Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Günaydın kızlarrrrrrrr nasılsınız bakem dünürüm sende hoşgeldin iyice özlem giderdiniz mi

günaydın canım senin dünür bi göründü bi kayboldu özlem falan gideremedik yanii

Günaydın arkadaşlar herkese ...
ben aranıza yeni katılanlardan biriyim ...34+3 günlük hamileyim ...Ve bir kız bebek bekliyorum...Taze anneler sınıfına giriyorum sanırım :)

canım hoşgeldin
hay maşallah az kalmış tatlım senin doğuma

Günaydın kızlarrrrrrrr nasılsınız bakem dünürüm sende hoşgeldin iyice özlem giderdiniz mi

günaydın canımm yok dünürün bizi unutmuş yazmıoo

zeyzey bana söyle kız ben kendimi nasıl attırabilirim

manyaklar oturun oturduğunuz yerde ne attırmasııı millet iş bulamıo susun ağzınıza biber sürerim

anlaıdm canım çok sağol

günaydın canımm yok dünürün bizi unutmuş yazmıoo

manyaklar oturun oturduğunuz yerde ne attırmasııı millet iş bulamıo susun ağzınıza biber sürerim

ama ama betüşş ben doğumdan sonra kızımı nasıl bırakırım yaa
atsınlar işten ne güzel evimde otutup kızıma bakimm

kızlar bebişimin tüm kıyafetleri geldi annem 1 yaşına kadar gardrop düzmüş saolsun hepsi birbirinden güzelll
ya işler birikmiş onlarla ilgileniyorum ara ara bakabiliyorum

Günaydın kızlar resmim herşeyi anlatıyor sanırım

canım. üzülmek yok yola devam. hayırlı zamanda gelicek yavrun sana. dün seni facede online gördüm. bende adet oldunmu diye soracaktım. eşim tepemde dikilince apartopar yazdım ama eksik yazmışım. adet oldun kız yazmışım. sen sonradan far ettigim sen nerden biliyon yazmışsın ve kapatmışsın. bende açıklama yapamadım. kusura bakma olurmu yanlışlıkla oldu. beni affettinmi

kızlar bebişimin tüm kıyafetleri geldi annem 1 yaşına kadar gardrop düzmüş saolsun hepsi birbirinden güzelll

dünürüm hoşgeldin oh maşallah ananesi yapmış ha gelinimin çeyizini allah iyi günlerde giymek nasip etsin

ama ama betüşş ben doğumdan sonra kızımı nasıl bırakırım yaa
atsınlar işten ne güzel evimde otutup kızıma bakimm

valla benim planım 15 saat ders alıp saat 9gibi evde olmak ex kocamda 9da evden çıksa 5 dkda işte olur yani bakıcıya vermem biras küçük olcak ya 3aylık bu yıl o yüzden hem sabahçı hem öğelnciliğe katlanıom 7-8 saat derse giriom millet 12de evinde ben 4 te gelişom seneye bana öğlenci gurubu vermezler inş baktım olmuo 1 yıl ücretsiz izin o zamanda birine muhtaç olcam ama bakalım hayırlısı

TEŞEKKÜRLER ...Az kaldı evet ama sanki bu zaman dilimi hiç geçemeyecek gibi geliyor :)

geçer gülüm geçer bu kadarı geçtiyse bu da geçer
inş. hayırlısıyla kucağına alırsın

oy maşallah güle güle iyi günlerde giysin kuzum

oh be herkes günaydin demis hadi affettim sizi dövdürmicem oglusuma. ya anca bakabiliyorum islerim pek cok be.

zeynepçim bişey sorcam dün dr soramadım acaba cinsellik yasak mı çok özür diliyorum herkeseten ama öğrenmem lazım

Şekerim ben 6. haftada sordum doktora kısıtlama yok ama daha az ve daha dikkatli olun dedi:) Sanırım beni çok ateşli gördü:) Eğer kısıtlanacak olsa vajinal muaynede yapılmaz kanaman olsaydı 15 gün ara verirdim size dedi ama biz genede haftada 1 yada 15de 1 yapıyos korkuyos:)

Anam aynı ben bende deli gibi yiyom ama bulantı bişi yok maşallah:) Allah hepimizden razı olsun şekerim:)

günaydim dedik karilaaaaarrrrrr. cabuk günaydin deyin bak ogluma dövdürürüm sizi

Günaydın aslan parçasının anası:)

zeyzey bana söyle kız ben kendimi nasıl attırabilirim

Ben 4 ay doğum izninden sonra yasal hakkımız olan 6 ay ücretsizi de istiycem zaten ya onu verip süre bitince çıkarıyolar yada hemen çıkarıyolar ama hemen çıkarması iş veren için riskli çünkülüm dava hakkı doğuyo yasal hakkımı vermeden işten attı beni diye:)
Zaten 10 ay olmayan bi personeli kimse tekrar istemez:)

Hoşgeldin şeker:) Yeni gelen hatun kişiler hoşgeldiniz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…