Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

hoşbuldum canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
havadisleri verin bakimmmmmm
ebrarım sizi unuturmuyum hiç

unuttun işte pis karı bu kadar 3 günde bi kere geldin napıyonuz deyip gittin

Oooof bu hamilelik mi böyle yapıyo acep? Kızlar ne sorcam çocuk parasıyla ilgili bir fikri olan varmı 1000-2000 tlden bahsediliyorda o yüzden sordum:)

zannımca hamilelikten kuşum :)))
walla o kunoda bilgim yok be zeyzey

Hahhah deli demek öğrenci yuttun ha:)
Aman canım sen sen ol tahriklere kanma ayrımı yattınız? Ne kadar küs olsanız da ayrı yatmayın yatıyorsanız eğer bugece deprem oldu Gölcükte onu bahane et korkuyorum o yüzden burda yatacam de:) Yanında yat:)

düşük yapmasaydım o parayı bende alacaktım onu bile kaybettim :)

Olsun sende bir sonrakinde alırsın:)

yok demicem o beni cezalandırıo ben ne olursa olsun ayrı yatmam kızımla yatıom artık ne korktum dicem boşveerrr

günaydin hatuslar.

düşük yapmasaydım o parayı bende alacaktım onu bile kaybettim :)

günyadın canım nasılsın beni hatırlayamayablirsin ama siteyi takip edenlerdenim durumunu bliyorum öncelikle adet olmuşsun üzülme canım her şerde bi hayr vardır muhakkak düşük yaptığın bebeğini doğurduğunda onun çok büyük ihtimalle özürlü veya sağlıklı olmayacağını biliyorumuydun canım.düşen bebeklerin sağlıklı olmadıkları için düştüklerini araştırdım aslında düşündüğümüzde bu bi lütuf .allah kaldırmayacağımız yükten fazlasını yüklemesin. birde yaş konusunu kendine sorun etme teyzem 40 yaşına yakın evlendi şimdi arka arkaya 2 oğlu oldu yani canım diyeceğim şu ki ümitsiz olma ve yaradana hayrılı ve sağlıklı bi evlat olması için dua et yeter canım

unuttun işte pis karı bu kadar 3 günde bi kere geldin napıyonuz deyip gittin

zannımca hamilelikten kuşum :)))
walla o kunoda bilgim yok be zeyzey

Biraz bakınıyom da son 3 aylık maaştan veriliyormuş sanırım. Yani 3 aylık maaşını alıyon ekstra birde süt parası mı ne varmış yani iyi para veriyolar oooh bide işten atıp tazminat verirlerse değme keyfimize:)

herkese günaydın hatunlar nasılsınız ben heyecandan uyuyamıyorumm
günaydın hayırdır eşine söylemedinmi daha hamileliğini...

bir dahakinde alamam canım işten ayrılalı bir seneyi geçince olmuyor...

Şekerim günaydın son adetine göre 5+4sün sen bugün bir dahaki gitmende kalbisini duyabilirsin annesi ne zaman randevun?

haftaya cumaya canım randevum ama önce tahlil için devlete gittim sonra özele giderim diye düşünmüştüm çünkü tahlililer özelde kabarık olablir. kese gözükmediği için özlede gidemedim henüz beklemedeyim canım sen hemen kan hapına falan başladın mı

Hahahah deli ayrı mı yatıyon yatmıyon mu anlamadım kızım:)

lan ben yatmıom o ayrı yatıo ben yatğımda kızımla yatıommm hahhaa
kıs burda deprem olsa herkes dışarı kaçsa oda kaçar banada bakmasss ne gölcüğü lannnnnnn

süper walla atsınlar kız işten

günaydın hayırdır eşine söylemedinmi daha hamileliğini...

bir dahakinde alamam canım işten ayrılalı bir seneyi geçince olmuyor...

Hıııım olsun sen doğurunca hayatının en güzel armağanını alacaksın zaten:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…