Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

inşallah canım benim bide ikiz derse doktor allahım dile benden ne dilerseniz....
allahım güle beşiz zeynoya üçüz bana ikiz nasip et sağlıkla sıhhatle :)))))))
aminnnnnnnnnnnnnnn

canim benim ya. insallah Allahim gönlüne göre verir. kizlar ben bi 15 dakika sonra geliyorum

günydın off kaffaltı yapıom okula gitcem ya evde yatsak keşkem nasılsınız bakemmm

Oh annemle görüştüm geldim

valla tooxic hep evde yatsak demi ama ya. ama ben bu aralar yattikca yatiyorum yani ozaman hic hic kalkasim olmuyo.

ay kızlar evde yatmak bişey değil heveslenmeyin ne olur insan kafayı yemediğne şükrediyor yani:))

valla tooxic hep evde yatsak demi ama ya. ama ben bu aralar yattikca yatiyorum yani ozaman hic hic kalkasim olmuyo.

olsun ya o kadar ben gündüz de uyuyamıom nerdeyse hiç uyumuom kıs hamile insan 24 saat uyumalı ben gece 2 de yatıom sabahta 11 de kalkıom

Ay ben bu gece birde yattım sabah yedide kalktım normalde saat sekiz olunca kanepede uyukluyorum ama dün gece mesai vardı:) geç yatsamda sabah erken kalkarım ben uyuyamam:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…