Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

sen gibi erkenden çıkamıyozkiii ondan işimize gelmiyo uyarmak seni iyi akşamlar güsel hatunnn öptümmmmmmm:76:

Aşkolsun ben gördüm seni ama işlerim çok diye geriden geliyom hem sana yazdım doktoru arayaydın yazık değilmi sana diye hıh küstüm gene ben zılgıt yedim yaaa

Yaaaa bende patlıcanlı patatesli yemek istiyom

Yettim gari kızlar sonunda tekrardan geldimmmmmmmm bu arda benim dünürüme laf atmışsınızzzzzzzz bak yarın gelince söylerim sahi nerde bugün hiç girmedi merak ettim

kız sende kocan gibimi yaptın süprizi. ama benim küsme alanım farklıyaaa nasıl kabul edim bu hediyeyi şincik olmazki ama

E kıratın yanında duran ya huyundan ya suyundan ben onu benzetemedim kendime baskın çıktı o:) bende sana başka alanda yapıyım süpriz bari:)

Yettim gari kızlar sonunda tekrardan geldimmmmmmmm bu arda benim dünürüme laf atmışsınızzzzzzzz bak yarın gelince söylerim sahi nerde bugün hiç girmedi merak ettim

Sölesene sölesen hadi hadi:86: nasıl dünürse daha nerde olduğunu bilmiyor abbası geldi ya bizimkinin üç gündür rapaorlu hanım hasret gideriyor babişiyle yarın damlar karılarrrrr özledizmi beni diye

okudum ama kızgındım cvp vermedim senle sumru arada bi böle kaşınıyonuz benden zılgıtı yiyince geçiyo kaşınmanız

sölesene sölesen hadi hadi:86: Nasıl dünürse daha nerde olduğunu bilmiyor abbası geldi ya bizimkinin üç gündür rapaorlu hanım hasret gideriyor babişiyle yarın damlar karılarrrrr özledizmi beni diye

yaaaaaa ama ben kaçgündür siteye giremiyorum ki anca bugün girdim gerçim kimsek yoklugumu fark etmedi ama neysem işte..... Ohhhhh iyi olmuş rapor aldıgı

anlat canim ya. ben pek merak ederim böyle seyleri :)

Lan olum aramızda hamileler var canı çekip yapamayan olabilir misal ben

sen gibi erkenden çıkamıyozkiii ondan işimize gelmiyo uyarmak seni iyi akşamlar güsel hatunnn öptümmmmmmm:76:

kız aynen katılıyorum sana. birde birşey sorucam patlıcanı nasıl oturtuyon. kolysa bende öyle yapayım kızartıyon patlıcanları kızartmıyonmu. ben kızarmamış patlıcan yiyemiyorum

E kıratın yanında duran ya huyundan ya suyundan ben onu benzetemedim kendime baskın çıktı o:) bende sana başka alanda yapıyım süpriz bari:)

heee beklerim süprizleriniii merakla.
didemin bbası geldi ctesi günü onla vakit geçiriyodur. raporlu diil yani. gerçi zey zey bilodur bunu telle yakından görüşüyolar sankim

didemin bbası geldi ctesi günü onla vakit geçiriyodur. raporlu diil yani. gerçi zey zey bilodur bunu telle yakından görüşüyolar sankim

Kız babasıyla vakit geçirmek için üç gün rapor aldıya

Yok canım raporlu 3 gün:) Yarın gelir deli:) Parayı şirketten almak için 3 günden fazla almamış:)

kavgacı insanlar ne tepişiyonuuz..

kim dedi aksama patates yemee var dıye..
aferin ona bende yapıcam gıdınce patates..iyi fıkır oldu..
ama corba napıcaz :26:

anlat canim ya. ben pek merak ederim böyle seyleri :)

ohhh anlat demeseydin çatlardım. canım benim kız kardeşim bir ıraklıyla çıkıyordu. annemlerin evinin sokagında. ıraklılar genelde bir iki arkadaş toplanıp birlikte ev kiralıyorlar burda eşimde bu ıraklının ev arkadaşıymış. neyse efendim. sene zannedersem 2006 filan tarihlerden de 8 eylül cumartesi ve o zaman ramazandı . ben çalışmıyordum. oruçluyum nasıl canım sigara çekiyor evde bütün işleri bitirdim. yemek yapmak içinde çok erken ben de gazete aldım. dışarı çıktım oturuyorum. kız kardeşim yanıma geldi bir heyecanla çıktıgı çocuk birazdan bizim sokaktan geçicekmiş. neyse geldi oturdu yanıma 10 dakika geçmeden geldi ismi ahmetti çocugun neyse. ahmet geldi yanında da ali ama tabi ben tanımıyorum o zamanlar benim kız kardeşim çok aşırı kıskançtır bende o yüzden erkek arkadaşıyla pek konuşmam. ben gazeteye gelmişim ahmet geldi biraz ayak üstü konuştular tam gidecek abla dedi ahmet neden bana selam vermedin ben o anda başımı kaldırdım ama ahmeti görmeden şuan ki eşimle göz göze geldik. bir anda nutkum tutuldu öyle tatlıydiki. neyse ben selam verdim bunlar gittiler filan ama benim dilim damagım kurudu heyecandan ama kız kardeşime filan birşey demedim içime attım. aynı günün gecesi sahura kalktık kız kardeşim 24 satin 20 saati sürekli ahmetle telefonda konuşurdu ahmet ilk kez beni telefona istedi. bende hayretler içindealdım telefonu selam kelam derken abla dedi benim yanımda bir çocuk vardı gördünmü dedi dedim evet gördüm dedim .o dedi ali benim ev arkadaşım seni çok begenmiş seninle tanışmak istiyor ne zaman konuşabilirsin dedi ben hemen üstüne atlamamk için biraz düşünücem dedim. okeyleştik telefonu kapattım. ertesi gün pazar bizde eyüp sultana babam annem kızkardeşlerim iftara gidicez babam ögle namazına gitti. dedi ben gelene kadar hazır olun beklemeden gidelim. biz hepimiz hazırlandık annem her zaman ki gibi geç kaldı. babam geldi baktı hazır degiliz. sinirlendi gitmekten vazgeçti. annemde inadına gidicem dedi. biz evden çıktık kardeşlerimle ve annemle gittik hasretini çektigim eyüp sultana. ziyaretler filan yaptık dolaştık filan iftar saatine 2 saat filan kaldı annem dedi yiyecek birşeyler alalım bir yer bulalım kendimize oturmak için. o ara kardeşim dedi anne ahmet te gelicek buraya annem biraz kızdı filan derken ahmet geldi leylek bacak ve yanında kim var tabisi ali var. ben heyecandan alı al moru mor durumları filan. işte hoş geldin beş gittinden sonra. iftara 1 sat kaldı kendimize hala yer bulamadık annemin dizlerinde derman kalmadı eyüp caminin önüne oturdu. dedi siz gidin yer bulun sonra beni burdan alın ben artık dolaşamıcam. bizde ahmet ali ben ve kız kardeşim yer aramaya başladık. halice sıfır çok güzel yeşillik bire alan bulduk. ahmet dedi aliyle sen burda kal abla biz gidip anneni getirelim onlar gittiler annmi getirmeye biz aliyle oturduk çimlere. orda bana ali aşkını itiraf etti. çıkma teklifi etti. ben naz yaptım hemen kabul etmedim. biraz tanışma faslı filan derken annemler de geldiler oturdular biz ali ben ve küçül kardeşim yiyecek birşeyler almaya gittik .yiyecegimizi aldık geldik ezan okundu hatta top bile patladı iftarımızı ettikç biraz daha oturduk orda çıktık geldik. evlerimize ve ertesi günde tekrardan randevulaştık ve teklifini kabul ettim o gün bugündür çok şükür birlikteyiz. 2 agustos 2008 de nişanlandık 26 nisanda da evlendik. şimdide allaha şükür yavrumuzun yolunu gözlüyoruz. ne uzun oldu beeeeee atacaklar beni topikten

Ferda sizinki tam ilk görüşte aşk olmuş ya:97:

Ay yemek yemek dediniz kalkıyım yemeğimi yapıyım bari benim kociş beşte çıkıyor hemen damlıyor eve tabi dayanmıyor hasretime:90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…