Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

6 haftalikti..
calis calis telef olacas yakinda zati :)

tooxic betül sanirim ismin yanlissada kusura bakma artik yeniyim ya ona ver uzulmussun ya sen salla gitsin hakkaten hickimse hicbirsey senden daha degerli degil.. yolunacak sac bas varsa atlar gelirim valla :))

bisde öptükkkkkkkkkkkk

Erken Anne Olmak Aklımda Yokdu Amma :) Erken oldu bende aldırmaya kıyamadım zorlanacamı sanmıyorum çocuk gelişimi okudum neler olacağını ve ne yapmam gerekdiğinibiliyorum :)

kiz tahtimi elimden aldin. en kücük anne bendim simdi sen oldun :) bende 21 yasimdayim canim. Allahim bebegini hayirlisiyla kucagini almayi nasip etsin.

neyse kizlar ben cikiyorum. öpüyorum hepinizi

gel kuzum gell adım b etüll çalış kız sonra öle rahat olmazsın bebiş olunca bize ilk 3 ay yasaktı yaaaaa ama ondan önce tam gaz çalışmıştıkkk en kısa zamanda tutarb inşş

göster canımm güle güle ağız tadıyla oturun evet yeşil burası oturma odası bende yeşil sevrimm

amin canım cümlemiz inşallah. sen kaç yılllık evlisin canım. yeni ise evliliginiz bu tarz sorunlar çıkıyor ne yazık ki. birde ben kaynanamdan nefret ediyorum ama yinede eşimin yüzüne karşı bu nefreti ne sözlü olarak ne de işaret dili ile belli etmedim. kaynanam geldigindede hiç olumsuz bir davranışta bulunmadım. neden biliyonmu. yıllar önce annesini vatanını ailesini bırakıp gelmiş olan kocam kendi yaptıgını unutuyorda ailesini terk ettigini unutuyorda. durmadan annem annem abim kardeşim ablam diyor hiç birinden zerre kadar bir fayda görmedim görmedik. ama iş lafa gelince erkekler asla ailelerine toz kondurmazlar. biz bir laf etsek hemen sinirleniyorlar bagırıp çagırırlar. üste çıkmaya çalışırlar sen iyisimi o ailesi hakkında bir laf ettiginde hiç cevap verme sadece dua et allah hakkında hayırlı olanı versin diye. benim kaynanm eylül ayında geldi yanımıza 2 ay kaldı yaklaşık ama o kadar canımı yaktı o kadar beni üzdü ki hep dua. güzüne güldüm ama içimden hep sitem ettim yüzde yüz hacca gidecekti. benim dualarımla ve ahımla kurban oldugum allah onu o kutsal mekana layık görmedi hacca gidemdi kıçına baka baka memleketine gitti. gidişide ayrı canımı yaktı ama allah kimsenin ahını yerde koymaz sen sadece dua et ve sabır et. allah senin için en hayırlısını verecektir.

yatirim yapalim ozaman betul 20 gun daha

ben cok memnun oldum.. ama gitmem gerek simdi hepinize iyi aksamlar öpüyorum yarin gelecem yine
adres ver betul adress :))

yatirim yapalim ozaman betul 20 gun daha

ben cok memnun oldum.. ama gitmem gerek simdi hepinize iyi aksamlar öpüyorum yarin gelecem yine
adres ver betul adress :))

bencede yatırım oluo sonrası dediğim gibi bende düşük riski vardı olmasa bile insan korkuooo
bizdde memnun oldukk görüşürüzzz

haklısın canım benim bişey dememe grek yok dedirtmezler zatennnn

slm hanımcıklar nabersinizzz ben bugun çok yoğundum çokta yoruldum azıcık uzanicamda sizlere bir bakıyim dedim;zaten pc kafayı iyiye yemiş çöktü çökücek zor yazıyorum donup duruyo;yarın tamire gidicek artıkkk ne zaman gelirse:::

rodiniaaaa günaydın kuzucummmm..
demek geldi haa..
hayırlısı bakalım.ınsallah subat senın ayın olur..Rabbım bılıyor dogru zamanı sakın uzulme emıı..
Sen hamile kalabıldıgın ıcın inşallah bekletmeden gelir bebişin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…