yaw niye kimse bana demiyo mesain bitti kalk evine git diyee
kızlarr çok kötüsünüz yaa insan bi uyarır dimi sohbet ettiriyonuz sonra saatin farkına varmıyom kalacam burda yaaa aaaaaaaaaaaaaaaa:84::84:
neyse yawrular ben kaçar a.e.o.
herkese iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben çekip gidemiyom burda takıyom kafaya sonrada çatıyom birine oda genelde ya sumru oluyo yada zey zey
senin dediğin testleride yaptırmış doktor kadının aklına gelen bütün testleri istemiş maşallah 6 tüp kan aldılar.tabi sonuç negatif. şükür
bende dünden yaptım yemeğimi mercimek çorbası patlıcan oturtma ve bugün pilav yapıcam
kız sende kocan gibimi yaptın süprizi. ama benim küsme alanım farklıyaaa nasıl kabul edim bu hediyeyi şincik olmazki ama
Yettim gari kızlar sonunda tekrardan geldimmmmmmmm bu arda benim dünürüme laf atmışsınızzzzzzzz bak yarın gelince söylerim sahi nerde bugün hiç girmedi merak ettim
Aşkolsun ben gördüm seni ama işlerim çok diye geriden geliyom hem sana yazdım doktoru arayaydın yazık değilmi sana diye hıh küstüm gene ben zılgıt yedim yaaa
Yaaaa bende patlıcanlı patatesli yemek istiyom
sölesene sölesen hadi hadi:86: Nasıl dünürse daha nerde olduğunu bilmiyor abbası geldi ya bizimkinin üç gündür rapaorlu hanım hasret gideriyor babişiyle yarın damlar karılarrrrr özledizmi beni diye
evet canım türkçe biliyor 12 senedir burda yaşıyor istanbulda. biz annemlerin evinin önünde tanıştık ay uzun uzun anlatayım mı lütfen anlat de tamam mı. annemler başta karşı çıktılar hele bir dayım var beni çok sever beni alır ıraga götürür diye. yada ıraga gider diye hep karşı çıktı. hatta nişanımızda olmadık şey yüzünden kavga çıkardı. dayımın korkusuna dügünde yapamadık. gerçi zaten yapmayacaktık nikah ve yemek olucaktı ama ben için için dügün istiyordum. ama dayım yine kavga çıkarır diye korktum nikah yemek ve balayına razı oldum. önce istemediler ama ssonra tanıdıkça sevdiler. benim kocam çok sevimli ya valla abartmıyorum. öyle güler yüzlü ki insanın içini eritiyor bende zaten gülüşüne aşık olmuştum kıyamam ya. dün bebegi ilk kez ultrasonda gördü baktım gözleri sulandı. ama tanışma faslını anlat dersen anlatıcam çok uzun gerçi bu yazım kadar uzun olmasada uzun işte. anlat de tamam mı
ayyy inşallah canım inşallah. ya ben yarın tekrar doktora gitsem gösterirmi acaba pipisini filan meraktan çıldırıcam. şimdi olsada yesek bol limonlu bir patates salatası. burda bir yerde yapıyorlar 4 5 dilim pataes içinde maydonaz azıcık kuru sogan getiriyorlar 3,5 lira yuh ya yanına bir çorba bir pilav yesen çıkıyor 10 tl ye yazık dimi. ya bir şirketin elemanına yemek vermemesi çok kötü insan sürekli cepten yiyince hep en ucuzuna kaçıyor
sen gibi erkenden çıkamıyozkiii ondan işimize gelmiyo uyarmak seniiyi akşamlar güsel hatunnn öptümmmmmmm:76:
Yettim gari kızlar sonunda tekrardan geldimmmmmmmm bu arda benim dünürüme laf atmışsınızzzzzzzz bak yarın gelince söylerim sahi nerde bugün hiç girmedi merak ettim
E kıratın yanında duran ya huyundan ya suyundan ben onu benzetemedim kendime baskın çıktı o:) bende sana başka alanda yapıyım süpriz bari:)
okudum ama kızgındım cvp vermedim senle sumru arada bi böle kaşınıyonuz benden zılgıtı yiyince geçiyo kaşınmanız
heee beklerim süprizleriniii merakla.
didemin bbası geldi ctesi günü onla vakit geçiriyodur. raporlu diil yani. gerçi zey zey bilodur bunu telle yakından görüşüyolar sankim
heee beklerim süprizleriniii merakla.
didemin bbası geldi ctesi günü onla vakit geçiriyodur. raporlu diil yani. gerçi zey zey bilodur bunu telle yakından görüşüyolar sankim
anlat canim ya. ben pek merak ederim böyle seyleri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?