ay canım yaaaaaaaaaaaaa bende sizi çooook özlüyom valla ne alışmışım size bebişin nasıl bakimmmmHoşbuldum canım ya ben hep yeşil alıyorum ya da sarı eşimde kızıyor erkek niye mavi almıyorsun diye şimdi gönlü olsun diye bir iki mavi alıcaz annmde ben mavi alırım artık diyor gerçi kıyafet çok almıycaz yeni doğana göre aldık hep doğsunda yavrum babası diyor yanımzda götürür üstüne göre alırız:)) çok masraflılar ya daha şimdiden bizim aldığımz ikiyüz lirayı buldu ve dahada eksiği vardolabı arabası ana kucağı...
Heyttt yolda görelim kızım ben sivalıyım ha delirtme beni:)) e kıymetini bil bak herkes özlemiş seni özlemeseler uğraşırlarmı kızının cicileride hayırlı olsun derlerya içini doldursun:) kız benimde ablam dün sabah doğum yaptı ikinci kızı geldi sezeryan oldu şimdi konuştuım annemle ablam gaz çıkaramamış daha yazık yao yüzden çıkarmıyolar hastaneden.
Dünüürm kız bütün eşyaları odaya ser bi güzel ütüle kaynanayı çagır anne bak bebişimin çeyizini serdim bizim orda adet doguma gelenlere gösterilir bi bak nasıl olmuş dersin ay bunlarıda annem almış saolsun dersinnnnnnn ay bunud aannem aldı bunuda falan yaparsınn ay için rahatlarhaaaa
hahayttt didem yokken böyle konuşta görüm senii
dünürünü görünce bize artistlik ediyor şuna bak yaa
KIZIM DÜNÜRÜM OLMADA VARYA BEN GENE BÖYLE OLURUMMMMMMMMMM GEL DIŞARDA GÖRÜŞELİM HA İSTERSENNN
Dünüürm kız bütün eşyaları odaya ser bi güzel ütüle kaynanayı çagır anne bak bebişimin çeyizini serdim bizim orda adet doguma gelenlere gösterilir bi bak nasıl olmuş dersin ay bunlarıda annem almış saolsun dersinnnnnnn ay bunud aannem aldı bunuda falan yaparsınn ay için rahatlarhaaaa
Yok şekerim ben attırmazsam kendimi kaynana görümce bakmak için bize yerleşecek ayyyy düşünemiyorum onların yetiştirdiği çocuk kocam gibi oluyo işte:)
Bende bende:) Kocalarda bize baksın:)
Kız annen döşemiş çeyizi güle güle giyinsin inşallah:)
Kız sus deli:) Barışırsınız az burnu sürtsünm:)
Yazıııık:)
O ne demek yaaa 1. gününden beri ayrı odalarda mı oturuyonuz niye evlendiniz bacım siz nasıl tanıştınız görücü usulü falanmı?
eflal hoşgeldin canım
KIZIMMMMMMMM BEN SANA DEDİM BAK DÜNÜRÜM YOKSADA BEN VARIM DİDİM ONA GÖRE DİDİMMM BAŞKASINA DEMİŞ OLSAN İSPİKLEMEZDİM EMME DÜNÜRÜME LAF YOKKKK ONA GÖRE MİLLET AYAGINIZI DENK ALIN HAAAAAAAAA
offf çene çeneeee ..
bi saat dısarı cıktık ellı sayfa laf konusmussunuz..offf..
kıslaaaarrr selamlaaaaaaaarrrr :80: :80:
napıonuz mıllet..
eflal kepeklim hosgeldiniz
sen benim dünürüme artist mi diyon kızzzzzzzzzzzzz yolarım seni haaaa
ARTİST TABİ YA SEN YOKKEN PISIRIK PISIRIK KONUŞUYO HATTA HİÇ GELMİYO SEN YOKKEN
ŞİMDİDE NELER DİYO BAK HELEE
oyoyoyoyoy maaşallah buradan öğrenilecek ne kadar çok şey varr :))
Hoşbuldum şekerim
Kız benim kimseden korkum yok dünürüne laf yokmuş bize laf var öylemi hetttt tutmayın beni kavga var:)
YOK KIZZZZZZ SANADA LAF YOKKKKK BURDA BAZI KİŞİLERE LAF SÖYLETMEM MERAK ETME SENNN SANDA LAF YOK ŞİMDİ DİYECEN KORKTUN KIVIRIYON AMAAAAAAA LA HARBİ SANADA LAF SÖYETMEM MERAK ETME
benim dünürüm öle şey yapmaz kızzzz
Hoşbuldum canım ya ben hep yeşil alıyorum ya da sarı eşimde kızıyor erkek niye mavi almıyorsun diye şimdi gönlü olsun diye bir iki mavi alıcaz annmde ben mavi alırım artık diyor gerçi kıyafet çok almıycaz yeni doğana göre aldık hep doğsunda yavrum babası diyor yanımzda götürür üstüne göre alırız:)) çok masraflılar ya daha şimdiden bizim aldığımz ikiyüz lirayı buldu ve dahada eksiği vardolabı arabası ana kucağı...
Heyttt yolda görelim kızım ben sivalıyım ha delirtme beni:)) e kıymetini bil bak herkes özlemiş seni özlemeseler uğraşırlarmı kızının cicileride hayırlı olsun derlerya içini doldursun:) kız benimde ablam dün sabah doğum yaptı ikinci kızı geldi sezeryan oldu şimdi konuştuım annemle ablam gaz çıkaramamış daha yazık yao yüzden çıkarmıyolar hastaneden.
Hoşbuldum şekerim
Kız benim kimseden korkum yok dünürüne laf yokmuş bize laf var öylemi hetttt tutmayın beni kavga var:)
YOK KIZZZZZZ SANADA LAF YOKKKKK BURDA BAZI KİŞİLERE LAF SÖYLETMEM MERAK ETME SENNN SANDA LAF YOK ŞİMDİ DİYECEN KORKTUN KIVIRIYON AMAAAAAAA LA HARBİ SANADA LAF SÖYETMEM MERAK ETME
heyttttttttt durun lennnnn kavga etmeyinnnnn
KIZIMMMMMMMM GELMEME SEBEBİM ONUN YOKLUGU DEGİLDİ DÜNÜRÜMÜN OLMADIGINI DAHA DÜN ÖGRENDİM VALLA HEEEEEYYYYYYYTTTTTTT BANA HA PISIRIK HAAAAAAA TUTMAYIN BENİİİİİİİİİİ:84::84::84::84::84:
Tabi tabi kaynana nasıl gıcık edilir:) Kocayla kavga sonrası nasıl davranılmalıdır:) Doktorun konuşmadığı konularda neler yapılmalıdır:) Gebeyken nasıl hareket edilmelidir:) Gıcık kaynanaların yaptıklarına nasıl baş edilir:) Kıl kuyruk kocalar nasıl tıstırılır:) gel ghel hepiciği burda:)
Hoşbuldum şekerim
BAK SENNN BANA MI LAF SÖYLETCEN LANN
BAK SENNN BANA MI LAF SÖYLETCEN LANN
KIZIM YAZIYI NASIL OKUYON BURDA BAZI KİŞİLERE YAZIYOZZZZZZZZZ SİZ NEDEN ÜSTÜNÜZE ALINIYONUZZZZ BİLMİYONUZ SANKİM SİZE LAF SÖYLETMEYECEGİMİ ŞİMDİ SAYACAM OLMAYACAK İŞTE
KIZIMMMMMMMM GELMEME SEBEBİM ONUN YOKLUGU DEGİLDİ DÜNÜRÜMÜN OLMADIGINI DAHA DÜN ÖGRENDİM VALLA HEEEEEYYYYYYYTTTTTTT BANA HA PISIRIK HAAAAAAA TUTMAYIN BENİİİİİİİİİİ:84::84::84::84::84:
GEL LAN GEL ÇIKIŞTA BEKLİYOM SENİİİ GÖRÜŞÜRÜZZ TAMAM MII:84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?