selam hosgeldin :) meltem ben :) yeniyim burda.. ne kadar belli degil mi :)
kızımıon son haline bakın maşallah deyinnnEki Görüntüle 129218
tama bacım bekliyom hayırlısıyla doğursunlar yolacam onlarıBak gene psikopata bağladı benimki kız bi dur bişi yok doktorların her dediği kesin değil dua ediyos herhalde Rabbim kötü gün göstermeyecek sana:)
Yok kız betül görmüş deme öyle üzülür:)
Ama istiyosan doğumlardan sonra yolarık onları:)
Bak şimdi kızım bi dur bişi olmaz senin adam seni yıkmak için gözdağı veriyo oooo benimki kaçkes kovdu beni evden bende sen git dedim gidecek yeri yok kırdı kıçını oturdu:)
ne kadardır deniyorsunuz bu arda neden sordum biliyon mu orta okuldan bi arkadaşımdada problem vardı yoğusam o musun diye düşündüm:)
Kocaelide okudunmu sen?
selam hoş geldin canım anlat biraz banada kendini
zeynep beni dövecek şimdi tamam kuşum demiom bişey allah razı olsun sendenbnnnnnnnn
slm bende yeniyim hatta ilk girişim:)
Rabbim anasına babasına bağışlasın ayırmasın sizi maşallah kız benim nohutumda böyle olacakmı acep:)
düştük cocuk derdine yumurtalari catlatacas diye ugrasiyoruz :) ben catlayacam ortadan ikiye yakinda :))
maşallah süphanaallah yavruna senin kocaman olmuş. arkadaki gözüken ev senin evinmi kız yeşil yeşil yeşil en sevdigim renktir bende yeşil alıcaktım koltukalrı kocam illa lila alıcam dedi parasını kendi verdi ya bende ses edemedim. ama benim evimde güzelidr bir fotosunu çekemde gösterem sizlere
2 yil oluyor.. bide düşük var
yok o ben degilim.. burasi ne yazik ki istanbul :)
düştük cocuk derdine yumurtalari catlatacas diye ugrasiyoruz :) ben catlayacam ortadan ikiye yakinda :))
Yok canım valla çok üzülüyorum siz böyle anlatınca ilk günlerim aklıma geliyo deli oluyorum o zaman kocama ben kaç gecelerce tek başıma yatakta ağladım pasiflora şişesini kafama dikleyip cuma gecesinden cumartesi gecesine kadar deliksiz uyuduğumu bilirim 26 saat düşün ne depresyon o yüzden bunlar gelip geçici ben yaşadım biliyorum ondan diyorum kaale alma diye yoksa çok üzülüyorsun benim kocam beni evde yalnız bırakıp bekar arkadaşlarıyla sahura kadar okey oynadığında daha 15 günlük gelindim. Düşün betül sabrettim kaale almadım hooop geçti gitti şimdi ben yalvarıyom git bi yere diye:)
Masallah kiz nede uslu uslu yatiyo öyle karninda.
olur kıı ben daha geçen diodum idrarda çıktı ben hamilemyiyim ve 2.zeynep olarak ya dış gebelikse kanda çıktığı zamanda öle diyip duruomdumm. bakk kocamn oldu maşalllahh
Aynen öyle sallla:)doğru ya hep kafaya taka taka olmuo muu olan
tüm bebiş isteyenlere allah en kısa zmaanda nasip etsin inşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?