günaydim dedik karilaaaaarrrrrr. cabuk günaydin deyin bak ogluma dövdürürüm sizi
günaydın canım sanada oğlunada nasılsın çizelgem senin elinden geçti allah razı olsun yaptım canım
Günaydın kızlarrrrrrrr nasılsınız bakem dünürüm sende hoşgeldin iyice özlem giderdiniz mi
Günaydın arkadaşlar herkese ...
ben aranıza yeni katılanlardan biriyim ...34+3 günlük hamileyim ...Ve bir kız bebek bekliyorum...Taze anneler sınıfına giriyorum sanırım :)
Günaydın kızlarrrrrrrr nasılsınız bakem dünürüm sende hoşgeldin iyice özlem giderdiniz mi
zeyzey bana söyle kız ben kendimi nasıl attırabilirim
kıs günaydın benim adımda betül bende kıs bekliommm
abooo günaydın günaydınnnn
kıs ne özrü bence ilk 3 ay çok olmasa ii çünkü yerleşmeye çalışıo ya benim düşük riski vardı yasaktı bide leke olunca dr sorduğu ilk şey ilişkiden snra mı oldu idi yani korkutmak istemem ama dikkat etmek lazımm
günaydın canımm yok dünürün bizi unutmuş yazmıoo
manyaklar oturun oturduğunuz yerde ne attırmasııı millet iş bulamıo susun ağzınıza biber sürerim
günaydın canım senin dünür bi göründü bi kayboldu özlem falan gideremedik yanii
canım hoşgeldin
hay maşallah az kalmış tatlım senin doğuma
ayyyy en güzell ya ... Aynı zamanlara denk geliyor mu kızlarımızı kucaklayacağımız tarih peki :)
Günaydın kızlar resmim herşeyi anlatıyor sanırım
kızlar bebişimin tüm kıyafetleri geldi annem 1 yaşına kadar gardrop düzmüş saolsun hepsi birbirinden güzelll
ya işler birikmiş onlarla ilgileniyorum ara ara bakabiliyorum
ykcanım ben 21 haftalıkım benim kısım daha küçük sata göre 2 haziran doğum allah nasip ederse
dünürüm hoşgeldin oh maşallah ananesi yapmış ha gelinimin çeyizini allah iyi günlerde giymek nasip etsin
ama ama betüşş ben doğumdan sonra kızımı nasıl bırakırım yaa
atsınlar işten ne güzel evimde otutup kızıma bakimm
TEŞEKKÜRLER ...Az kaldı evet ama sanki bu zaman dilimi hiç geçemeyecek gibi geliyor :)
kızlar bebişimin tüm kıyafetleri geldi annem 1 yaşına kadar gardrop düzmüş saolsun hepsi birbirinden güzelll
ya işler birikmiş onlarla ilgileniyorum ara ara bakabiliyorum
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini ne güzel yaz bebeği olması canım
geçer gülüm geçer bu kadarı geçtiyse bu da geçer
inş. hayırlısıyla kucağına alırsın
oy maşallah güle güle iyi günlerde giysin kuzum
zeynepçim bişey sorcam dün dr soramadım acaba cinsellik yasak mı çok özür diliyorum herkeseten ama öğrenmem lazım
eheheya aslinda evham yapmiyomda bakiyom yeni hamileler aman midem bulaniyo aman bisey yiyemiyorum vs diyolar ama bende oyle degil ben herseyi yiyom midemde bulanmiyo istahim cok acik yani ondan sey ettim aslinda iyi bisey rahat hamilelik yasiyorum bol bol yiyom
Cok sagol cnm cevabin icin Allah razi olsun, Allah bebislerimizi korusunOlmayanlarada en kisa zamanda nasip etsin insallah
günaydim dedik karilaaaaarrrrrr. cabuk günaydin deyin bak ogluma dövdürürüm sizi
zeyzey bana söyle kız ben kendimi nasıl attırabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?