Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

hoşbuldum dünürümmmmm nassın kızzz

pis karıı kıcık karıı o kadar yazdım görmedi afr bi kere yazdı hemen gördü küstüm işte sana demiom kızına diom canım benim güle güle giyy tatlı kuzummm

hoşbuldum dünürümmmmm nassın kızzz

çokkkkkk yogunun kaç gündür bende girmiyordum dün girdim kızlara seni sordum dediler evde yatıyo bende ara ara girebilecegim sanırım uzun bi süre bu aralar işler çok yogun

kiz didos yarin "100 gün" kutlamasi yapican mi? yarin senin 100 gün kalmis olacak cumarteside benim

walla tatlım senin öyle imkanların var ama bizim yok işte
bakalım nolcak hele bi hayırlısıyla doğsunlarda sonrasında allah büyük

Manyak bu karı yaaaa:) Ex kocam diyo kocan EX olursa ayrı evlerde olursunuz deli:)

Olsunnn evettt bir ay dolu dolu vakitgeçirirsin sen de ... Gerçi o miniklere nasıl dıyulur onu bilmiyorum ama :)
valla şöle popişini çıkara çıkara omzumda uyumasını iple çekiommm

walla tatlım senin öyle imkanların var ama bizim yok işte
bakalım nolcak hele bi hayırlısıyla doğsunlarda sonrasında allah büyük

doğru sölüon canım haklısın aynen öle hayırlısıyla doğsunlarda gerisi boşş

Benimkide yaz bitimi bebişi:) Ağustos 25:)

maşallah kuzuna

KIZ DÜNÜR DÜN EFLEL SENİN ADINA BAK BUNU YAZMIŞ :Bizim topiğin delisi yarın gelir karılarrrrr özledinizmi beni diye BENDE DEDİM YERIN GELİNCE DİYECEM SENİ SEN OLMAYINCA ATIŞCAK KİMSEDE OLMUYO SEN YOKKEN BİLE SENİNLE UĞRAŞIYORUZ ANLAYACAN ŞİMDİ EFLEL BENİ DÖVECEK SANA DA BİŞEY DENMİYO HEMEN İSPİKLİYON DİYECEK AMA BEN DİDİM SİZE DİRİM DİYE

o eflal karısı gelsinnnnn ben senide korurum dünürüm merak etme demek öle dedi haaaa

kiz masallah senin kiz pek ceyizli hadi afr yasadi.
he kız saolsun anane masraftan kaçınmıyo ama hala eşyaları kaynanaya gösterip sükse yapamadım ona üzülüyom

Günaydın hatun kişiler didem karısı hariç ona günaydın didem karısı kız afr senin saçını başını... neyse ne ispiyonluyon ben zanten diyecektim deliden korksam açık açık yazarmıyım hiç:86:

Rodinia canım şimdi sana ne desem kızarsın bu ruh haliyle siz ne anlıycaksınız dersin aynılarını bende defalarca yaşadım o yüzden dua ediyorum sadece Allah en kısa zamanda hayırlısıyla versin muradını

Murat demişken yeşil muradın rengiymişya bende oğlanın herşeyini yeşil alıyordum eşimde kızıyordu eşime dedim bak ben boşuna yeşil almıyormuşum muradıma erdiğim için almışım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…