Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

günaydın canımmm
ne bileyim artık kafayı takmayayım diyorum olmuyor ne planlarım vardı eşimin yaşgününde süpriz yapacaktım yine hevesim kursağımda kaldı. ilginçtir bugün düşük yapaşıda tam 3 ay oldu...

Günaydın canlarım,
Nimetcim vardır bir hayır bence artık takmamalısın senin için çok erken düşükten sonra rahim toparlanmadan hamile kalmak Allah göstermesin başka olumsuzluklara sebeb olur bence RAbbim seni ve aileni korumak için vermiyordur. Şubat ayı senin olsun en azından hamile kalabiliyorsun buda güzel birşey. Allah fazla bekletmeden versin inşallah:)

gunaydin herkesleree :)
günaydınnnn
günaydın zeyno...
inşallah...

günaydın kıslarrr nasılsınız
rodiniacım alllah en hayırlı zamanda versin inşş tatlım hiç üzülmeee emiii bugünlerde geride kalcak ve baktığında boşu boşuna üzülmüşüm diceksin inşşş

Bende işe gitmek istemiyorum Hafta sonunu iple çekiyorum bütün hafta sonu evde yatacam valla:)

lan zeynep ben geçen hafta çok yorulmuştum bütütn haftasonu yatcam dedim 3 gün dr uğraştım lan p.teside gittim boş günümdüü ayyy bu hafta da yatamıom o yüzden erkenden kalkıommmm bak bugünde sabah ezanında kalktım bi daha uyudum yine uyandım 8de

amann heray aynı şeylerr sıkıldım açıkcası.....

ben 2 yildir ugrasiyorum.. hamile degilim yani.. heray ayni kirmizi kart banada cikiyo.. sabirli olmak gerekir diye demistim.. neyse..
insan düşük yapınca daha umutsuz oluyor.... bide yaşım yerinde durmuyor onada sinirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…