süpriz söylenmez sus sende kalsın de :)
hahahhayy süpermiş yaa
sana süpriz yapıyor ha aklınca süprizin ne demek olduğunu açıklasana kocana
ay çok güzel ama yaa
pahalida canim birdahaki cocugundada kullanabilirsin.
bildikleride var cnmmm ama anladımki tahlilleri yorumlayamıyoDevir degisti hastalıklar degisti dogru soyluyorsun gulcum.. Ama yine temel seyleri muhakak bibiliyordur.
tabi yaa ne kadan düşünceli anlatamam
ben ona kızmıştım kendini affettirmen lazım dedim elin boş gelme dedim de o şekilde getirdi
allahın suruçlusu işte yalanmı
heyaaaa yardım ediyo ama fikirlerini teknolojiye göre geliştirmesi lazım. geri kaldı birazcık
aradım doktora sordukdan snra. ben böyle bilodum diyobeni öldürcenmi baba didim tansiyon fırladı. susuyo adam napsın bende kabahat sormamam lazım:94:
kizim senin oglun olacak bak. bende midemin bulandigi zamanlar. bi yogurtlu corba, bi yogurtlu makarna birde patates yemekleri yiyordum :)
kiz abla yaaaaa. valla istiyerek olmuyo ya. bu arada toxoplasmose bendede negativ cikti o yüzden dün yine kan aldilar bakmak icin. hamilelikte bulasirsa o enfeksyon bebege cok zararliymis. meyva sebze hep yikamalisin dedi doktor birde kedilerin yanina pek varma dedi.
Ahhh anlasa:86:
açıklamam mı ciddi ciddi küstüm bile yokkk adam becermiyor hediye almak ne bilmiyorki görmemiş ailsinden anneler gününde annelerine hediye bile almıyorlar çok şaşırmıştım bizde daha ilkokula
giderken kardeşimle çarşıya giidp çiçek yaptırıdık anneme süpriz yapardık, biz konuşurken ben doğumgününde ona süpriz parti yapmıştım hediye olarak bana gönderdiği mesajları yazmıştım deftere birde parfüm seti almıştım birde kırmızı gül ay bu nasıl sevinmiş eve gidince dolabına koymuş sakın parfümüme falan dokunmayın demiş kardeşlerine ablası demişti sonradan:90:
Canım maalesef çok sıkıntıdayız öyle böyle değil bugün kalan eksiklerini sipariş vericez civilden vericezde nasıl ödenecek arabasıyla ana kucağı kalıyor onuda baban alsın diyorum yok diyor biz daha dolap alıacz annemler beşiği alıcakda rahatız:96:
slm kızlar aranıza yeni katıldım bu ay 22 ocak adet tarihimdi ama maalesef 18 inde adet oldum bu ay artık olsun bebişim var mı tavsiyeleriniz hamile bayanlarr şimdiden teşekkür ederim Rabbim hepinizin gönlüne göre versinn
bildikleride var cnmmm ama anladımki tahlilleri yorumlayamıyoonun alanları daha çok kalp damar gibi. kendinde varda kalp hastalığı
kız bune suruç ne laaaaaaaaaa fransız kaldım bu cümleye.
bizimkide öyle hiç süpriz müpriz yapmaz. genelde paralar bende durduğundan yapmak istese elinde para olmuyo.garibim.
görmemişin parfümü olmuşş ay eflal çok güldürdün beni allahta seni güldürsün
ay kızmıyon dimi yazdıklarıma
Niye kızıyım kız ben öyle herkes gibi küsmembu taşta kimeyse artık:86:
tabi yaa ne kadan düşünceli anlatamam
ben ona kızmıştım kendini affettirmen lazım dedim elin boş gelme dedim de o şekilde getirdi
allahın suruçlusu işte yalanmı
Niye kızıyım kız ben öyle herkes gibi küsmembu taşta kimeyse artık:86:
kiz senin esin irakli ama türkce biliyo demi? nerde tanistiniz? annengil iyi karsi cikmamislar ya. benim esim aslen ardahanli ama afyonda büyümüs hep neyse dogulu diye vermediler.
Bizim topiğin delisi yarın gelir karılarrrrr özledinizmi beni diye:86::86:
benim küsme alanım farklı bacım selamımı almayana küsüyom ama yazılanlara küsenler alsın üstüne taşı:92::92:
güll sende bi alemsin yaa
kız suruç urfanın ilçesi emme çok geri kalmış bi ilçe
benim kocada suruçlu yaa bende ona allahın suruçlusu diyom işte
Ama o taş sanaydı gül niye hediyemi geri çeviriyorsun süpriz yaptım sana
abooo kimin kafası acıdı bakim hele
kepekli karı dediğini didem de deli dediğni duymasınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?