düşük yapmasaydım o parayı bende alacaktım onu bile kaybettim :)Oooof bu hamilelik mi böyle yapıyo acep? Kızlar ne sorcam çocuk parasıyla ilgili bir fikri olan varmı 1000-2000 tlden bahsediliyorda o yüzden sordum:)
hoşbuldum canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
havadisleri verin bakimmmmmm
ebrarım sizi unuturmuyum hiç
Oooof bu hamilelik mi böyle yapıyo acep? Kızlar ne sorcam çocuk parasıyla ilgili bir fikri olan varmı 1000-2000 tlden bahsediliyorda o yüzden sordum:)
havadis resmimde saklı....hoşbuldum canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
havadisleri verin bakimmmmmm
ebrarım sizi unuturmuyum hiç
ne güselll tamam la yiyom az sonra kıslar artık öğrenciler sormaya başladı hamilemisiniz die bende yok öğrenci yuttum diomm
yok zeynep ben önce yedim geç geldi mutfakta zıkkımlandıı o varken ortalıkta diilim hiç yüzümü bile görmüo bende onunkini haa hala su almıo inadından susuz gidesicee desem yazıkk
bende hergün 2litre alıom marjketten
düşük yapmasaydım o parayı bende alacaktım onu bile kaybettim :)
herkese günaydın hatunlar nasılsınız ben heyecandan uyuyamıyorumm
Hahhah deli demek öğrenci yuttun ha:)
Aman canım sen sen ol tahriklere kanma ayrımı yattınız? Ne kadar küs olsanız da ayrı yatmayın yatıyorsanız eğer bugece deprem oldu Gölcükte onu bahane et korkuyorum o yüzden burda yatacam de:) Yanında yat:)
Olsun sende bir sonrakinde alırsın:)
Hahhah deli demek öğrenci yuttun ha:)
Aman canım sen sen ol tahriklere kanma ayrımı yattınız? Ne kadar küs olsanız da ayrı yatmayın yatıyorsanız eğer bugece deprem oldu Gölcükte onu bahane et korkuyorum o yüzden burda yatacam de:) Yanında yat:)
düşük yapmasaydım o parayı bende alacaktım onu bile kaybettim :)
unuttun işte pis karı bu kadar 3 günde bi kere geldin napıyonuz deyip gittin
zannımca hamilelikten kuşum :)))
walla o kunoda bilgim yok be zeyzey
günaydın hayırdır eşine söylemedinmi daha hamileliğini...herkese günaydın hatunlar nasılsınız ben heyecandan uyuyamıyorumm
bir dahakinde alamam canım işten ayrılalı bir seneyi geçince olmuyor...Hahhah deli demek öğrenci yuttun ha:)
anladım şekercimmmmmhavadis resmimde saklı....
unutmadımmmmmmmm unutamammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
herkese günaydın hatunlar nasılsınız ben heyecandan uyuyamıyorumm
yok demicem o beni cezalandırıo ben ne olursa olsun ayrı yatmam kızımla yatıom artık ne korktum dicem boşveerrr
Şekerim günaydın son adetine göre 5+4sün sen bugün bir dahaki gitmende kalbisini duyabilirsin annesi ne zaman randevun?
Hahahah deli ayrı mı yatıyon yatmıyon mu anlamadım kızım:)
sağol canım allah razı olsun iyi niyetin için inş. rabbim olmayanlara verir bizlerede hayrılı ve sağlıklı bi şekilde kucağımıza aldırırgünaydın canım bu arada hayırlı olsun
rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin
Biraz bakınıyom da son 3 aylık maaştan veriliyormuş sanırım. Yani 3 aylık maaşını alıyon ekstra birde süt parası mı ne varmış yani iyi para veriyolar oooh bide işten atıp tazminat verirlerse değme keyfimize:)
süper walla atsınlar kız işten
günaydın hayırdır eşine söylemedinmi daha hamileliğini...
bir dahakinde alamam canım işten ayrılalı bir seneyi geçince olmuyor...
anladım şekercimmmmm
hayırlısı önüzümdeki aya
unutmadımmmmmmmm unutamammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Uyuuuuuuz :) Kız naptın bakem babişinlen:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?