Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

süpriz söylenmez sus sende kalsın de :)

Ahhh anlasa:86:

hahahhayy süpermiş yaa
sana süpriz yapıyor ha aklınca süprizin ne demek olduğunu açıklasana kocana
ay çok güzel ama yaa

açıklamam mı ciddi ciddi küstüm bile yokkk adam becermiyor hediye almak ne bilmiyorki görmemiş ailsinden anneler gününde annelerine hediye bile almıyorlar çok şaşırmıştım bizde daha ilkokula
giderken kardeşimle çarşıya giidp çiçek yaptırıdık anneme süpriz yapardık, biz konuşurken ben doğumgününde ona süpriz parti yapmıştım hediye olarak bana gönderdiği mesajları yazmıştım deftere birde parfüm seti almıştım birde kırmızı gül ay bu nasıl sevinmiş eve gidince dolabına koymuş sakın parfümüme falan dokunmayın demiş kardeşlerine ablası demişti sonradan:90:

pahalida canim birdahaki cocugundada kullanabilirsin.

Canım maalesef çok sıkıntıdayız öyle böyle değil bugün kalan eksiklerini sipariş vericez civilden vericezde nasıl ödenecek arabasıyla ana kucağı kalıyor onuda baban alsın diyorum yok diyor biz daha dolap alıacz annemler beşiği alıcakda rahatız:96:

slm kızlar aranıza yeni katıldım bu ay 22 ocak adet tarihimdi ama maalesef 18 inde adet oldum bu ay artık olsun bebişim var mı tavsiyeleriniz hamile bayanlarr şimdiden teşekkür ederim Rabbim hepinizin gönlüne göre versinn

Devir degisti hastalıklar degisti dogru soyluyorsun gulcum.. Ama yine temel seyleri muhakak bibiliyordur.
bildikleride var cnmmm ama anladımki tahlilleri yorumlayamıyo onun alanları daha çok kalp damar gibi. kendinde varda kalp hastalığı

tabi yaa ne kadan düşünceli anlatamam
ben ona kızmıştım kendini affettirmen lazım dedim elin boş gelme dedim de o şekilde getirdi
allahın suruçlusu işte yalanmı

kız bune suruç ne laaaaaaaaaa fransız kaldım bu cümleye.
bizimkide öyle hiç süpriz müpriz yapmaz. genelde paralar bende durduğundan yapmak istese elinde para olmuyo.garibim.

ee bencede yani sorman hata
yazık ama pek üstüne gitmeseydin kız

kizim senin oglun olacak bak. bende midemin bulandigi zamanlar. bi yogurtlu corba, bi yogurtlu makarna birde patates yemekleri yiyordum :)

ayyy inşallah canım inşallah. ya ben yarın tekrar doktora gitsem gösterirmi acaba pipisini filan meraktan çıldırıcam. şimdi olsada yesek bol limonlu bir patates salatası. burda bir yerde yapıyorlar 4 5 dilim pataes içinde maydonaz azıcık kuru sogan getiriyorlar 3,5 lira yuh ya yanına bir çorba bir pilav yesen çıkıyor 10 tl ye yazık dimi. ya bir şirketin elemanına yemek vermemesi çok kötü insan sürekli cepten yiyince hep en ucuzuna kaçıyor

adın çıktı 8 e inmez 7 ye bacım genelde bana sen denk geliyon
toxo ben küçükken geçirmişi eğer hamişlikde olursa bebek ölümlerine düşüklerine neden oluyomuş. enfeksiyon deil bu kurtcuk gibi kan kurdu imiş. inşallah iyi sonuç çıkar.

Bende azıyım menümü çok basit benimki eşimde pek sever boş yufkayı rulo olarak sarıyorsunuz sonra minik minik kesiyorsunuz fırında yağsız ya da tavada yağda kızartıyorsunuz üstüne sarmsaklı yoğurt döküyorsunuz şahane oluyor yanınada çorba salata yapın olsun bitsin isterseniz rulo yaparken mantı gibi kıymada koyabilirsiniz eldeki malzemeye bağlı şekerler:)

görmemişin parfümü olmuşşay eflal çok güldürdün beni allahta seni güldürsün
ay kızmıyon dimi yazdıklarıma

slm canım hoşgeldin inş. tez zamanda gelir bebişin
canım genelde gün aşırı ilişki önerilir ve ilişkiden sonra hemen kalkma yat bi süre
gerçi bizim opr.dr kepekliekmek var o sana daha iyi bilgi verir

güll sende bi alemsin yaa
kız suruç urfanın ilçesi emme çok geri kalmış bi ilçe
benim kocada suruçlu yaa bende ona allahın suruçlusu diyom işte

görmemişin parfümü olmuşşay eflal çok güldürdün beni allahta seni güldürsün
ay kızmıyon dimi yazdıklarıma

Niye kızıyım kız ben öyle herkes gibi küsmem bu taşta kimeyse artık:86:

tabi yaa ne kadan düşünceli anlatamam
ben ona kızmıştım kendini affettirmen lazım dedim elin boş gelme dedim de o şekilde getirdi
allahın suruçlusu işte yalanmı

bende ilk zamanlar hep özel günleri unutursan benim gönlümü almayı bilmezsen kapıda yatarsın valla DEDİYDİM KALMIŞ AKLINDA

Bizim topiğin delisi yarın gelir karılarrrrr özledinizmi beni diye:86::86:

kiz senin esin irakli ama türkce biliyo demi? nerde tanistiniz? annengil iyi karsi cikmamislar ya. benim esim aslen ardahanli ama afyonda büyümüs hep neyse dogulu diye vermediler.

evet canım türkçe biliyor 12 senedir burda yaşıyor istanbulda. biz annemlerin evinin önünde tanıştık ay uzun uzun anlatayım mı lütfen anlat de tamam mı. annemler başta karşı çıktılar hele bir dayım var beni çok sever beni alır ıraga götürür diye. yada ıraga gider diye hep karşı çıktı. hatta nişanımızda olmadık şey yüzünden kavga çıkardı. dayımın korkusuna dügünde yapamadık. gerçi zaten yapmayacaktık nikah ve yemek olucaktı ama ben için için dügün istiyordum. ama dayım yine kavga çıkarır diye korktum nikah yemek ve balayına razı oldum. önce istemediler ama ssonra tanıdıkça sevdiler. benim kocam çok sevimli ya valla abartmıyorum. öyle güler yüzlü ki insanın içini eritiyor bende zaten gülüşüne aşık olmuştum kıyamam ya. dün bebegi ilk kez ultrasonda gördü baktım gözleri sulandı. ama tanışma faslını anlat dersen anlatıcam çok uzun gerçi bu yazım kadar uzun olmasada uzun işte. anlat de tamam mı

benim küsme alanım farklı bacım selamımı almayana küsüyom ama yazılanlara küsenler alsın üstüne taşı:92::92:

Ama o taş sanaydı gül niye hediyemi geri çeviriyorsun süpriz yaptım sana

güll sende bi alemsin yaa
kız suruç urfanın ilçesi emme çok geri kalmış bi ilçe
benim kocada suruçlu yaa bende ona allahın suruçlusu diyom işte

hııı suruçluuuymuş yaaaaaaa kız nebilim urfanın küçük ilçesininin adını delüüüüüüüü

yaw niye kimse bana demiyo mesain bitti kalk evine git diyee
kızlarr çok kötüsünüz yaa insan bi uyarır dimi sohbet ettiriyonuz sonra saatin farkına varmıyom kalacam burda yaaa aaaaaaaaaaaaaaaa:84::84:
neyse yawrular ben kaçar a.e.o.
herkese iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…