hoşbuldum dünürümmmmm nassın kızzz
amin hepimizinkini inşşşş evet canım güzel ama doğum sonrasını kullanamıom 1 ay kullanıom sadece o var ama olsun
hoşbuldum dünürümmmmm nassın kızzz
valla benim planım 15 saat ders alıp saat 9gibi evde olmak ex kocamda 9da evden çıksa 5 dkda işte olur yani bakıcıya vermem biras küçük olcak ya 3aylık bu yıl o yüzden hem sabahçı hem öğelnciliğe katlanıom 7-8 saat derse giriom millet 12de evinde ben 4 te gelişom seneye bana öğlenci gurubu vermezler inş baktım olmuo 1 yıl ücretsiz izin o zamanda birine muhtaç olcam ama bakalım hayırlısı
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini ne güzel yaz bebeği olması canım
geçer gülüm geçer bu kadarı geçtiyse bu da geçer
inş. hayırlısıyla kucağına alırsın
oy maşallah güle güle iyi günlerde giysin kuzum
valla benim planım 15 saat ders alıp saat 9gibi evde olmak ex kocamda 9da evden çıksa 5 dkda işte olur yani bakıcıya vermem biras küçük olcak ya 3aylık bu yıl o yüzden hem sabahçı hem öğelnciliğe katlanıom 7-8 saat derse giriom millet 12de evinde ben 4 te gelişom seneye bana öğlenci gurubu vermezler inş baktım olmuo 1 yıl ücretsiz izin o zamanda birine muhtaç olcam ama bakalım hayırlısı
Benimkide yaz bitimi bebişi:) Ağustos 25:)
valla şöle popişini çıkara çıkara omzumda uyumasını iple çekiommmOlsunnn evettt bir ay dolu dolu vakitgeçirirsin sen de ... Gerçi o miniklere nasıl dıyulur onu bilmiyorum ama :)
walla tatlım senin öyle imkanların var ama bizim yok işte
bakalım nolcak hele bi hayırlısıyla doğsunlarda sonrasında allah büyük
Benimkide yaz bitimi bebişi:) Ağustos 25:)
teşekkür ederiz teyzesiiiiiiiiiii
Manyak bu karı yaaaa:) Ex kocam diyo kocan EX olursa ayrı evlerde olursunuz deli:)
kızım biz medeni insanlarız aynı ev ayrı oda ayrı yaşamlar sonrasında dost kalabilmek önemliii
o eflal karısı gelsinnnnn ben senide korurum dünürüm merak etme demek öle dedi haaaaKIZ DÜNÜR DÜN EFLEL SENİN ADINA BAK BUNU YAZMIŞ :Bizim topiğin delisi yarın gelir karılarrrrr özledinizmi beni diye BENDE DEDİM YERIN GELİNCE DİYECEM SENİ SEN OLMAYINCA ATIŞCAK KİMSEDE OLMUYO SEN YOKKEN BİLE SENİNLE UĞRAŞIYORUZ ANLAYACAN ŞİMDİ EFLEL BENİ DÖVECEK SANA DA BİŞEY DENMİYO HEMEN İSPİKLİYON DİYECEK AMA BEN DİDİM SİZE DİRİM DİYE
he kız saolsun anane masraftan kaçınmıyo ama hala eşyaları kaynanaya gösterip sükse yapamadım ona üzülüyomkiz masallah senin kiz pek ceyizli hadi afr yasadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?