ben patlıcan yemegi yapıcam kıymalı birde pirinç pilavı yanına ayran ve mutlaka patates salatası yaparım. bu arada ben patatesede çok düşkün oldum özellikle salatasına eşimde hiç sevmiyor ama yapınca yiyor işte
[:[/B]
hımm anladım şanslısın desene urfalı olsa hayatta getirmez elinde yaa bende dedim nasıl olmuş arada böyle adamlarda çıkıyormuş dimek
benimki de allahın suruçlusu işte
yezi burdan bulabilrsin canım elif ba Doç. Dr. Nihat Hatipoğlu | www.nihathatipoglu.com | İslam, Kur'an, Hz. Muhammed (SAV), İlahiler, Sohbetler, İslamiyet Gerçekleri
ay alemsin Allahın suruçlusu diyo ya olsun bak kağıda da sarsa düşünmesi getirmesi yeter
kız yazık adama bee kendince yardım etmeye çalışıyor ama biraz abartmış tabi
sende sorsana şimdi baba senin söylediklerinden sonra tansiyonum fırladı ne yapim de bakim
o zaman ne diyecek çok merak ettim walla
kizlar aksama ne yemek yapacaksiniz ya? söyle kolay bi fikri olan var mI?
ben çekip gidemiyom burda takıyom kafaya sonrada çatıyom birine oda genelde ya sumru oluyo yada zey zey
senin dediğin testleride yaptırmış doktor kadının aklına gelen bütün testleri istemiş maşallah 6 tüp kan aldılar.tabi sonuç negatif. şükür
bende dünden yaptım yemeğimi mercimek çorbası patlıcan oturtma ve bugün pilav yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?