Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

evet canım fazla giremiyodum ama ara ara girerim artık biliyosunuz halilarımı yıkatmaya vermiştim,ee ev temizle cam sil anca dün geldi halılarım yerleştirme yapıyorum sadece oturduğum yer kaldı orasınıda bugün bitiricem kısmetse,ay öldüm kaç gündür ben cam siliyom yağmur yağıyo arkasından,dün yine sildim akşamı yine yağdı ayy pes ettim artık silmem daha.midem dün sabah daha kötüydü cnm bu sabah daha iyiyim,gün boyu oluyo bide,bişeyler atıştırınca geçiyo.

Kılzar acil çıkmma alzım annmele görüşüp gelicem.

Hele şükür 2 gündür siteye giremiyom nimet link gönderdi de gelebildim valla:)
Nasılsınız gacılar kimler varmış bakayım?

hoşgeldiniz zkol sumru ferda. melis cimmm nabersiniz. kıssss melissss delümüsün sen hem hamiş hem geçen kanaman geldi hemde temislikmi yapıyon dikkat etsene kızımmm.yorma kendini bu kadann.

kız delircem hep aynı belirtileri yaşıyoruz valla bende de öyleee....

kizlar kilo durumunuz nedir acaba? valla ben 6 kilo almisim bu sabah tartildim. ama iyi ben daha fazla oldum sanmistim gecen haftakiyle kilom ayni. aman aman biraz dikkat etmek lazim.
ya kizlar benim söyle bir iki haftadir agizimda tuhaf bir tat var birsey yedikten sonra birazda agiz kokusu. dislerimide iyi fircaliyorum ama yinede gitmiyor. ne yapabilirim ki? agrim falanda yok cürük mürük var desem. görünürdüde birsey yok. valla neden hic bilmiyorum

sorma bak ferdayla da öyleydik o gebe kaldı sıra sende:)ferdayla günlerimiz bile çakışıyodu:)
kız birlikte hamiş oluruz inşallah... dün eltim biraz canımı sıktı.. ben ay sonu adetimi bekliyorum dediki düşük yaptın adetin düzeni bozuldu heran adet olursun ondandır bu belirtiler dedi... cnım sıkıldı b iraz öylemi acaba diye... şuan belim kopuyor ağrıdan....

kizlar haftaya carsamba kontrolümüz var bizim. canim oglumu görcem yine. cok sabirsizlaniyorum. özledim yaaa

aman canim bosver onun dedigini. ama dikkat et sen yinede. yani belirti diye doktora gitmemezlik etme. cok agrirsa git bi görün. Allah korusun baska birseyde olabilir tatlim. insallah hamilesindir ama kizzz. ay insallah burdaki herkes hamile kalir.

İnşallah canım, amaaan salla milleti valla banada neler diyolar kaynanamla görümcem hocaya gidelim dedi bende bebek için değil bizi tembellik için götürün dedim. Üşenenin çocuğu olmaz diye sustular:)

inşallah canım benim bide ikiz derse doktor allahım dile benden ne dilerseniz....
allahım güle beşiz zeynoya üçüz bana ikiz nasip et sağlıkla sıhhatle :)))))))
aminnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…