Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

ay canım yaaaaaaaaaaaaa bende sizi çooook özlüyom valla ne alışmışım size bebişin nasıl bakimmmm

ayyy öle yapıym dimi ay ay hemen çaya çağırıym hafta sonu

Süper fikir bende dün bebişime sarı ayakkabı aldım:) Yaaa yeşil ve sarı alıyom hep cinsiyeti belli olsada pembe veya mavi alsam:)

yok bebemm hiç ogünlerde ayaı uyur mu sencee???? evde izniliydi ama tek takılmak istiodu bende gariban gibi kalıodummbaktım olmuo izmir kazan ben kepçe dolaşıp para harcayıncaa çenesi kapandı ya bzim düğünümüz bok gibi geçti meğer azılı annesi alma die diretmiş benim haberim yokkk şıçtılar düğüne neysem boşver ayyy zorla evlendi ben 1 sene daha beklicedim çok öözlüom seni karım ol aşkım bebem falan sonrada doldurıuş dolduruş nişanlanıca böle iştee

eflal hoşgeldin canım

Hoşbuldum şekerim

Kız benim kimseden korkum yok dünürüne laf yokmuş bize laf var öylemi hetttt tutmayın beni kavga var:)

offf çene çeneeee ..
bi saat dısarı cıktık ellı sayfa laf konusmussunuz..offf..

kıslaaaarrr selamlaaaaaaaarrrr :80: :80:

napıonuz mıllet..

Hoşgeldin canım he yav bende sabah geçmişi okuycam diye çatladım

eflal kepeklim hosgeldiniz

Hoşbuldum.

oyoyoyoyoy maaşallah buradan öğrenilecek ne kadar çok şey varr :))

Tabi tabi kaynana nasıl gıcık edilir:) Kocayla kavga sonrası nasıl davranılmalıdır:) Doktorun konuşmadığı konularda neler yapılmalıdır:) Gebeyken nasıl hareket edilmelidir:) Gıcık kaynanaların yaptıklarına nasıl baş edilir:) Kıl kuyruk kocalar nasıl tıstırılır:) gel ghel hepiciği burda:)

güle güle giysin canım benim annemde puflayamamıştı şu resimdeki minik kardeşim doğduğunda çıkarmamışlardııı biz evde perişan olmuştuk kıss annemi babamı özlemiştik babam gelip yemek yapıodu biz ünv sınavlarına hazırlanıoduk ablamlaa kardeşim şokkk şeker dimiii kızım ona benzer inşşşş

Ben de tekim sanıyordum bu konularda ...Yalnız olmadıgımı bilmek güzel ...Demek bunlarla başetme yolları da varmış :))

selammm selammmmmmm nabersinizzzzz.. ben iyim süperimmmmm.....:92::92::92::92: akşama kontrolüm var. yumoşlar büyo herhalde kasıklarım ağrıyor şişkinlik var. abakalım usg de çıkıcakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…