Düşük ne kadarlıktı. Bak benim PRL ve TSH yüksekti Pkoluyum 9 kist vardı yumoşlardatedavi oldum hamişim ama prl ve tsh yüksek gene sabahları aç karna 12,5mg levatiron içiyom Allaha emanet:)
Seninde olur rahatlt kafanı:)
bebişler olur rahat ol:) Bu arada çalışın öyle sadece iğneyle hamile kalınmıyo:)
-Hahahahh deli herhalde ne zorluklarla kaptım o cocuğu kocadan hatırlamıyonuz mu adam seks kölesi gibi hissediyodu:)
Aynen öyle sallla:)
Amin kızlar beni,m mesai bitti gerç, burda harcadım zaten ama olsun şimdi gidem yengem bişiler yapmış onları yiyem:)
Öptüüüüüm
Erken Anne Olmak Aklımda Yokdu Amma :) Erken oldu bende aldırmaya kıyamadım zorlanacamı sanmıyorum çocuk gelişimi okudum neler olacağını ve ne yapmam gerekdiğinibiliyorum :)
6 haftalikti..
calis calis telef olacas yakinda zati :)
tooxic betül sanirim ismin yanlissada kusura bakma artik yeniyim ya ona veruzulmussun ya sen salla gitsin hakkaten hickimse hicbirsey senden daha degerli degil.. yolunacak sac bas varsa atlar gelirim valla :))
tooxic canım Allah Nazarlardan Saklasın İkinizi de Maşallah .:)
tüm bebiş isteyenlere allah en kısa zmaanda nasip etsin inşşşş
göster canımm güle güle ağız tadıyla oturun evet yeşil burası oturma odası bende yeşil sevrimm
kiz tahtimi elimden aldin. en kücük anne bendim simdi sen oldun :) bende 21 yasimdayim canim. Allahim bebegini hayirlisiyla kucagini almayi nasip etsin.
neyse kizlar ben cikiyorum. öpüyorum hepinizi
yatirim yapalim ozaman betul 20 gun daha
ben cok memnun oldum.. ama gitmem gerek simdi hepinize iyi aksamlar öpüyorum yarin gelecem yine
adres ver betul adress :))
Herkeze İyi Akşamlar :) Yarın Görüşmek Üzere
amin canım cümlemiz inşallah. sen kaç yılllık evlisin canım. yeni ise evliliginiz bu tarz sorunlar çıkıyor ne yazık ki. birde ben kaynanamdan nefret ediyorum ama yinede eşimin yüzüne karşı bu nefreti ne sözlü olarak ne de işaret dili ile belli etmedim. kaynanam geldigindede hiç olumsuz bir davranışta bulunmadım. neden biliyonmu. yıllar önce annesini vatanını ailesini bırakıp gelmiş olan kocam kendi yaptıgını unutuyorda ailesini terk ettigini unutuyorda. durmadan annem annem abim kardeşim ablam diyor hiç birinden zerre kadar bir fayda görmedim görmedik. ama iş lafa gelince erkekler asla ailelerine toz kondurmazlar. biz bir laf etsek hemen sinirleniyorlar bagırıp çagırırlar. üste çıkmaya çalışırlar sen iyisimi o ailesi hakkında bir laf ettiginde hiç cevap verme sadece dua et allah hakkında hayırlı olanı versin diye. benim kaynanm eylül ayında geldi yanımıza 2 ay kaldı yaklaşık ama o kadar canımı yaktı o kadar beni üzdü ki hep dua. güzüne güldüm ama içimden hep sitem ettim yüzde yüz hacca gidecekti. benim dualarımla ve ahımla kurban oldugum allah onu o kutsal mekana layık görmedi hacca gidemdi kıçına baka baka memleketine gitti. gidişide ayrı canımı yaktı ama allah kimsenin ahını yerde koymaz sen sadece dua et ve sabır et. allah senin için en hayırlısını verecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?