anladım şekercimmmmm
hayırlısı önüzümdeki aya
unuttun işte pis karı bu kadar 3 günde bi kere geldin napıyonuz deyip gittin
unutmadımmmmmmmm unutamammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
aman iyi be ne bağırıyon sabah sabah çatlakk
sağol canım allah razı olsun iyi niyetin için inş. rabbim olmayanlara verir bizlerede hayrılı ve sağlıklı bi şekilde kucağımıza aldırır
amin fatmagül aminn
günaydın hayırdır eşine söylemedinmi daha hamileliğini...
bir dahakinde alamam canım işten ayrılalı bir seneyi geçince olmuyor...
gunaydin kizlar ya ben 8 haftalik hamileyimfakat oyle bi asiri mide bulantisi yasamiyorum arada bi hafif bulaniyo ac karnina, normaldir demi hamilelikte illa mide bulanacak diye bisey yok demi ? merak ettim :44:
anladım şekercimmmmm
hayırlısı önüzümdeki aya
aman iyi be ne bağırıyon sabah sabah çatlakk
amin fatmagül aminn
gülü yok canım gülsüzüm ben
gunaydin kizlar ya ben 8 haftalik hamileyimfakat oyle bi asiri mide bulantisi yasamiyorum arada bi hafif bulaniyo ac karnina, normaldir demi hamilelikte illa mide bulanacak diye bisey yok demi ? merak ettim :44:
haftaya cumaya canım randevum ama önce tahlil için devlete gittim sonra özele giderim diye düşünmüştüm çünkü tahlililer özelde kabarık olablir. kese gözükmediği için özlede gidemedim henüz beklemedeyim canım sen hemen kan hapına falan başladın mı
lan ben yatmıom o ayrı yatıo ben yatğımda kızımla yatıommm hahhaa
kıs burda deprem olsa herkes dışarı kaçsa oda kaçar banada bakmasss ne gölcüğü lannnnnnn
süper walla atsınlar kız işten
an ne parası bu ben alcakmıyım kesin almıomdur
gülü yok canım gülsüzüm ben
BİLİYOM KIZ GÜLÜ DE BEN KOYDUMM FATMAGÜLL
Yok canım henüz değil haftaya cmt. gitcem o zaman sanırım.
Dün gece gölcükte 4,3 deprem oldu 04.09da duydum ama benim herif değildir dedi meğer depremmiş.
İnşallah planlarım var attırmak için:)
Tüm çalışanlar alıyo ben toplantıya gittim:)
günaydın canım allahımm bi evhamlı karı dahaa geldi
yok be güzeliim herkesete olcak diye bişey yok sen kafanı yorma böyle şeylere
bazılarının geç başlayabiliyor veya hiç olmayabiliyorr
günaydim dedik karilaaaaarrrrrr. cabuk günaydin deyin bak ogluma dövdürürüm sizi
zeynepçim bişey sorcam dün dr soramadım acaba cinsellik yasak mı çok özür diliyorum herkeseten ama öğrenmem lazım
eheheya aslinda evham yapmiyomda bakiyom yeni hamileler aman midem bulaniyo aman bisey yiyemiyorum vs diyolar ama bende oyle degil ben herseyi yiyom midemde bulanmiyo istahim cok acik yani ondan sey ettim aslinda iyi bisey rahat hamilelik yasiyorum bol bol yiyom
Cok sagol cnm cevabin icin Allah razi olsun, Allah bebislerimizi korusunOlmayanlarada en kisa zamanda nasip etsin insallah
günaydim dedik karilaaaaarrrrrr. cabuk günaydin deyin bak ogluma dövdürürüm sizi
Günaydın arkadaşlar herkese ...
ben aranıza yeni katılanlardan biriyim ...34+3 günlük hamileyim ...Ve bir kız bebek bekliyorum...Taze anneler sınıfına giriyorum sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?