amann heray aynı şeylerr sıkıldım açıkcası.....
insan düşük yapınca daha umutsuz oluyor.... bide yaşım yerinde durmuyor onada sinirim...
karıştırrdın o didoşşş ben betüllllllll
ne özleyeceğimm uyuz seni....
tabiki de özlemedikkkkkkkkkkkkkkkkk
aklim sarardi sabah sabahpardon yauw
öbür ay öbür ay demek ne kadar kolay hamile olana
günaydın kıslarrr nasılsınız
rodiniacım alllah en hayırlı zamanda versin inşş tatlım hiç üzülmeee emiii bugünlerde geride kalcak ve baktığında boşu boşuna üzülmüşüm diceksin inşşş
demekkkkkkkkkkk öyle haaaaaaaaaaaaaaaaa küstüm işte gidiyorum başka didoş bulursunuz kendinize
demekkkkkkkkkkk öyle haaaaaaaaaaaaaaaaa küstüm işte gidiyorum başka didoş bulursunuz kendinize
İyide canım seni rahatlatmak için diyoruz bu arada senin daha bu 3. hüsranın hamile olmadan önceki hallerimizi düşün ben 20 ay bu hüsranı yaşadım Allah kimseye yaşatmasın bu ay için yapılacak birşey yok önümüzdeki ay nasip olur inşallah demekten başka. Ayrıca şunu aklından çıkarma her adet yeni birşanstır bebek sahibi olmak için, ya adet olamayan kadınları düşün kendini birazda onların yerine koy ben 72 gün adet olmadığımı biliyorum, ilaçlar bile fayda etmiyordu sabretmekten başka hiçbir yolumuz yok
Betülüm hoş geldin naptın akşam nasıl geçti varmı bi durum:)
meltem karısı sende hoşgelmişsennn
günaydın hatunlarrrrrrr:92::92:nabersiniz
nimetcim rabbim herşeyin hayırlısını versin şimdi sana ne desek boş tabi ama elden gelen bu
kendini fazla yıpratma lütfen
didoşummm gözümün nuru nirdesin yaw baban geldi diye hemen unuttun bizi haa
kız betül sen hala üzülmüyon dimii
zeyzey sen ne ediyon kuzum nassın
kepeklim nire gitti yaaa
pek meeeersi :) hosgeldim valla cokta hos buldum burayi
valla bende yaş 35 riskim artıyorr. ailede özürlü olanda var bu dahada korkutuyor 35e girince....ne cok benziyoruz ozaman.. yaş 29 bir düşük var benimde..
iyi hissetmeye calisiyorum bunalima sokuyosun beni :)
kötü bisey demek istemedim ben sana.
eşime dedim sıkıldım diye onuda üzdüm farkındayım...haklısın bebeemm ama yapabilceğimiz bişey yok devam canla başla çalışmaya bende 5-6 ay beklediydimmm
kız kafanı kırarım senin...demekkkkkkkkkkk öyle haaaaaaaaaaaaaaaaa küstüm işte gidiyorum başka didoş bulursunuz kendinize
sağol canımmm...günaydın hatunlarrrrrrr:92::92:nabersiniz
nimetcim rabbim herşeyin hayırlısını versin şimdi sana ne desek boş tabi ama elden gelen bu
kepeklim nire gitti yaaa
ne diyim hayırlısı diyim artık ama tüm planlarım altüst oldu....İyide canım seni rahatlatmak için diyoruz bu arada senin daha bu 3. hüsranın hamile olmadan önceki hallerimizi düşün ben 20 ay bu hüsranı yaşadım Allah kimseye yaşatmasın bu ay için yapılacak birşey yok önümüzdeki ay nasip olur inşallah demekten başka. Ayrıca şunu aklından çıkarma her adet yeni birşanstır bebek sahibi olmak için, ya adet olamayan kadınları düşün kendini birazda onların yerine koy ben 72 gün adet olmadığımı biliyorum, ilaçlar bile fayda etmiyordu sabretmekten başka hiçbir yolumuz yok
Betülüm hoş geldin naptın akşam nasıl geçti varmı bi durum:)
ooo bi gelen bi daha gidemiyor ki zati
sende buralısın bacım artık
valla mutis bisiimis zeynep nispet gibi olmasindasık dişini ne kalmis surda
lan zeynep ben geçen hafta çok yorulmuştum bütütn haftasonu yatcam dedim 3 gün dr uğraştım lan p.teside gittim boş günümdüü ayyy bu hafta da yatamıom o yüzden erkenden kalkıommmm bak bugünde sabah ezanında kalktım bi daha uyudum yine uyandım 8de
günaydın hatunlarrrrrrr:92::92:nabersiniz
kepeklim nire gitti yaaa
yok tabiki canımmm inine kapandı çıkmıo bide kapısını kapatıoo bende iplemiyommm
ooo bi gelen bi daha gidemiyor ki zati
sende buralısın bacım artık
yok kıs iim sen napıonn yok üzmüom gerennnk yok kıs akşam yemeğinden sonra yemek yiyom ben genelde bugün yemedimm anam sabah ezanında açlıktan kıvranıodummm
oyy betüş kız bende temmuzdan beri burdayımbencede ben ağustostan beri burdayım eylülde de hamile kaldıydıımm uzun uğraşlar sonunda
Yaaa sorma ağustosa kadar buranın kahrı çekilirmi yaaa
Aynı bende öyle kaynanamların peşinde 3 günüm heba oldu ama bu akşam gidiyolar kış uykusuna yatacam cuma akşamından pzt. sabahıa kadarÇ)
İyiyim kuzum nolsun iş yerinde çalışmaktan nefret ederek geçiyo günlerim:)
Oh iyi oluyo bırak sürünsün biraz yemek falan yemedi mi senle?
Hahah ben gibi:)
ah sorma ya bugün yine zorla uyandım alarm çalıyo kapatıp bi daha ayarlıyom 5 dk 10 dk
diye diye geç kalcaktım walla
hiç istemiyorum işe gelmeyi
efferin sana ha şöylee üzülmek yok
lan karıı kızımı aç bırakma bi daha tamam mı
oyy betüş kız bende temmuzdan beri burdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?