Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

gunaydin kizlar ya ben 8 haftalik hamileyim fakat oyle bi asiri mide bulantisi yasamiyorum arada bi hafif bulaniyo ac karnina, normaldir demi hamilelikte illa mide bulanacak diye bisey yok demi ? merak ettim :44:

günaydın hayırdır eşine söylemedinmi daha hamileliğini...

bir dahakinde alamam canım işten ayrılalı bir seneyi geçince olmuyor...

cumartesi öğrendim canım eşime sürpriz yaptım öğreneli 6 gün oldu ama hala şoktayım bu 5. ayımızdı ve geçen ay her belirtiyi yaşadım ve kesin hamleiym demişitim ama hüsrandı çünkü çok istiyodum ama bu ay yumurtlama dönmei falan hiç bişeyi takmadım misafirim gelcekti kayınvalidem hazırlık falan çok yorucu bi aydı hiç beklemiyoduk yani kızlar üzerine düşmeyince oluyomuş bunu anladım ve çok tevekkül

gunaydin kizlar ya ben 8 haftalik hamileyim fakat oyle bi asiri mide bulantisi yasamiyorum arada bi hafif bulaniyo ac karnina, normaldir demi hamilelikte illa mide bulanacak diye bisey yok demi ? merak ettim :44:

günaydın canım allahımm bi evhamlı karı dahaa geldi
yok be güzeliim herkesete olcak diye bişey yok sen kafanı yorma böyle şeylere
bazılarının geç başlayabiliyor veya hiç olmayabiliyorr

yok canım şart diil keyfini çıkarrrrr

Yok canım henüz değil haftaya cmt. gitcem o zaman sanırım.

lan ben yatmıom o ayrı yatıo ben yatğımda kızımla yatıommm hahhaa
kıs burda deprem olsa herkes dışarı kaçsa oda kaçar banada bakmasss ne gölcüğü lannnnnnn

Dün gece gölcükte 4,3 deprem oldu 04.09da duydum ama benim herif değildir dedi meğer depremmiş.

süper walla atsınlar kız işten

İnşallah planlarım var attırmak için:)

an ne parası bu ben alcakmıyım kesin almıomdur

Tüm çalışanlar alıyo ben toplantıya gittim:)

didem yazsana kısssssssssssssss nirdesinnnnnn naptın kıs babiş orda mı dahhh anlettt

zeynepçim bişey sorcam dün dr soramadım acaba cinsellik yasak mı çok özür diliyorum herkeseten ama öğrenmem lazım

günaydın canım allahımm bi evhamlı karı dahaa geldi
yok be güzeliim herkesete olcak diye bişey yok sen kafanı yorma böyle şeylere
bazılarının geç başlayabiliyor veya hiç olmayabiliyorr

ehehe ya aslinda evham yapmiyomda bakiyom yeni hamileler aman midem bulaniyo aman bisey yiyemiyorum vs diyolar ama bende oyle degil ben herseyi yiyom midemde bulanmiyo istahim cok acik yani ondan sey ettim aslinda iyi bisey rahat hamilelik yasiyorum bol bol yiyom

Cok sagol cnm cevabin icin Allah razi olsun, Allah bebislerimizi korusun Olmayanlarada en kisa zamanda nasip etsin insallah

Günaydın kızlarrrrrrrr nasılsınız bakem dünürüm sende hoşgeldin iyice özlem giderdiniz mi

Günaydın arkadaşlar herkese ...
ben aranıza yeni katılanlardan biriyim ...34+3 günlük hamileyim ...Ve bir kız bebek bekliyorum...Taze anneler sınıfına giriyorum sanırım :)

günaydim dedik karilaaaaarrrrrr. cabuk günaydin deyin bak ogluma dövdürürüm sizi

abooo günaydın günaydınnnn

zeynepçim bişey sorcam dün dr soramadım acaba cinsellik yasak mı çok özür diliyorum herkeseten ama öğrenmem lazım

kıs ne özrü bence ilk 3 ay çok olmasa ii çünkü yerleşmeye çalışıo ya benim düşük riski vardı yasaktı bide leke olunca dr sorduğu ilk şey ilişkiden snra mı oldu idi yani korkutmak istemem ama dikkat etmek lazımm

kızım maşallah desene kendine nazar etcen haadeli karıya bak yaa zorla bulandıracak kendini ay ne güzel rahat geçir işte hamileliğini biz mahfolduk sen olma barii
allah hepimiziden razı olsun amin canım amin

günaydim dedik karilaaaaarrrrrr. cabuk günaydin deyin bak ogluma dövdürürüm sizi

günaydın sumru karısı aman oğlunada nasıl güvenirmiş şuna bakk
bizim kızlar senin oğlana bi kaş göz etsin senin oğlan erisinde görim dövüyormuymuş bizi

Bende sen gibiyim canım aynı zamanlarda hamileyiz yemeği fazla kaçırmayınca bende de bulantı olmuyo rahat ol:)
Toplantı şimdilik ertelendi kızlar ama her an çıkabilirim gene

Günaydın arkadaşlar herkese ...
ben aranıza yeni katılanlardan biriyim ...34+3 günlük hamileyim ...Ve bir kız bebek bekliyorum...Taze anneler sınıfına giriyorum sanırım :)

kıs günaydın benim adımda betül bende kıs bekliommm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…