Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Ferda sizinki tam ilk görüşte aşk olmuş ya:97:

aynen öyle oldu canım o sıralrda hiç kimseyle konuşmak çıkmak filan istemiyorum halbuki bir ilişkim acılı bir şekilde bitmişti ben çok acı çekiyordu ilk erkek arkadaşımdı ondan ayrılınca hayata küsmüştüm işten bile çıkmış evde pinekliyor depresyon takılıyordum ahhh genç lik ahhh daha o zaman yaş 23 24 tabi.

herkese merhaba kzlra nasılsınız bugün kan testi yaptırdım 687 çıktı dün gebelik kesem göüzkmedi bana yardımcı olablir msiniz taze gebeyim

Anaaam hatun aşklarını ölesiye yaşıyormuş meğer:) o yüzdenmi aşk şarfoşu olmak istiyodun sen:)

herkese merhaba kzlra nasılsınız bugün kan testi yaptırdım 687 çıktı dün gebelik kesem göüzkmedi bana yardımcı olablir msiniz taze gebeyim

Kızım gayet normal sen şuan 3-4 haftalık bişisin ben 5. haftada tahlil yaptırdıydım 2065 çıktıydı ama kese görünmei
kese için 2-3 hafta daha bekliycen anası:) Hayırlı olsun inşallah süper bi hamilelik geçirir analı babalı büyütürsün:)

Anaaam hatun aşklarını ölesiye yaşıyormuş meğer:) o yüzdenmi aşk şarfoşu olmak istiyodun sen:)

yok kız o zamanlar kocişim vardı tabi koçisim degildi henüz ona kızmıştım. yine bu siteyi bulmuştum benim gibi çıktıgı çocuga veya eşine sinirli olan kızan onun bazı huylarından şikayetçi olmak isteyenler arkadaşlar bulmuştum işte o zaman buraya kayıt olmuştum benim buraya kayıt tarihim 2007

napıonusss kıslarr yaoruldum yaaaaa siz daha gitmediniz dimi eve kıyamam siz daha çok yorulmuşsunuzdru

Deli diyomda boşunamı yaaa kızlar benim canım bişiler istiyo açlıktanmı aşeriyom mu yoksa?

sağol canım allah razı olsun desteğin için beni, rahatlatıyosun RABBİM senin evladını sana bağışlasın inş.

sağol canım allah razı olsun desteğin için beni, rahatlatıyosun RABBİM senin evladını sana bağışlasın inş.

Amin canım benim bende o yollardayım tabiki yardımcı olacam sana:) Son adet tarihini söylesene bana?
Haftanı bulalım:)

Deli diyomda boşunamı yaaa kızlar benim canım bişiler istiyo açlıktanmı aşeriyom mu yoksa?

ben genelde aç olunca aşeriyor gibi oluyorum ama gerçek aşerme de canımın istedigi şeyi yemezsem doydugumu anlamıyorum ama büyük ihtimal benim ki oburluktandır. sen çok akıllısın sanki hıhhh

napıonusss kıslarr yaoruldum yaaaaa siz daha gitmediniz dimi eve kıyamam siz daha çok yorulmuşsunuzdru

ben yoruldum şahsen canım tuşlara basmaktan parmaklarım agrı oturmaktanda belim. ayrıca acıktım ve migdemde bulanmaya başladı su içtim ddaha da fena oldum uykumun geldigini saymıyorum bile. sen nasıl oldun canım toparlandınmı. sabah yazdıklarını okudum ama birşey yazamadım o sıra burda işim vardı

Aman beee bi dokun bin ah işit bu ne yaaav:)

:)) mümkün valla :))
catlatma ignesini yiyince burada buldum kendimi :)
istende ciktim.. ay bunalim mi oluyorum nedir.. meltem ben ozetle. biraz fazla konusurum cokta merakliyimdir :)
sizler nerelerde neler yaparsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…