Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

tama bacım bekliyom hayırlısıyla doğursunlar yolacam onları

zeynep beni dövecek şimdi tamam kuşum demiom bişey allah razı olsun sendenbnnnnnnnn

Yok canım valla çok üzülüyorum siz böyle anlatınca ilk günlerim aklıma geliyo deli oluyorum o zaman kocama ben kaç gecelerce tek başıma yatakta ağladım pasiflora şişesini kafama dikleyip cuma gecesinden cumartesi gecesine kadar deliksiz uyuduğumu bilirim 26 saat düşün ne depresyon o yüzden bunlar gelip geçici ben yaşadım biliyorum ondan diyorum kaale alma diye yoksa çok üzülüyorsun benim kocam beni evde yalnız bırakıp bekar arkadaşlarıyla sahura kadar okey oynadığında daha 15 günlük gelindim. Düşün betül sabrettim kaale almadım hooop geçti gitti şimdi ben yalvarıyom git bi yere diye:)

kızımıon son haline bakın maşallah deyinnnEki Görüntüle 129218

maşallah süphanaallah yavruna senin kocaman olmuş. arkadaki gözüken ev senin evinmi kız yeşil yeşil yeşil en sevdigim renktir bende yeşil alıcaktım koltukalrı kocam illa lila alıcam dedi parasını kendi verdi ya bende ses edemedim. ama benim evimde güzelidr bir fotosunu çekemde gösterem sizlere

Rabbim anasına babasına bağışlasın ayırmasın sizi maşallah kız benim nohutumda böyle olacakmı acep:)

olur kıı ben daha geçen diodum idrarda çıktı ben hamilemyiyim ve 2.zeynep olarak ya dış gebelikse kanda çıktığı zamanda öle diyip duruomdumm. bakk kocamn oldu maşalllahh

göster canımm güle güle ağız tadıyla oturun evet yeşil burası oturma odası bende yeşil sevrimm

2 yil oluyor.. bide düşük var
yok o ben degilim.. burasi ne yazik ki istanbul :)

Düşük ne kadarlıktı. Bak benim PRL ve TSH yüksekti Pkoluyum 9 kist vardı yumoşlarda tedavi oldum hamişim ama prl ve tsh yüksek gene sabahları aç karna 12,5mg levatiron içiyom Allaha emanet:)
Seninde olur rahatlt kafanı:)

slm bende yeniyim hatta ilk girişim:)

Hoşegldin ooo hep yeniler geliyo anlatsan kendini:)

düştük cocuk derdine yumurtalari catlatacas diye ugrasiyoruz :) ben catlayacam ortadan ikiye yakinda :))

Çatlarsın tutarsın bebişler olur rahat ol:) Bu arada çalışın öyle sadece iğneyle hamile kalınmıyo:)

doğru ya hep kafaya taka taka olmuo muu olan

tüm bebiş isteyenlere allah en kısa zmaanda nasip etsin inşşşş

Erken Anne Olmak Aklımda Yokdu Amma :) Erken oldu bende aldırmaya kıyamadım zorlanacamı sanmıyorum çocuk gelişimi okudum neler olacağını ve ne yapmam gerekdiğinibiliyorum :)

olur kıı ben daha geçen diodum idrarda çıktı ben hamilemyiyim ve 2.zeynep olarak ya dış gebelikse kanda çıktığı zamanda öle diyip duruomdumm. bakk kocamn oldu maşalllahh

-Hahahahh deli herhalde ne zorluklarla kaptım o cocuğu kocadan hatırlamıyonuz mu adam seks kölesi gibi hissediyodu:)

doğru ya hep kafaya taka taka olmuo muu olan
Aynen öyle sallla:)

tüm bebiş isteyenlere allah en kısa zmaanda nasip etsin inşşşş

Amin kızlar beni,m mesai bitti gerç, burda harcadım zaten ama olsun şimdi gidem yengem bişiler yapmış onları yiyem:)
Öptüüüüüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…