selam cömaaat ne ne yapıyonuz özledim
:)) mümkün valla :))
catlatma ignesini yiyince burada buldum kendimi :)
istende ciktim.. ay bunalim mi oluyorum nedir.. meltem ben ozetle. biraz fazla konusurum cokta merakliyimdir :)
sizler nerelerde neler yaparsiniz
Anaaaam kız nerdesin yaaaa soyunun tek takipçisi kızın napıyo anası:) Hoş geldin:)
Bende zeynep kimi ziii diyo kimi zey zey kimide zkol kafana göre takıl bende sendenim geveze tembel:)
Ben 20 ay bebek bekledim tedavi yapmadılar bana 1 çatlatma iğnem var ama o da 45. gün vurulduğu için fayda etmemiş şimdi ise 4 aylık klomenden sonra 8+1lik bebişim var teyzesi Rabbim bağışlasın. Bak burada hamile kaldık hepimiz benden sonra 3 hamile haberi daha aldık:) Darısı diğer kızlarla senin başına inşallah:)
Betülüm hoşgeldin nasıl oldun iyisin dimi?
ehh işte tatlım öğrencilerime sarılıp ağlıcaktım kıssss ben zaten duygusalım iyice duygusal oldummm
iyi ellerinden öper babsı dün gitar aldı başımızı beynimizi s..... anla işte sen ne yaptın
memnun oldum zeynep cok sevindim ayrica.. Allah bagislasin..
bende hipofez tumoru var ploraktin yuksek. klomen ise yaramadi igne denediler.. 20 gun sonra belli olacakmis.. hayirlisi olsun dedik beklemeye basladik.. insallah herkesin istedigi olsun :)
selam ne ağlıyon hayırdır duygusalım benim
Anaaaam yerim onun gitar çalan ellerini başlatma beni beyninden kız heves etmiş kıırmayın hevesini süppperrr zeynep teyzesi onu sonuna dek destekliyo:)
Ben naptım bebişimin talbisini dinledim süperim anlıycağın :) Haftaya cmt.yi bekliyom dr. gene çağırdı bakalım:)
ehh işte tatlım öğrencilerime sarılıp ağlıcaktım kıssss ben zaten duygusalım iyice duygusal oldummm
Bak kırcam kafanı sakin ol demedim mi sana ben salla:) Relaxxx....
Bende memnun oldum canım ya sana bişi sorcam kaç doğumlusun sen?
Hipofez tümoru alınmıyormu prl için dostinex kullandım ben.
Tabi 20 gün adetin gelmeden bakıyolar ona inşallah tutmuştur ama bacım beklemekle olmaz biliyon dimi bol çalışma şart:)
selam cömaaat ne ne yapıyonuz özledim
betül ve evlilik problemlerri başrolde canımmm allah kızıma sağlık versin oda var bi yandan amniyotik sıvım artmış 3 hafta sonra bakalım durum ne ortaya çıkcak bebeekte bişey olmasın die dua ediommm öle yavrum kızın gitarı öğrensinde çalsın bize güzel güzelll
gel bi saat dinle anlarsın benim severim onun kalbini sevindim iyi olduğuna seninde bebişinde lan bu manyak karılardan hiç biri görmedi beni yolacam onlarııııı
öle zeynep sakinim kızım yoksam girmezdim siteye yatardım mal gibi apğlaya ağlaya allah herşeyin hayırlısını verir mevlam ne eylerse güzel eyler ama keşke benim sevgimide alsa biterken zorlanmam bu kadar
82 dogumluyum. tumoru 1cm olmadan almiyorlar benimki 7mm :)
risk oldugu icinde endokrinoloji doktorlari pek onermiyor. alindigi zaman bobrek ustu bezlerini troitleri bozuyormus.. haftada 3 tane dostinex kullaniyorum bende. Deney yaptiklarini dusunuyorum bazen uzerimde..
2 yil oluyor.. bide düşük varne kadardır deniyorsunuz bu arda neden sordum biliyon mu orta okuldan bi arkadaşımdada problem vardı yoğusam o musun diye düşündüm:)
Kocaelide okudunmu sen?
kızımıon son haline bakın maşallah deyinnnEki Görüntüle 129218
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?