günaydın canımmmrodiniaaaa günaydın kuzucummmm..
demek geldi haa..
hayırlısı bakalım.ınsallah subat senın ayın olur..Rabbım bılıyor dogru zamanı sakın uzulme emıı..
Sen hamile kalabıldıgın ıcın inşallah bekletmeden gelir bebişin..
günaydın canımmm
ne bileyim artık kafayı takmayayım diyorum olmuyor ne planlarım vardı eşimin yaşgününde süpriz yapacaktım yine hevesim kursağımda kaldı. ilginçtir bugün düşük yapaşıda tam 3 ay oldu...
günaydınnnngunaydin herkesleree :)
günaydın zeyno...Günaydın canlarım,
Nimetcim vardır bir hayır bence artık takmamalısın senin için çok erken düşükten sonra rahim toparlanmadan hamile kalmak Allah göstermesin başka olumsuzluklara sebeb olur bence RAbbim seni ve aileni korumak için vermiyordur. Şubat ayı senin olsun en azından hamile kalabiliyorsun buda güzel birşey. Allah fazla bekletmeden versin inşallah:)
Günaydın nasılsın?gunaydin herkesleree :)
Günaydın kızlar resmim herşeyi anlatıyor sanırım
Günaydın nasılsın?
iyiyim canavar gibiyim.. işe gitmiyorum diye uyanmak ne guzel bisiiimis hafta ici
sen nasilsin :)
öbür ay öbür ay demek ne kadar kolay hamile olanagunaydin.. herseyin hayirlisi.. uzulme bu ay olmas obur aya kismet :)
öbür ay öbür ay demek ne kadar kolay hamile olana
Bende işe gitmek istemiyorumHafta sonunu iple çekiyorum bütün hafta sonu evde yatacam valla:)
günaydın uyuz karılar
özledinizmi beni :86: :86: :86: :86: :86:
Bende işe gitmek istemiyorumHafta sonunu iple çekiyorum bütün hafta sonu evde yatacam valla:)
amann heray aynı şeylerr sıkıldım açıkcası.....günaydın kıslarrr nasılsınız
rodiniacım alllah en hayırlı zamanda versin inşş tatlım hiç üzülmeee emiii bugünlerde geride kalcak ve baktığında boşu boşuna üzülmüşüm diceksin inşşş
insan düşük yapınca daha umutsuz oluyor.... bide yaşım yerinde durmuyor onada sinirim...ben 2 yildir ugrasiyorum.. hamile degilim yani.. heray ayni kirmizi kart banada cikiyo.. sabirli olmak gerekir diye demistim.. neyse..
bi betul gordum sankim
ne özleyeceğimm uyuz seni....günaydın uyuz karılar
günaydın uyuz karılar
insan düşük yapınca daha umutsuz oluyor.... bide yaşım yerinde durmuyor onada sinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?