Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

amann heray aynı şeylerr sıkıldım açıkcası.....

insan düşük yapınca daha umutsuz oluyor.... bide yaşım yerinde durmuyor onada sinirim...

haklısın bebeemm ama yapabilceğimiz bişey yok devam canla başla çalışmaya bende 5-6 ay beklediydimmm

günaydın hatunlarrrrrrr:92::92:nabersiniz
nimetcim rabbim herşeyin hayırlısını versin şimdi sana ne desek boş tabi ama elden gelen bu
kendini fazla yıpratma lütfen
didoşummm gözümün nuru nirdesin yaw baban geldi diye hemen unuttun bizi haa
kız betül sen hala üzülmüyon dimii
zeyzey sen ne ediyon kuzum nassın
kepeklim nire gitti yaaa
meltem karısı sende hoşgelmişsennn

öbür ay öbür ay demek ne kadar kolay hamile olana

İyide canım seni rahatlatmak için diyoruz bu arada senin daha bu 3. hüsranın hamile olmadan önceki hallerimizi düşün ben 20 ay bu hüsranı yaşadım Allah kimseye yaşatmasın bu ay için yapılacak birşey yok önümüzdeki ay nasip olur inşallah demekten başka. Ayrıca şunu aklından çıkarma her adet yeni birşanstır bebek sahibi olmak için, ya adet olamayan kadınları düşün kendini birazda onların yerine koy ben 72 gün adet olmadığımı biliyorum, ilaçlar bile fayda etmiyordu sabretmekten başka hiçbir yolumuz yok

Betülüm hoş geldin naptın akşam nasıl geçti varmı bi durum:)

yok tabiki canımmm inine kapandı çıkmıo bide kapısını kapatıoo bende iplemiyommm

yok kıs iim sen napıonn yok üzmüom gerennnk yok kıs akşam yemeğinden sonra yemek yiyom ben genelde bugün yemedimm anam sabah ezanında açlıktan kıvranıodummm

ne cok benziyoruz ozaman.. yaş 29 bir düşük var benimde..
iyi hissetmeye calisiyorum bunalima sokuyosun beni :)
kötü bisey demek istemedim ben sana.
valla bende yaş 35 riskim artıyorr. ailede özürlü olanda var bu dahada korkutuyor 35e girince....

haklısın bebeemm ama yapabilceğimiz bişey yok devam canla başla çalışmaya bende 5-6 ay beklediydimmm
eşime dedim sıkıldım diye onuda üzdüm farkındayım...

demekkkkkkkkkkk öyle haaaaaaaaaaaaaaaaa küstüm işte gidiyorum başka didoş bulursunuz kendinize
kız kafanı kırarım senin...
sağol canımmm...
ne diyim hayırlısı diyim artık ama tüm planlarım altüst oldu....

valla mutis bisiimis zeynep nispet gibi olmasinda sık dişini ne kalmis surda

Yaaa sorma ağustosa kadar buranın kahrı çekilirmi yaaa

Aynı bende öyle kaynanamların peşinde 3 günüm heba oldu ama bu akşam gidiyolar kış uykusuna yatacam cuma akşamından pzt. sabahıa kadarÇ)

İyiyim kuzum nolsun iş yerinde çalışmaktan nefret ederek geçiyo günlerim:)

yok tabiki canımmm inine kapandı çıkmıo bide kapısını kapatıoo bende iplemiyommm

Oh iyi oluyo bırak sürünsün biraz yemek falan yemedi mi senle?

ooo bi gelen bi daha gidemiyor ki zati
sende buralısın bacım artık

Hahah ben gibi:)

yok kıs iim sen napıonn yok üzmüom gerennnk yok kıs akşam yemeğinden sonra yemek yiyom ben genelde bugün yemedimm anam sabah ezanında açlıktan kıvranıodummm

efferin sana ha şöylee üzülmek yok
lan karıı kızımı aç bırakma bi daha tamam mı

bencede ben ağustostan beri burdayım eylülde de hamile kaldıydıımm uzun uğraşlar sonunda
oyy betüş kız bende temmuzdan beri burdayım

ah sorma ya bugün yine zorla uyandım alarm çalıyo kapatıp bi daha ayarlıyom 5 dk 10 dk
diye diye geç kalcaktım walla
hiç istemiyorum işe gelmeyi

hoşbuldum canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
havadisleri verin bakimmmmmm
ebrarım sizi unuturmuyum hiç

ah sorma ya bugün yine zorla uyandım alarm çalıyo kapatıp bi daha ayarlıyom 5 dk 10 dk
diye diye geç kalcaktım walla
hiç istemiyorum işe gelmeyi

Oooof bu hamilelik mi böyle yapıyo acep? Kızlar ne sorcam çocuk parasıyla ilgili bir fikri olan varmı 1000-2000 tlden bahsediliyorda o yüzden sordum:)

efferin sana ha şöylee üzülmek yok
lan karıı kızımı aç bırakma bi daha tamam mı

oyy betüş kız bende temmuzdan beri burdayım

ne güselll tamam la yiyom az sonra kıslar artık öğrenciler sormaya başladı hamilemisiniz die bende yok öğrenci yuttum diomm

yok zeynep ben önce yedim geç geldi mutfakta zıkkımlandıı o varken ortalıkta diilim hiç yüzümü bile görmüo bende onunkini haa hala su almıo inadından susuz gidesicee desem yazıkk
bende hergün 2litre alıom marjketten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…