günaydın melisacım nasılsın canım yoktun dün görüşemedik
ee demek seninde başladı bulantılar aman allah kolay geçirsin
hem sende fazla iş yapıp kendini yorma lütfen yaa
kızlar didemle görüştüm bu hafta gelemicem siteye diyor hepinizi çok öpüyor ve selamı var herkese
Hele şükür 2 gündür siteye giremiyom nimet link gönderdi de gelebildim valla:)
Nasılsınız gacılar kimler varmış bakayım?
günaydin kizlar
obbowwwww kim gelmişşşşş....Hele şükür 2 gündür siteye giremiyom nimet link gönderdi de gelebildim valla:)
Nasılsınız gacılar kimler varmış bakayım?
hoşgeldinnnnnnnnnnnn sumruuuugünaydin kizlar
hoşgeldin yawrumm naber gelen giden yok dimiadetin yanii
inş. onun yerine bebekin gelirrrrr
kız delircem hep aynı belirtileri yaşıyoruz valla bende de öyleee....Yok ebrarım ferdaya da anlattım geliyo sanırım sinyalleri verdi sabah beyaz akıntım geldi bayağı, şimdide belim karnım ağrıyo
kız delircem hep aynı belirtileri yaşıyoruz valla bende de öyleee....
kız delircem hep aynı belirtileri yaşıyoruz valla bende de öyleee....
kız birlikte hamiş oluruz inşallah... dün eltim biraz canımı sıktı.. ben ay sonu adetimi bekliyorum dediki düşük yaptın adetin düzeni bozuldu heran adet olursun ondandır bu belirtiler dedi... cnım sıkıldı b iraz öylemi acaba diye... şuan belim kopuyor ağrıdan....sorma bak ferdayla da öyleydik o gebe kaldı sıra sende:)ferdayla günlerimiz bile çakışıyodu:)
kız birlikte hamiş oluruz inşallah... dün eltim biraz canımı sıktı.. ben ay sonu adetimi bekliyorum dediki düşük yaptın adetin düzeni bozuldu heran adet olursun ondandır bu belirtiler dedi... cnım sıkıldı b iraz öylemi acaba diye... şuan belim kopuyor ağrıdan....
kız birlikte hamiş oluruz inşallah... dün eltim biraz canımı sıktı.. ben ay sonu adetimi bekliyorum dediki düşük yaptın adetin düzeni bozuldu heran adet olursun ondandır bu belirtiler dedi... cnım sıkıldı b iraz öylemi acaba diye... şuan belim kopuyor ağrıdan....
inşallah canım benim bide ikiz derse doktor allahım dile benden ne dilerseniz....aman canim bosver onun dedigini. ama dikkat et sen yinede. yani belirti diye doktora gitmemezlik etme. cok agrirsa git bi görün. Allah korusun baska birseyde olabilir tatlim. insallah hamilesindir ama kizzz. ay insallah burdaki herkes hamile kalir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?