Aman Allah korusun canim ya. barisirsiniz ya.
o eflal karısı gelsinnnnn ben senide korurum dünürüm merak etme demek öle dedi haaaa
he kız saolsun anane masraftan kaçınmıyo ama hala eşyaları kaynanaya gösterip sükse yapamadım ona üzülüyom
Günaydın hatun kişiler didem karısı hariç ona günaydın didem karısı kız afr senin saçını başını... neyse ne ispiyonluyon ben zanten diyecektim deliden korksam açık açık yazarmıyım hiç:86:
Rodinia canım şimdi sana ne desem kızarsın bu ruh haliyle siz ne anlıycaksınız dersin aynılarını bende defalarca yaşadım o yüzden dua ediyorum sadece Allah en kısa zamanda hayırlısıyla versin muradını
Murat demişken yeşil muradın rengiymişya bende oğlanın herşeyini yeşil alıyordum eşimde kızıyordu eşime dedim bak ben boşuna yeşil almıyormuşum muradıma erdiğim için almışım:))
yok bu günlerde kaynanamı çaya çağırıp aaa bak annem neler almış diye gözlerine sokacam valla dayanamıyomgösterirsin bi ara canim. benim annemde bana göstermiyo aldiklarini süpriz olacakmis
oy kuşum sallamazmıyım ara ara bakıyom topiğe işler birikmişlan didemmmm 50 kere yazdım cvp vermio la karı sallamıo beniii
eflalim hoşgeldin bende yeşili seviom bazen yeşil alıomm bazen başka renkelerr
Günaydın hatun kişiler didem karısı hariç ona günaydın didem karısı kız afr senin saçını başını... neyse ne ispiyonluyon ben zanten diyecektim deliden korksam açık açık yazarmıyım hiç:86:
Rodinia canım şimdi sana ne desem kızarsın bu ruh haliyle siz ne anlıycaksınız dersin aynılarını bende defalarca yaşadım o yüzden dua ediyorum sadece Allah en kısa zamanda hayırlısıyla versin muradını
KIZIMMMMMMMM BEN SANA DEDİM BAK DÜNÜRÜM YOKSADA BEN VARIM DİDİM ONA GÖRE DİDİMMM BAŞKASINA DEMİŞ OLSAN İSPİKLEMEZDİM EMME DÜNÜRÜME LAF YOKKKK ONA GÖRE MİLLET AYAGINIZI DENK ALIN HAAAAAAAAA
KIZIMMMMMMMM BEN SANA DEDİM BAK DÜNÜRÜM YOKSADA BEN VARIM DİDİM ONA GÖRE DİDİMMM BAŞKASINA DEMİŞ OLSAN İSPİKLEMEZDİM EMME DÜNÜRÜME LAF YOKKKK ONA GÖRE MİLLET AYAGINIZI DENK ALIN HAAAAAAAAA
ay canımmmmmmmmmmmmmmm işte dünür bu yaaaa:13: :13: :13::13:
yok bu günlerde kaynanamı çaya çağırıp aaa bak annem neler almış diye gözlerine sokacam valla dayanamıyom
oy kuşum sallamazmıyım ara ara bakıyom topiğe işler birikmiş
yok bu günlerde kaynanamı çaya çağırıp aaa bak annem neler almış diye gözlerine sokacam valla dayanamıyom
oy kuşum sallamazmıyım ara ara bakıyom topiğe işler birikmiş
günaydın canımm yok dünürün bizi unutmuş yazmıoo
manyaklar oturun oturduğunuz yerde ne attırmasııı millet iş bulamıo susun ağzınıza biber sürerim
ama ama betüşş ben doğumdan sonra kızımı nasıl bırakırım yaa
atsınlar işten ne güzel evimde otutup kızıma bakimm
hoşbuldum dünürümmmmm nassın kızzz
kızım biz medeni insanlarız aynı ev ayrı oda ayrı yaşamlar sonrasında dost kalabilmek önemliii
o eflal karısı gelsinnnnn ben senide korurum dünürüm merak etme demek öle dedi haaaa
he kız saolsun anane masraftan kaçınmıyo ama hala eşyaları kaynanaya gösterip sükse yapamadım ona üzülüyom
ne kıs takılıos öle işte adam eskidende bireysel yaşamayı seviom die benim olmadığım odalarda oturmaya çalışıodu evliliğimizin ilk günleri 1. gününden itibaren hatta ne çabuk sıkıldın denyoo şimdide bireysel yaşasın ipini bıraktım bennn kıs beni konuşturtmayın kıs millet dicek ne biçim konuşuo kocası hakkında dicek ama napıım öfkem patlıo çıkıo hemen
offf çene çeneeee ..
bi saat dısarı cıktık ellı sayfa laf konusmussunuz..offf..
kıslaaaarrr selamlaaaaaaaarrrr :80: :80:
napıonuz mıllet..
hahayttt didem yokken böyle konuşta görüm senii
dünürünü görünce bize artistlik ediyor şuna bak yaa
offf çene çeneeee ..
bi saat dısarı cıktık ellı sayfa laf konusmussunuz..offf..
kıslaaaarrr selamlaaaaaaaarrrr :80: :80:
napıonuz mıllet..
canımm nerdesin yaa sabah didim kepeklim nirde benimmm
küsmeeeeeeeeeebananee ben küstümmm bilenemmmm
döndü kız dün döndü maalesefkiz babisin döndü mü antepe?
sorma ya yazık ki ne yazıkYok şekerim ben attırmazsam kendimi kaynana görümce bakmak için bize yerleşecek ayyyy düşünemiyorum onların yetiştirdiği çocuk kocam gibi oluyo işte:)
Bende bende:) Kocalarda bize baksın:)
Kız annen döşemiş çeyizi güle güle giyinsin inşallah:)
Kız sus deli:) Barışırsınız az burnu sürtsünm:)
Yazıııık:)
O ne demek yaaa 1. gününden beri ayrı odalarda mı oturuyonuz niye evlendiniz bacım siz nasıl tanıştınız görücü usulü falanmı?
lan didemmmm 50 kere yazdım cvp vermio la karı sallamıo beniii
eflalim hoşgeldin bende yeşili seviom bazen yeşil alıomm bazen başka renkelerr
kız eflalllllllllllllll saçını başını yolarım haaaaaaaaaaaaaaa bakıyomda özlemişiniz benle uğraşmayı
hahayttt didem yokken böyle konuşta görüm senii
dünürünü görünce bize artistlik ediyor şuna bak yaa
canımm nerdesin yaa sabah didim kepeklim nirde benimmm
sen benim dünürüme artist mi diyon kızzzzzzzzzzzzz yolarım seni haaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?