Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Aman Allah korusun canim ya. barisirsiniz ya.

ne kıs takılıos öle işte adam eskidende bireysel yaşamayı seviom die benim olmadığım odalarda oturmaya çalışıodu evliliğimizin ilk günleri 1. gününden itibaren hatta ne çabuk sıkıldın denyoo şimdide bireysel yaşasın ipini bıraktım bennn kıs beni konuşturtmayın kıs millet dicek ne biçim konuşuo kocası hakkında dicek ama napıım öfkem patlıo çıkıo hemen

gösterirsin bi ara canim. benim annemde bana göstermiyo aldiklarini süpriz olacakmis

lan didemmmm 50 kere yazdım cvp vermio la karı sallamıo beniii
eflalim hoşgeldin bende yeşili seviom bazen yeşil alıomm bazen başka renkelerr

kız eflalllllllllllllll saçını başını yolarım haaaaaaaaaaaaaaa bakıyomda özlemişiniz benle uğraşmayı

gösterirsin bi ara canim. benim annemde bana göstermiyo aldiklarini süpriz olacakmis
yok bu günlerde kaynanamı çaya çağırıp aaa bak annem neler almış diye gözlerine sokacam valla dayanamıyom
oy kuşum sallamazmıyım ara ara bakıyom topiğe işler birikmiş

offf çene çeneeee ..
bi saat dısarı cıktık ellı sayfa laf konusmussunuz..offf..

kıslaaaarrr selamlaaaaaaaarrrr :80: :80:

napıonuz mıllet..

yok bu günlerde kaynanamı çaya çağırıp aaa bak annem neler almış diye gözlerine sokacam valla dayanamıyom

oy kuşum sallamazmıyım ara ara bakıyom topiğe işler birikmiş

bananee ben küstümmm bilenemmmm

günaydın canımm yok dünürün bizi unutmuş yazmıoo

manyaklar oturun oturduğunuz yerde ne attırmasııı millet iş bulamıo susun ağzınıza biber sürerim

Yok şekerim ben attırmazsam kendimi kaynana görümce bakmak için bize yerleşecek ayyyy düşünemiyorum onların yetiştirdiği çocuk kocam gibi oluyo işte:)

ama ama betüşş ben doğumdan sonra kızımı nasıl bırakırım yaa
atsınlar işten ne güzel evimde otutup kızıma bakimm

Bende bende:) Kocalarda bize baksın:)

hoşbuldum dünürümmmmm nassın kızzz

Kız annen döşemiş çeyizi güle güle giyinsin inşallah:)

kızım biz medeni insanlarız aynı ev ayrı oda ayrı yaşamlar sonrasında dost kalabilmek önemliii

Kız sus deli:) Barışırsınız az burnu sürtsünm:)

Yazıııık:)

O ne demek yaaa 1. gününden beri ayrı odalarda mı oturuyonuz niye evlendiniz bacım siz nasıl tanıştınız görücü usulü falanmı?

bananee ben küstümmm bilenemmmm
küsmeeeeeeeeee

kiz babisin döndü mü antepe?
döndü kız dün döndü maalesef
sorma ya yazık ki ne yazık
saol tatlım benim kızım sağsalim gelsinde giysin cicilerini

Hoşbuldum canım ya ben hep yeşil alıyorum ya da sarı eşimde kızıyor erkek niye mavi almıyorsun diye şimdi gönlü olsun diye bir iki mavi alıcaz annmde ben mavi alırım artık diyor gerçi kıyafet çok almıycaz yeni doğana göre aldık hep doğsunda yavrum babası diyor yanımzda götürür üstüne göre alırız:)) çok masraflılar ya daha şimdiden bizim aldığımz ikiyüz lirayı buldu ve dahada eksiği var dolabı arabası ana kucağı...

kız eflalllllllllllllll saçını başını yolarım haaaaaaaaaaaaaaa bakıyomda özlemişiniz benle uğraşmayı

Heyttt yolda görelim kızım ben sivalıyım ha delirtme beni:)) e kıymetini bil bak herkes özlemiş seni özlemeseler uğraşırlarmı kızının cicileride hayırlı olsun derlerya içini doldursun:) kız benimde ablam dün sabah doğum yaptı ikinci kızı geldi sezeryan oldu şimdi konuştuım annemle ablam gaz çıkaramamış daha yazık ya o yüzden çıkarmıyolar hastaneden.

Dünüürm kız bütün eşyaları odaya ser bi güzel ütüle kaynanayı çagır anne bak bebişimin çeyizini serdim bizim orda adet doguma gelenlere gösterilir bi bak nasıl olmuş dersin ay bunlarıda annem almış saolsun dersinnnnnnn ay bunud aannem aldı bunuda falan yaparsınn ay için rahatlarhaaaa

Allah kavustursun :) dogumdan sonra sen bi toparlan yine gelir.

adami iyice bi gezdirseydin.

bu arada kizlar ben biraz hem dolasayim hem is yapayim. cok oturdum oglum yine kaburgami tekmeliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…